Ana Menü

"Türkiye ayağa kalkacak"

Başlatan eRe, Haziran 14, 2007, 11:23:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Şöyle belirtiyim sana o zaman .
Makelele Madridden ayrıldıktan sonra Madrid bocalamaya başladı . 2-3 sezon tek bir kupa bile kaldıramadı .
Bu sene Chelse Makelele ' yi yedek oturtup John Obi Mikelle oynadı ve sonuc ortada . Manu şampiyon .
Bazı oyuncuların yasına takılmamak lazım . Makelele de bunlardan birisi . Maldini ilk şampiyonlar ligi macına cıktıgında C.Ronalda 7 aylık bebelmiş . :D Ama o Maldini 4. şampiyonlar ligi kupasını 39 unda kaldırdı .

ugur24

istisnalar kaideyi bozmaz faruk.. ;) şahsen ben gelmesini istemiyorum..eğer araştırılırsa genç yetenekler bulunabilir..

2 dia 2 muerto

Senin güzel görüşüne saygı duyuyorum Ugur .
Ama istisnayı bulmusken kaybetmek te pek akıl karı değil . Tabi bende isterim Quaresmayı alalım ama :D Ya da Daniel De Rossi :D çok mu fazla uctum acaba :D Ya da tam dibimizde durdan ön libero . Stephen Appiah :D

TurkishTank

turkiye  yan gelip yatmayi cok seviyor...niye ayaga kalksin :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

ugur24

10 yıl sonra quaresma neden gelmesin ? rossi'yi beşiktaş'a kaptırmazlar..fenerbahçe'den adam söylemeyin artık.. :)

2 dia 2 muerto

Makelele ' yi istemezsen . Quaresmayı 10 yıl sonra alırız dersen [ Belki biraz dogru ama napıyım seviyorum bu adamı ] . Appi gibi adamı istemezsen . Rossi yi kaptırmamak ıcın ugrasmazsan .
Ayaga kalkamazsın ki ama abi .

ugur24

birazda bütçe meselesi tabi..yoksa kim istemez quaresma'nın gelmesini ? eğer appiah'ta gelirse kulübü basarlar.. ;D

2 dia 2 muerto

Bir de şöyle düşün Uğur ya da sadece Ugur değil tüm forum dusunsun .
Appi ' yi aldık . Fenerle Dolmabahçede maçımız var . :D
Ve stat görevlisinin sesi duyuluyor :
' Beşiktaşımızın golu , Golu atan oyuncu 4 numaralı formasıyla Stephen
Tüm stad APPİAH :D
Şimdi hosunuza gidiyor dimi :D Şimdi basarmılar acaba klubu :D
Ayrıca Quaresma olayında ciddiyim . Belki inanmayacaksınız ama hergun mail atıyorum klube :D ???

ugur24

keşke rüyalar gerçek olsa faruk..quaresma konusunda senin adına üzülüyorum.. ;D inşallah mailleri okuyan vardır.. :-\

gözzde_bjk

bu turkıye nezamn ayaga kalkıcak cok merak edıorumm beklıoruzz!
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Anarchy*

valla ben daha oturuyorum yonetım daha benı ayaga kaldıramadı!

BJK_06

jhalen oturuyoruz..bir kaldırsalarda hiç oturmasak

Anarchy*

kaldıramazlar ya bakma nıe bunca zmndır hala oturuyoruz bee!

cassa23

göreceğiz bakalım ne yapacaklar

AsA

Bu turkiye'yi ayaga kaLdiracagiz demesi iLe rustu ve yozgatLi transfer'Leri icin dememistir umarim....