Ana Menü

Ölmek var susmak yok!!!

Başlatan unicorn, Kasım 20, 2006, 20:31:55

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

şampiyon ol beşiktaş'm mesut et bizi..

Cem Goren

gündoğdu hep uyandık stadlara dayandık
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

beşiktaş'n ugrunada bayraklarla donandık..

Cem Goren

semtimiz erkek semti aşık eder herkesi

+18 !

üzerimden eksilmesin bayragımın gölgesi..

Cem Goren

işte biz kötü günde hep omuz omuzayız

Alp Erdem

seni düşündüm dün akşam yine kafam güzeldi içmişim yine birde kendimi düşündüm ve sonra ölesim geldi senin uğruna hani dolmabahçede yürürken hani fenerbahçeye koyarken hani biz pınar başı çekerken işte öyle bişey

Cem Goren

Alıntı yapılan: çArşı_alp - Eylül 23, 2008, 16:55:32
seni düşündüm dün akşam yine kafam güzeldi içmişim yine birde kendimi düşündüm ve sonra ölesim geldi senin uğruna hani dolmabahçede yürürken hani fenerbahçeye koyarken hani biz pınar başı çekerken işte öyle bişey
bu neydi şimdi S:

+18 !

Alıntı yapılan: cem_goren - Eylül 23, 2008, 16:49:50
işte biz kötü günde hep omuz omuzayız
övünmek gibi olmasın biz kara kartallıyız..

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Simurg

Beşiktaş! Toprak olup Gidicez

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

+18 !

Beşiktaş! ölmekten korkan g..tür..

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

saldır beşiktaş

Beşiktaşşş
Alahtan tek Dileğim