Ana Menü

#84Hakan Arıkan

Başlatan die-4-u, Haziran 06, 2007, 03:13:12

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Destek verdik ya ihsan :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

farki önledin yine !
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Banucan

çok iyi kurtarışlar yaptı evet ama yediği golde bence iyi yer alamadı öne çıkmaması lazımdı ama yide tebrikler başarılıydı
FEDA

Simurg

yediği golde hata yoktu
çok iyi bir kalecisin helal olsun

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

[KralKartal]

Bu defansla Hakan ne yapsin
ah Zagolu Ronaldolu defansta Hakanin isi cok basit olurdu
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Dün gördüğüm kadarıyla iyiydi.
Bölünür senin için uykular!

saldır beşiktaş

Kapasiteni bil özgüvenini yitirme muhtaç olduğun kuvvet ellerinde mevcuttur.

Forza Hakan Arıkan.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ekim 16, 2010, 23:54:40
Kapasiteni bil özgüvenini yitirme muhtaç olduğun kuvvet ellerinde mevcuttur.

Forza Hakan Arıkan.

Beşiktaş'a zarar verdiği için mi ?

saldır beşiktaş

Verdiği zararın 2 katı daha fazla yararı olmuştur bu takıma.
Sıkıntılı bir dönemden geçiyor şu an biz arkasında durmazsak tepe taklak olabilir.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

ne kadar kötü olursa olsun ıslıklanmamalı Beşiktaş'ın oyuncusu
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

2 katı fazla yararı mı oldu  :ahaha

Eren kendindemisin kardeşim ?

saldır beşiktaş

Valla Kaan kendimdeyim  :D

Sadece bu sezon iyi oynadığı maçlar
Plzen,Buca,Radip maçının son dakikalarında yaptığı kurtarışlar Trabzon maçının farka gitmesini önledi.

Ancak 2-3 haftadır yaptığı hatalar kendine olan güvenini sarsıntıya uğrattı.
Bu aralar oynamaması gerek Schuster onu oynatarak kazanmaya çalışıyor bence yanlış yapıyor.
Geçe sene Mustafa hocanın Nihat'a yaptığının aynısı olacak diye korkuyorum.

Porto maçından başlayıp 2-3 maç oynamamalı.

Kendini toparlayana kadar.

carsi52

Ben Hakan'ın hiç iyi oynadığını görmedim..
Trabzon maçını izleyemedim ama tribünden gördüğüm kadarıyla iyiydi bilemiyorum yani.
Buca maçında ne yaptığını bilmiyorum ne yaptıda iyi oldu  :-\
Plzen maçı hadi iyi olsun onda.

Bugün daha ilk 30 dakikada yaptığı 3 hata bile bunları götürür yahu :D

Hakan'ın yararından çok zararı var.Beşiktaş'ın 1.kalecisi olamıcağını bugün YENİDEN kanıtladı yediği 2.gol olsun amatör kalecinin yapmıcağı bi hareket vardı makukula allahtan auta attı o pozisyon olsun yani varda var.
Hem bu kadar hatası yanlışı var hemde artist tribünlere oynuyor.Kapalıya yaranmaya çalışıyor ki yaranıyorda bak Forza Hakan Arıkan diyen çok var 1.kaleci olsun diyen çok var.Bende düşünüyordum İnönüde Beşiktaş'ı yenmek neden kolay diye mesele buymuş işte futbolcular nasıl oynıcağını biliyor.
2 dk önce yeni açığa el kol salla hareket yap 2 dk sonra kapalıya el salla sonra oyuncuya artistlik yap.

Islıklama olayına gelince tabi doğru değil ıslıklamak ama bende maç seyrederken gerçekten üstelik babamın yanında hakaret ettim.Bunu biraz bu yönden düşünmek gerek orda ki insanlarda Beşiktaşlı sonuçta Beşiktaş'a sürekli zarar veren birisini gördüklerinde kendilerini tutamayıp ıslıklamış olabilirler ki öylede oldu zaten.

yuNuS1903

Hakanın Dinlenmeye İhtiyacı var Gibi Böyle Gitmez