Ana Menü

Lincoln resmen Galatasaray'da

Başlatan NoPasaran, Haziran 16, 2007, 22:53:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çarşiikbal

bence önemli olan yıldız oyuncu

carsi52

Bu ne yaa almadılar mı bu adamı ben aldılar biliyom hala bi ses yok ;D
Bölünür senin için uykular!

Doktor

Yahu tamam iyi oyuncuda bazı arkadaşlar adamı nerdeyse dunya yıldızı yaptılar gsden baska talibi yok allah aşkına delgado 10 basar bu adama yahu kariyeri nedirki.?????

Doktor

Şuan Lig tvde izledim özhan canaydın telefonla baglandı kesin olarak almışlar lincolnu umarım hayırlısı olmaz..

2 dia 2 muerto

Bende StarSpor da dinledim .
Kesin olarak almışlar .

akbaba71

Brezilyalı futbolcu Lincoln'ün transferinde Galatasaray camiasının beklediği müjedeli haberi Başkan Özhan Canaydın verdi.

Çorlu'da Galatasaray Taraftarlar Derneği açılışına katılan Başkan Canaydın, Brezilyalı yıldız futbolcu Lincoln ve kulübü Schalke ile her konuda anlaştıklarını açıklarken, "Bu büyük transfer camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Uzun süren transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasından sonra Lincoln, önümüzdeki hafta başında İstanbul'a gelerek 27 Haziran'da başlayacak hazırlık çalışmalarına katılacak.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Anarchy*

hayrını gormesınler desem kıskanclık gıbı mı anlasılır acaba ??? ;D

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: Palermo ! - Haziran 17, 2007, 20:44:57
Burada yazıyorum İlic bu Lincolnden daha ıyı bence .
Diyorum başka da yorum yapmak istemiyorum .

Anarchy*

ya bu ıLıcın neyı ıyı ben hıc sevmıyorum bu adamı cok korkak oynuo ya

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ugur24

acaba adam seyircisinin karşısına iki ay sonra çıkacağını biliyomu ? ;D ben tahmin etmiyodum ama aldılar sonunda..

NoPasaran

nİTE TAHMİN ETMİYODUNUZKİ..

Lincoln öyle çok kalbur üstü bir futbolcu değilki..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ugur24

ben galatasaray'ın imkanları açısından alabileceklerini tahmin etmemiştim.. ;) en fazla sasa iliç kadar yararlı olur..

ugur24

carlito1903

millet aldı başını gidiyo biz hala calal kolotun beğenip alacağı bi adamı bekliyoruz