Ana Menü

Konya Tristan'ı bekliyor

Başlatan CHEm !, Haziran 22, 2007, 14:13:13

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

her yıldız adam almaya basladı lıgın keyfıde olcak ;D ama.........

şampiyon Beşiktaş JK olcak ;)

Anarchy*

ınsallah yunus oluruz boyLe devam edersek sanıı bıraz zor gıbı..

yuNuS1903

galiba :-\ olsun

HEP Destek Tam Destek ;)

Anarchy*

kaLbımız kartaLımızın yanında ama bu yonetımLe bıLmıyorum ınsaLLah transferLer bı an once yapıLırda kendımızı tartarız bıraz bakaLım neler yapabıLırız..

carsi52

Yaa bıraksınlar bu işleri bu kadarda olmaz ki ya konya kim Tristan  kim ?
Bölünür senin için uykular!

EN.KI

ebe kardeşim yuh artık valla pes doğrusu adam Deportivo'yu bırakım Konya'ya mı gelecek zuhahahaha :D:D

Doktor

Alıntı yapılan: EN.KI - Haziran 28, 2007, 02:56:23
ebe kardeşim yuh artık valla pes doğrusu adam Deportivo'yu bırakım Konya'ya mı gelecek zuhahahaha :D:D
Yorum yapıyorsun arkadaşım ama suan adamın hangi takımda oynadıgını bilmiyorsun...

EN.KI

yaw arkadaşım yanlışlıkla yazmış olamam mı? yane hata yapmış olamazmıyız.Biran aklım Deportivoya gitti yazarken Real Mallorca yazacagımıza ortamı germene gerek yok.usulca arkadaşım yanlış yazmışsın Real mallorca da oynuyo yazsan daha iyi olur yane bilmiyorum ama işte neyseeeeee

Doktor

Alıntı yapılan: EN.KI - Haziran 28, 2007, 17:11:43
yaw arkadaşım yanlışlıkla yazmış olamam mı? yane hata yapmış olamazmıyız.Biran aklım Deportivoya gitti yazarken Real Mallorca yazacagımıza ortamı germene gerek yok.usulca arkadaşım yanlış yazmışsın Real mallorca da oynuyo yazsan daha iyi olur yane bilmiyorum ama işte neyseeeeee
Kusura bakma sende haklısın havalar sıcakya ondandır. ;) Ama Tristan niye gelmeyecek onu anlayamadım hala ben.??