Ana Menü

Papilanın rekoru sonunda krıldı. Bir maçta 6 kırmızı kart!!!

Başlatan unicorn, Aralık 03, 2006, 12:19:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

İspanya İkinci Ligi'nde Almeira ile Xerez arasında oynanan karşılaşmada çıkan 6 kırmızı kart ortalığı karıştırdı.
İlk yarısı normal bir ortamda geçen mücadelenin 55. dakikasında kırmızı kartına hükmeden hakem Antonio Mateu Lahoz bu andan itibaren maçın kontrolünü kaybetti. Almeira'ya dört, Xerez'e 2 kırmızı kart çıktı. Hakemin oyun dışına gönderdiği isimlerden olan Xerez teknik direktörü Murcia, "Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım'' dedi.

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

eren06

Vay be papilanın rekoru kırılmış.....ama bu iki takımdan toplam 6 kişiye

unicorn

Kardeş zaten bi takıma gosterilecek maximum kart sayısı 5tir. 5ten sonra maç biter dk kaç olursa olsun

siyah uLan!

evt dogru, yanii bz görebiLcgmz kdr gördk bi tne daa görsydk maç bitecekti hükmen 3-0 yeniLcktk
siyah uLan! beyaz uLan!

Çarşı10-ur

www.carsi10ur.picz[edit]om
http://www5.yonja.com/ruhumuzburda

@LAYINA GİDER

unicorn

ugur24

Alıntı yapılan: siyah uLan! - Aralık 03, 2006, 12:50:59
evt dogru, yanii bz görebiLcgmz kdr gördk bi tne daa görsydk maç bitecekti hükmen 3-0 yeniLcktk

kardeş maç zaten 80. dakkada 5 kırmızı gördüğümüz için bitmişti..o maçı biz 4-0 yenik sayıldık..

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

carsi52

ama o maç 2.lig bide koskaca beşiktaş inönü stadında onlar başka biz başka yinede papilayı geçemedi benim gözümde.
Bölünür senin için uykular!

Ozytaurus

Alıntı yapılan: unicorn - Aralık 03, 2006, 12:46:31
Kardeş zaten bi takıma gosterilecek maximum kart sayısı 5tir. 5ten sonra maç biter dk kaç olursa olsun

4 bir takıma 2 bir takıma çıkmış zaten. Papilanın rekoru değil papilanın ......edit.....  o kırılamaz
______KaRaKaRTAL____

eRe

bızım rekor gıbı olmaz bu.bunda toplam ıkı takımda var bızım mactaysa kartlar sadece bıze cıktı.durdurulmamız gerekıyodu durdurdular.ah bı de sonra bı kez papılayı ınonude maca verseylerdı.o gun neler olabilecegini hayal bıle edemıyorum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

wicked

*resim boyutu yüzünden silinmiştir.

www.forzakartal.org