Ana Menü

#10 Delgado

Başlatan NoPasaran, Kasım 20, 2006, 20:36:19

0 Üyeler ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unforgiven

Alıntı yapılan: ugur24 - Ocak 13, 2007, 15:12:32
hem beckham hem figo kanat oyuncusu ama.. ;D
Delgado' da sağ kanat oynayabilir.Ayrıca Zidane alınmadan önce Figo hangi bölgede oynuyordu bir arastıralım istersen, sonra Figo, Beckham geldiktem sonra nerede oynamaya başladı biraz daha bak derim sana
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

beckham geldikten sonra figo oynayamadıki..1 sene yedek bekledi sonra da satıldı intere..

Unforgiven

Figo ilk basta yedek kalmadı ama, Beckham sağ kanat oynadı. Figo yanında Zidane göbekte Makalele defansıf ortasaha oynadı, sol taraf komple R.Carlos,Sanırım yeteri kadar açık oldu
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

eğer dediğin gibi oynadılarsa demekki real madrid o yüzden çöktü..beckham,zidane ve figo..orta saha oyuncusunun defansa da yardım etmesi gerekir..etmezlerse bu üçlü gibi real madrid de olsan sonuç hüsran olur işte..

Unforgiven

Evet şampiyonlar ligi şampiyonluğu bu kadro ile geldi. ve son oldu sonra bir daha toplanmadı çünkü Makalele satıldı. :)

Böle çökmeye can kurban o zaman   :bjk2

ugur24

real madrid şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu zaman beckham mı vardı ??  ;D gülerim sadece..  ;)

Unforgiven

Beckham yazmıyor zaten orda, Zidane,Figo,Makalele oynuyor bazende Guti oynardı Beckham geldiğinde de gruptan çıktılar yarı finalde felan elendiler buda bir çöküntü değildir.Real Madrid'de olsa

ugur24

ben beckham,zidane,figo'dan bahsederken cevap yazmışsın..beckham real madrid'e geldikten sonra real madrid hiçbir başarı yakalayamadı..ne avrupa'da ne ispanya'da..chelsea ve barcelona ayarında bi takım için madrid'in aldığı sonuçlar bence çöküntüdür..

Unforgiven

Konu uzadıkca uzucak gerk yok istersen özel'den yazarım ama sana,

Delgado iyi bir adam UEFA gol kralı geldi beşiktaşa sadece kötü bir dönemden geçiyor sahip çıkılması gereken bir oyuncumuz

Bir futbolcuyu harcamak kolaydır önemli olan onun yetenekleri doğrultusnda sahip çıkmaktır

DELgado

ugur24

delgado bu takımın en yetenekli oyuncularından biridir..şanssız bi dönem geçiriyo sadece..ben onun beşiktaşa çok büyük yarar sağlayacağına inananların başında geliyorum..beşiktaş için çok hayırlı olacak..

carsi52

Alıntı yapılan: ugur24 - Ocak 15, 2007, 22:45:33
delgado bu takımın en yetenekli oyuncularından biridir..şanssız bi dönem geçiriyo sadece..ben onun beşiktaşa çok büyük yarar sağlayacağına inananların başında geliyorum..beşiktaş için çok hayırlı olacak..

bende aynen öle düşünüyorum ama bazıları öle demiyo :oklava
Bölünür senin için uykular!

Anarchy*

yanlıs anlamaın ama sankı vucuu kagıttan bı mac oyunuo sonrakı hafta kesın sakat faydası yoqqq

carsiköln

var birseyler delgadoda, ama yansitmiyor iste, yansitamiyor nedense, ama bi patlasin, bakin görün o zaman, buralara kadar gelmis, golleride tesadüf degil yani, bekleyelim görelim
Inadina Beşiktaş

carsi52

antep maçında bence harika oynadı ama tigana :oklava çıkarttı nedense :oklava
Bölünür senin için uykular!

delgado

delgado takıma alışıyor ondaki bilekler kimde var beyler bakide mi söyleyin adam antep maçinda nasıl oynadı aama tigana aldı oyundan beyler olmaz hemen yargılamayın ya adam oynadım ı oynuoy işte figo filan hikaye o bizim oyuncumuz sahip çıkalım
SiYaH BeYaZ ÖLüM YaŞaM ((ÇARŞİ))