Ana Menü

Colin Kazım Fenerde !

Başlatan eRe, Haziran 13, 2007, 20:52:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

yanı son habere gore ılgılenmıyoruz bıle
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

!_black_eagle_!

Gelmedi adam bize yaa !! besiktasa evet demiş tmm ama sure uzayınca besiktastan ta ses cıkmayınca adam fenere gitmiş die okudum bende walla kime inanacaz sasırdım yaw inş. gelir ama super adam bence
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

!_black_eagle_!

Kazım Richards bitti mi?

Transfer döneminin en gözde isimlerinden biri olan Colin Kazım iki ezeli rakip Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki iplerin gerilmesine yol açmaya devam ediyor. Daha önce adı Beşiktaş ile anılan ve Yıldırım Demirören'in takıma katmak için büyük çaba sarfettiği Colin Kazım'a Fenerbahçe'nin de talip olduğunu açıklamasından sonra kafalardaki soru işaretleri arttı.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Gülnaz Arsel, Colin Kazım ile Beşiktaş arasında son olarak Pazartesi günü menajerler aracılığıyla bir görüşme olduğunu ve Beşiktaş'ın son teklifini o gün yaptığını dile getirdi. Arsel şöyle konuştu: "Biz Colin Kazım ile şu an ilgilenmiyoruz. Son olarak geçtiğimiz Pazartesi günü futbolcunun menajeri ile görüşüp bir teklif sunduk. Daha sonraki günlerde hiçbir şekilde temasımız olmadı. Bizim Londra'da bulunan transfer komitemiz tamamen farklı futbolculara yönelmiş durumda. Bu futbolcunun Beşiktaş'a gelip gelmemesiyle bir ilgimiz yok. Başka kulüpler bu oyuncuyla görüşebilir, ancak yine söylediğim gibi biz son teklifimizi Pazartesi günü yaptık ve o günden bu yana bir görüşmemiz olmadı."

Öte yandan Beşiktaş adına Londra'da transfer çalışmalarını yürüten Başkan Yıldırım Demirören ile yöneticilerden Celal Kolot ve Mario Berk, yarın 16.30'da İstanbul'a dönecekler. Heyetin, kesinlik kazandırdığı bir transfer olmadığı belirtilirken, yarın öğle saatlerine kadar son çalışmalarını yapıp, Türkiye'ye dönecekleri öğrenildi.

DHA'nın 19.53'te servis ettiği haber;

Daha önce Beşiktaş ile büyük ölçüde anlaşan, ancak Fenerbahçe'nin devreye girmesiyle bu kararından vazgeçen Colin Kazım Richards'ın menajeri, bugün sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile yaklaşık 4 saatlik bir görüşme yaptı. Görüşmenin olumlu geçtiği öğrenilirken, Colin Kazım Richards'a yapılacak ödeme planında bazı pürüzlerin olduğu ifade edildi.

Bu arada futbolcunun menajerinin, Aziz Yıldırım'dan ve kulüp yönetiminden oldukça etkilendiği ve bunları da futbolcuya aktardığı ifade edildi.

Kazım Richards'ın menajerinin bu akşam Beşiktaş ile görüşeceği, yarın ise Fenerbahçe yetkilileri ile tekrar bir araya geleceği belirtildi. Colin Kazım Richards son anda bir sürpriz olmaması halinde yeni sezonda sarı lacivertli formayı giyecek.

Kaynak: Karakartal.com ve DHA

carlito1903

bugünkü haberlere göre fenerbahçe ile anlaşmış Beşiktaştan ise işi fazla ağırdan aldığı için vazgeçmiş....çok ii çalışan bi yönetimimiz var doğrusu!!!!!

eRe

Anlayamadıgım eger almak ıstemıyorsan nıye teklıf sunuyorsun nıye pesınden kosuyorsun ALDIK DIYORSUN
Eger almak ıstıyorsanda nıye agırdan alıyorsun al bıtır ısı.

KONUSARAK SOV YAPILMASIN ICRAAT GORELIM BIRAZ!!!
www.erdemeksi.com

!_black_eagle_!

İcraati Sorsana Acaba Biliolarmı ne oldugunu Ya Okudukca Sinirleniorum Elin adamları harbiden dunya starlarını getiriolar yasları kac olursa olsun tecrubesi yeter adamların ama bizimkiler aldık aldık diolar ertesi gun bi bakıoz adam fenere gitmiş yok abi bizimkiler hiç bişey yapamazlar sadece lafta kalırlar gorecez şimdi sozde 4 tane starla gorusuolarmıs :D artık inanmıom ama :) bakaLım o Starlar Kimler !!

eRe

Ya benım ıstedıgım yarısma kardesım fener sunu aldı bızde bunu alırız deme ne gerekıyorsa onu yap bu yuzden mılletın pesınde kosup husranla donme
yararlı olcak adamı al gerekırse 1 oyuncu al transferı bıtırdık de ama ne YILDIZ ALCAZ SUNU ALCAN SOLE YAPICAZ deme kardesım bunları sadece YAP!
www.erdemeksi.com

!_black_eagle_!

Soleyipte yapamassan elalemin diline sakız olursun işte yapıcaklar Erdem yapıcaklar uguru alıcaklar ya dunya yıldızı :D sonra zaten transfer suresi biticek aldıgımız ugurla kalıcaz daha ne istersin ki ben bole yonetimin alnından operim walla

eRe

sonumuz hayır olsun baska bısı dıyemıyoruz artık :(
www.erdemeksi.com

!_black_eagle_!

oLsun ben bu kadroyla umutluyum yinede artık birbirlerini daha iyi tanıolar hiç yoktan ole kotu futbol izlettirmezler bizlere ama sadece 2 yere transfer istiorum sag acık ve forvete alırlarsa cok ii olur tanıdık olmasınıda istemiorum bobo gibi olsun bize yeter

gözzde_bjk

ntvde sımdı soyledı fb ve bjknın ılgılendıgı futbolcu 2kulube de esıt mesafede oldugunu ama turkıyede oynamaya pek sıcak bakmadıgını solemıss napmaya calışıolarr bı oyle bı boyle!
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

!_black_eagle_!

walla kimse anlamıo bunların ne yapmaya calıstıklarını bugun fanatikte okudum bende fenere geliomus die ins biz alırız ama ya guzel adam hızlıda yasıda genc turk daha ne istersin ki :)

eRe

Alıntı yapılan: !_black_eagle_! - Haziran 14, 2007, 11:56:51
oLsun ben bu kadroyla umutluyum yinede artık birbirlerini daha iyi tanıolar hiç yoktan ole kotu futbol izlettirmezler bizlere ama sadece 2 yere transfer istiorum sag acık ve forvete alırlarsa cok ii olur tanıdık olmasınıda istemiorum bobo gibi olsun bize yeter

senle aynı dusuncedeyım ıyı bı adam bulurlarsa defansada bı takvıye olur ancak bobo dısında gol atan adam yok basta
www.erdemeksi.com

carlito1903

adam her iki kanatta da forvete yakın oynuyo bence kaçırmamak lazım ama!!!!!!işte işin aması var....

!_black_eagle_!

walla transfer sezonu kapanıncaya kadar beklemekten baska care yok sadece yonetimden isteğim ole her konuyu basına yansıtmasın