Ana Menü

Hido ve Memo kadroda!

Başlatan carlito1903, Haziran 21, 2007, 14:05:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

3-16 Eylül 2007 tarihleri arasında İspanya'da düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonasında mücadele edecek olan A Milli Basketbol Takımı'nın 18 kişilik aday kadrosu düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Kadroda yer alıp almayacakları merakla beklenen NBA yıldızlarımız Mehmet Okur, Hidayet Türkoğlu ve Ersan İlyasova da aday kadroya çağırılırken Real Madrid forması giyen Kerem Tunçeri davet edilmedi. Bu sezon ligde başarılı bir performans gösteren Türk Telekom'lu Tutku Açık, Alpella'lı Ömer Aşık ve Fenerbahçe Ülker'li Ömer Onan ise kadroya çağrılan yeni isimler arasında yer aldılar.

Aday kadroda şu isimler yer alıyor;

Guard

Tutku Açık (Türk Telekom), Hakan Demirel (Fenerbahçe Ülker), Engin Atsür (North Carolina State), Ender Arslan (Panionios), Ömer Onan (Fenerbahçe Ülker), Cenk Akyol (Efes Pilsen), İbrahim Kutluay (Fenberbahçe Ülker), Serkan Erdoğan (TAU Ceramica)

Forvet

Ersan İlyasova (Milwaukee Bucks), Hidayet Türkoğlu (Orlando Magic), Kaya Peker (TAU Ceramica), Kerem Gönlüm (Efes Pilsen), Semih Erden (Fenerbahçe Ülker)

Pivot

Ermal Kurtoğlu (Efes Pilsen), Mehmet Okur (Utah Jazz), Oğuz Savaş (Fenerbahçe Ülker), Fatih Solak (Galatasaray Cafe Crown), Ömer Aşık (Alpella)

21.06.2007   

Adriano

Serkan Erdogan'ı keşke Beşiktaş alsa :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

akbaba71

umarım başarılı olur milliler we bizi pekin de temsil etmeye hak kazanırlar
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

2 dia 2 muerto

Tüm Fenerbahçeyi alsaydı ya .

Anarchy*

Alıntı yapılan: AdRiAnOoO - Haziran 21, 2007, 14:06:57

geLmez ya adam avrupa'nın en buyuk takımLarından bırınde oynuo ustelık bız bı yatırım yapmıyoruzkı basketboLa!

akbaba71

Tunçeri: "Çok üzgünüm"
Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası için Milli Takımlar Antrenörü Bogdan Tanjeviç tarafından (A) Milli Takım aday kadrosuna alınmayan Real Madrid'de oynayan Kerem Tunçeri, ''üzgün olduğunu'' söyledi.

Kerem, yaptığı açıklamada, Tanjeviç'in kararına saygı duyup, yorum yapmak istemediğini belirtse de ''Tabii ki milli takıma tekrardan çağırılmak isterdim. Ben bunu hak ettiğimi düşünüyorum. Ama demek ki daha fazla çalışmak gerekiyormuş. Yine de Real Madrid formasıyla İspanyol liginde ve ULEB Kupası'nı kazandığımızda en iyi şekilde Türkiye'yi temsil ettiğime inanıyorum'' dedi.

Tanjeviç'in, ''2010'daki Dünya Kupası'nda 31 yaşında olacak olmasından dolayı programına girmediği'' gerekçesiyle kendisini milli takıma almamayı tercih etmesiyle ilgili de Kerem, ''Şu anda 28 yaşındayım ve kariyer açısından da en uygun bir yaşta bulunuyorum. Ayrıca şu andaki performansım 31 yaşında da aynı olcaktır. Fakat ben polemik yapmak istemiyorum, sadece milli takıma giremediğim için üzgünüm o kadar'' diye konuştu.

Kerem Tunçeri, İspanya 1. Basketbol Ligi'nde (ACB) play-off final serisinde Winterthur Barcelona'ya karşı 2-0'lık üstünlük elde eden Real Madrid'in şampiyonluğa çok yaklaşmış olmasıyla ilgili de şunları söyledi:

''Henüz her şey bitmiş değil. Şampiyonluk için bir maç daha kazanmamız gerekiyor. Avantajlı durumdayız ama Barcelona artık evinde oynayacak. Biz ilk iki maçta çokta iyi oynamadık. Bu yüzden iyi savunma ve daha iyi hücum yapmamız gerekiyor.

Henüz şampiyon değiliz ama olursak, İspanya'da lig kupasını kazanan ilk Türk olacak olmam bana heyecan veriyor.''

Final serisinin 3. maçında yarın deplasmanda oynayacak olan Real Madrid, Barcelona'yı yenerse tarihinde 29. kez lig kupasını kaldıracak.

Öte yandan, teklifler almasına rağmen Real Madrid ile sözleşmesinin bulunduğunu ve burada kalmak istediğini de belirten Türk basketbolcu, Avrupa'daki ilk tecrübesi olan İspanyol ligindeki ilk sezonunun bir bölümünün adaptasyon olarak geçtiğini, gelecek yıl daha iyi bir performans sergileyeceğine inandığını söyledi.

kerem i niye almadığını anlayamadım ben ispanya liginde şampiyonluğa oynuyor ve uleb cup ı da kazandılar
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

Anarchy*

cıdden ya nıe yok kerem tuncerı

die-4-u

Türkiye'nin en iyi oyun kurucusunu Milli Takıma Davet Etmeyen Zihniyete Yazıklar Olsun...

alper_1903

basarili olacak milli takim bu sene yine bütün türkiyeyi yollara dökecekler bundan cok eminim
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Doktor

erMAL var huseyin yok Butun ulkerliler var kerem yok yazıklar olsun,Nedeni ise Hidayet istememiştir...

yuNuS1903

Alıntı yapılan: AdRiAnOoO - Haziran 21, 2007, 14:06:57
keske olsa yaa

Alıntı yapılan: Palermo ! - Haziran 21, 2007, 14:59:36
Tüm Fenerbahçeyi alsaydı ya .

sanada katılıyorum

Anarchy*

yaw su fenerdekı hakan demırel mıdır nedır cok mu ıyı kerem tuncerı'den!

Doktor

Alıntı yapılan: carsi_weyco - Haziran 23, 2007, 13:29:13
yaw su fenerdekı hakan demırel mıdır nedır cok mu ıyı kerem tuncerı'den!
Espiri heralde arkadaşım adam ulkerde 10dakka sure alamıyor kerem realde 25dakkadan fazla oynuyor ustelik ulebi aldılar ligide almak uzereler kıyaslama yapılmaz heralde ama tanjeviç ulkerede koç oldugu için normaldir bunlar.

carlito1903

milli takımın hocası fenerli olursa böyle olur tabi