Ana Menü

Ricardinho ' ya ' Sağlam ' Bilet

Başlatan 2 dia 2 muerto, Haziran 21, 2007, 10:23:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Beşiktaş'ta yeni teknik patron Ertuğrul Sağlam'ın, Brezilyalı orta saha oyuncusu Ricardinho için yönetim kuruluna, "gidebilir" raporu verdiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde yönetim ile görüşerek Ricardinho ve Delgado hakkında rapor sunan Sağlam'ın, Brezilyalı futbolcunun iyi bir teklif gelmesi halinde takımdan gönderilmesini istediği vurgulandı.

'Delgado kalsın'

Genç teknik adamın hazırladığı raporunda Arjantinli Matias Delgado hakkında olumlu görüşler bildirirken, Ricardinho'nun vazgeçilmez olmadığını ifade ettiği kaydedildi. Ertuğrul Sağlam'ın orta sahada kesinlikle iki oyun kurucuya yer vermeyeceğine dikkat çekerek, takımda kalması durumunda bile Brezilyalı futbolcunun yedek kalacağını vurgulandığı öğrenildi.

Menajerini aradılar

Sağlam'ın bu raporu ardından kolları sıvayan siyah - beyazlı yöneticilerin, Ricadinho'nun menajeriyle temasa geçerek, Brezilyalı futbolcuya herhangi bir teklifin olup olmadığını sorduğu belirtildi.

Ülkesinde tatilini geçiren Ricardinho'ya, Brezilya kulüpleri ve çeşitli Arap ülkelerinden bir çok teklif olduğu öğrenildi.
Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 750 bin euro alan sambacı, takımdan ayrılırsa siyah - beyazlı kulüpteki yabancı kontenjanı boşluğu sayısı üçe yükselecek.

Bu arada yönetimin, boş bırakılması düşünülen bir yabancı kontenjanını ligin devre arasında kullanmak istediği ifade edildi.

Kartal'a veda sinyali verdi

Ricardinho tatilini geçirdiği ülkesi Brezilya'dan yönetime mesaj yolladı. Lig TV'ye konuşan sambacı, yönetimin kararına saygı duyacağını belirterek veda sinyali verdi. Yıldız futbolcu, "Yönetim ne isterse kabul ederim. Alınacak karara uyacağım" dedi. Tatilinin büyük kısmını eşi Juliano ile Curitiba'daki çiftlik evinde geçiren Ricardinho, takım arkadaşı Bobo ve eşi R[kufur otomatik editlenmistir]uel'le bir araya geldi. En büyük hobisi karting olan Ricardinho, haftada iki kez piste çıktığını söyledi. Bobo ise Brezilya'da güvenlik sorunu yaşadıklarını vurgulayarak, "Hep İstanbul'da kalmak isteriz. Çünkü orada daha rahatız" dedi.

Kaynak : Milliyet

2 dia 2 muerto

Bu güzel haber . 31 yaşındaki Rico ' a şans vermektense 25 yaşındaki Delgado ' yu kazanmak daha karlıdır .
Bence ikisinide göndersinler ama bu sene Delgado patlama yapacak gibi .

[KralKartal]

Orta sahaya adam gibi adam alinacaksa gonderilebilir ricardinho..
ama yok Delgado bu isi yapar gibi dusunuyorsa ertugrul hocamiz
o zaman hata yapmis olur..

Delgado SERT futbola gelemiyor... turkiyede zor oynar... alisamadi maalesef..
Delgadoda gidebilir yerine daha iyileri alinir.. onun gibi oyuncu cok...
adam gibi yabanci alinsin orta sahaya...
rakip takimlar guclerine guc katiyor, Besiktas ise, gucu varsa onuda satiyor,
ustelik adam gibi transferde yapmiyor...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Non Mollare Mai

Eğer daha iyisi gelecekse gidebilir ama şu an piyasada bütçemize uygun daha iyi adam yok.
Rico yerine Delgado düşünülüyorsa çok yanlış yapılmış olur.
edit

2 dia 2 muerto

Bencede ikisi gönderilsin ve adam gibi bir oyun kurucu alınsın .
Kimi transfer edelim diye soranlar vardır .
Aklıma gelen ilk isim . Bu sene küme düşmemek için oynayan wolfsburglu Andres D'alessandro . Bu sene zaragoza da kiralık oynadı .

[KralKartal]

benim aklimdada ALI KARIMI -- b.munchende oynadi..suan bosta sanirim..
birde muhammed zidan :) ikisi alinsin.. bak gor o zaman

ugur24

ricardinho gibi bir adam gönderilemez ! daha iyisinin alınmayacağını bildiğim için gönderilmesini istemiyorum ben..

2 dia 2 muerto

D'Alessandro kornerden gol attı bu sene Sevilla ' ya . Ayrıca Rico dan daha fazla koşacağı kesin .
[youtube=425,350]126ubgylYs0[/youtube]

[KralKartal]

http://www.youtube.com/watch?v=1ERWHZda6Ss

birde ali karimiyi izle bakim..

[youtube=425,350]1ERWHZda6Ss[/youtube]

2 dia 2 muerto

Peki bu Karimi ' nin frikik özelliği var mı İhsan Abi .
Gerçekten harika bir futbolcu .

erkann

Beence delgado bu sene patlama yapabilir rico ya gerek yok

[KralKartal]

2 dia 2 muerto

Arkadaşlar bahsedilen oyuncu Karimi .
Bayernde forma şansı bulamıyor . Kesinlikle alınabilir .
Tello ' dan daha tanınmış ayrıca .

carlito1903

carsi52

Ricardinho gidebilir ama delgado kalsın bence.
Bölünür senin için uykular!