Ana Menü

İşte Lig A'nın altın adamları

Başlatan carsi52, Haziran 14, 2007, 20:41:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Türk Telekom Lig (A)'da geride kalan sezonun en iyileri belli oldu.
Lig (A)'nın isim sponsoru Türk Telekom tarafında Swiss Otel'de gerçekleştirilen özel gecede, geride kalan sezonun en iyileri olarak belirlenen isimlere kupaları verildi.

Törende, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan ve kulüp temsilcileriyle birlikte çok sayıda davetli yer aldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Affan Keçeci, Türk Telekom Lig (A)'nın marka değerinin önemini vurgulayarak, Türk futbolunun gelişmesi açısından alt liglerin de güçlü olması gerektiğini ifade etti.

Türk Telekom Lig (A)'da 2006-2007 sezonunun en iyileri ödülleri şu şekilde dağıldı:

Yılın Çıkış Yapan Futbolcusu: Erhan Küçük (Kasımpaşa)
Yılın Çıkış Yapan Teknik Direktörü: Suat Kaya (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)
Gol Kralı: Taner Demirbaş (Malatyaspor)
Yılın Kalecisi: Ferhat Odabaşı (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor)
Yılın Savunma Oyuncusu: Metin Depe (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
Yılın Orta Saha Oyuncusu: Erman Kılıç (Elazığspor)
Yılın Forveti: Şadi Çolak (Orduspor)
Yılın Fair-Play Ödülü: Diyarbakırspor, Eskişehirspor, Samsunspor
Yılın Teknik Direktörü: Abdullah Avcı (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
Yılın Futbolcusu: Gökhan Gönül (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor)
Yılın Takımı: Gençlerbirliği OFTAŞ Spor
Bölünür senin için uykular!

Adriano

Malatyasporlu Taner'i ve Suat Hoca'yı biliyordum ancak diğerlerini ilk defa duyuyorum.. Süper Lig'den alıcıları çıkacaktır kesin..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

Yılın Forveti: Şadi Çolak (Orduspor)

bu adam rizeden geldi gerçekten ordulu olduğum için sölemiyorum çok süper oyuncu orduyu taşıyan oyunculardan biriydi şimdi yine rizeye geri döndü.
Bölünür senin için uykular!

eRe

bısı sorucam yılın futbolcusu oluyorsun ancak ne yılın forvetı ne ortasahası ne defansı olabılıyorsun sızce bu ılgınc degıl mı :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi