Ana Menü

Rüstü Recber

Başlatan alper_1903, Haziran 17, 2007, 16:02:07

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Kesinlikle katılıyorum uğur.
Formsuz olabilir ancak kalitesi tartışılmaz.

Sende Dünya Kupasını izle ?
edit

ugur24

kaleci bu arkadaşım..kariyerinde oynadığı 250'den fazla maçtan en kötü oynadıklarını seçmiş önüme koymuşsun.. :)

@LAYINA GİDER

2002den bahsediyorsan evet biliyorum oradada frikikten gol yemişti brezilya maçlarını hatırlayın penaltı olduğundaki degaj hatası bakın bi bakalım hatalı bi transfer!

ugur24

kardeşim saçma sapan örnekler vermeye devam ediyosun.. :) peki o zaman sence kaleye kimi transfer etmeliydik ?

Non Mollare Mai

Senin istediğin kaleci bütün özellikleri 100 üzerinden 100 olacak sanırım ?
Fazla mı Manager oyunları oynuyorsun ?

Kaleci hata yapar + en riskli bölgedir. Dünyanın en iyi kalecisini söyle bana bir sürü yediği komik golü bulabiliriz.
edit

2 dia 2 muerto

Bosna macında Rustu kac ay oynamadan maca cıktır . Soruyorum sıze sımdı suc rustunun mu yoksa onu o macta harcayan Terimin mi ?

Timurlenk

insan olarak takdir ediyorum ama yaş ilerledikçe düşüşe geçti.neyse hayırlı olsun.

@LAYINA GİDER

cazar real zaragozada oynuyo bolservisi elinde

2 dia 2 muerto

Yabancı kontenjanını acmak ıcın elımızden gelenı yapıyoruz .
Rustu gıbısını bulduk sız hala cazar dan bahsediyorsunuz . İnanın turk statusunde oynasa bıle bu oyuncu istemezdim. Ne kadar yanıldıgınız lıg baslayınca ortaya cıkacak .
Hadi başkalarını anlıyorum . Rustuyu yıpratmak ıcın boyle yazıyorlarda . Biz Beşiktaşlıyız . Runje ' nin Brugge macında yaptıgı hatayı yapmayacagını bılıyorum ya ıcım rahat sızınde ıcınız rahat olsun .

aras_daglı26

ya abi başka kaleci kalmadımı bıktım anasını satayım fenerden futbolcu gormekten herif yaşlandı murat var hakan var cordoba martinez
VATANSEVER TURKUN ATEŞLE İMTİHANI

carsi52

Bakıcaz görücez hayırlısı olsun.
Bölünür senin için uykular!

Anarchy*

guvenmek zorundayız ınsallah en ıyısını yapar!

yuNuS1903

bana gre gerksiz bi transferdi !!!

AskıN+

ben ce  cordoba kalmalıydı. o süper di ama degerini bilemedik.
rüştü için ise daha iyi kaleciler alına bilirdi.yinede  :alkis
:D
çarşıya selamlar
Axıturk

alper_1903

Rüstü iyi olacak bu sezon mutlu bir görüntü ciziyor gördügüm kadariyla insallah en iyisi olur besiktas icin
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...