Ana Menü

Almanya'dan gol şov: 6-0

Başlatan yuNuS1903, Haziran 02, 2007, 23:56:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası(D) Grubu'nda Almanya ile San Marino karşı karşıya geldi. Çek Cumhuriyeti'nin Galler karşısında  puan kaybetmesinin ardından San Marino karşısına mutlak üç puan parolasıyla çıkan Almanya sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrılarak D Grubu'nda liderliğe oturdu.

Almanya'ya galibiyeti getiren goller; 45.dakikada K. Kuranyi, 53.dakikada M. Jansen, 54.dakikada T. Frings (pen),63. ve 65. dakikalardaM. Gomez, 67.dakikada C. Fritz'den geldi. Öte yandan 54.Dakikada D.Simoncini kırmızı kart görerek San Marino'yu 10 kişi bıraktı.

Almanya, San Marino karşısında aldığı bu galibiyetin ardından D Grubu'nda 2 maçı eksik olmasına rağmen puanını 16'ya yükselterek liderliğe oturdu. Almanya 6 Haziran'da Slovakya ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

02.06.2007   

2 dia 2 muerto

ugur24

evlerinde oynadığını düşünürsek az atmışlar bence..iddaa altı handikap verdiği için maç berabere bitmiş sayıldı.. :)

carsi52

evet uğurun dediği gibi maç berabere bitti sayıldı iddaada 6 gol averajı vermişlerdi san marinoya benim bi arkadaş 02 attı tutturdu ;D

6 tane az atmışlar bencede.
Bölünür senin için uykular!

Brestgerfich

acımışlardır artık abi :) iddaa da ben olsam Almanya ya oynardım ama iyi ki oynamamışım..
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

keskinli

almanya hic bi turnuvayai kacirmadi simdiye kadar,dolayisiyla eleme gruplarina girmesine gerek yok.
biletlerini direk vereceksin almanlarin :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin