Ana Menü

Emre Toraman Rize ' De

Başlatan 2 dia 2 muerto, Haziran 22, 2007, 14:57:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Emre Toraman Rize'de
Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor'un orta saha oyuncusu Emre Toraman ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı. Olağanüstü genel kurul öncesi, camianın ismi etrafında birleştiği başkan adayı Hakan Kalkavan, yaptığı açıklamada, Emre'nin çok başarılı bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Çaykur Rizespor camiasına hayırlı olsun. Kendisini ispatlamış bir futbolcu. Kulübümüze büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz'' dedi.

Kaliteli bir kadro kurmayı hedeflediklerini ifade eden Kalkavan, ''Gelecek yıl Çaykur Rizespor adından söz ettirecek bir takım olacak. Ligde çok iyi işler başarabilecek bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Hocamızın isteği doğrultusunda alınmasını istediği bütün transferleri yapmak istiyoruz'' diye konuştu.

Kaleci transferinde son noktaya gelindiğini kaydeden Kalkavan, şöyle devam etti: ''İsviçre'nin FC Sion takımının kalesini koruyan Kolombiyalı David Gonzalez'i Türkiye'ye getirdik. Kendisi sağlık kontrolünden geçti. Son bir görüşme yapacağız. Bu transferin de bugün veya yarın netleşmesini bekliyoruz.''

SERGEN YALÇIN'IN TRANSFERİ

Hakan Kalkavan, Sergen Yalçın ile Çaykur Rizespor'a transferi konusunda görüşmediğini belirterek, ''Sergen benim canım ciğerim, her şeyim. Son 20 yılda futbolundan keyif aldığım en büyük adam. Beşiktaş camiasında birlikte olmamız nedeni ile transferde ismi bizimle anılıyor. Kendisi ile bu konuda görüşmem olmadı. Ama hocamız Samet Aybaba bize alınması yönünde rapor verirse gerekli görüşmeleri yaparız. Burada önemli olan Sergen'in düşüncesi. Rize'ye uyum sağlar mı? Alın denilirse alınır'' dedi.

22.06.2007   

Kaynak : AA

Hayırlı olsun .

Anarchy*

bu adam sakarya'da oynarken hemen hemen orta sahadan bı goL atmıstı besıktas'a o gun bugundur ben bu adamı sevmıyorum :D

yuNuS1903

alper_1903

Iyi oyuncu ya Emre Toraman Rize biraz kolay gelir onun icin ben onu biraz daah iyi bi takimda görmek isterdim
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

@LAYINA GİDER