Ana Menü

eee burası türkiye

Başlatan bjk-ramo, Aralık 03, 2006, 19:03:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bjk-ramo

Asabi çoban ot yemeyen koyununu tüfegin dipçigiyle dövmeye basladi. Tüfek ates aldi ve çoban öldü. (BITLIS)

Köpegi ile ava giden acemi avci, ihtiyaç molasi verdi tüfegi bacaklarinin arasina kistirip tuvaletini yapmak istedi o sirada köpek dizlerine atladi tetige dokundu avci çenesinden giren fisekle öldü.(TOKAT)

Tarlada otlayan iki koyun bir evin önündeki insaat kumunu dagitti. Iki aileden bes kisi öldü.(GAZIANTEP)

Iki odayi yikip tek oda yapmak isteyen ev sahibi isi abartti. Tek duvar için kazma yerine dinamit kullandi. Mahalleyi havaya uçurdu. Yaralandi. (TRABZON)

Saskin köylü üç katli evinin terasinda kömürlükte buzagi beslemeye basladi buzagi büyüdü.250 kiloluk dev bir inek oldu. Bulundugu odaya sigmayan inek üç katli evden vinçle indirildi. (IZMIR)

Karadenizli iki kardes çatidaki hurdalari satmak istedi. Agabey çatiya çikti demir yiginlarini asagidaki kardesine atmaya basladi. Kardesi ise hepsini tuttu biri hariç: Buzdolabi. Onun da altinda kalip Agir yaralandi. Hastanede 'Hizli atti tutamadim' dedi.(IZMIR)

kartalizma38

allahım ya neler war halimise şükür wala
_-_-_kartalizma_-_-_5iktaş
TÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET!!!

bjk-ramo

yani ama çok makara ya.. hepsi grçek yalnız..

cmcpgc

adı üstünde burası Türkiye
Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

BjKcArsi54

ne de olsa Türkiye kardeşim ;D

eren06

walla dünyanın en ilginç olayları burda oluyo alıştık artık burası Türkiye ne diyelim

dishi_eagle

GöKHaN

:sigara          ;D
BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

eyup1903

burası türkiye fark burada

Timurlenk

yarıldım valla aslında ağlanacak halimize güldüm ama

binali yıldırımın bakışlara baksana ;D ;D

yurdum insanı işte ne yaparsın

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

xxdoggyxx

Iki odayi yikip tek oda yapmak isteyen ev sahibi isi abartti. Tek duvar için kazma yerine dinamit kullandi. Mahalleyi havaya uçurdu. Yaralandi. (TRABZON)
bu harika bide su yoksul cocuklar internetten egitim görcekte harika
18.03.2007

CANER BALLI ÇARŞI İZMİR

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR BURASI KÜÇÜKPARK BURDAN ÇIKIŞ YOKTURR

osi_bjk

Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi

canmert