Ana Menü

Trabzon'un ilginç teklifi

Başlatan yuNuS1903, Haziran 02, 2007, 10:13:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

Trabzonspor, futbolu bırakacağını açıklayan Cordoba'ya transfer teklifinde bulundu. Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde, şimdiye kadar F.Bahçeli Serkan ve Samsunsporlu Adnan ile anlaşmaya varan Trabzon, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'den yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçerek küme düşen Antalya'nın kalecisi Cordoba'ya yöneldi. Ancak ülkesi Kolombiya'ya giden Cordoba AP'ye yaptığı açıklamada, "Futbolu bırakıyorum" demişti.
02.06.2007   

Kaynak : Sabah

coLorbLind !

saat kaçta yapılmış teklif ;D

yuNuS1903

coLorbLind !

sana bişey demedim espriyi çakmadın

yuNuS1903

coLorbLind !

Anarchy*

ya cordoba bıraktım dedıyse bırakmıstır o kadar kalecı varken trabzon sporun 36 yasındakı kalecının nıe pesıne dustunugu anlamıs degılım ısın aslında...

yuNuS1903

turkıyenın en  ıyı kalecisi cordoba !!!

Anarchy*

abi yası gecetı ayrıca bıraz abarttın sankı sende vurusları falan cok guzel olabılır ama en iyisi degıl bence!

yuNuS1903

sen ıstedğin kjadar öle de en ıyı kalecei cordoba sence kım peki

mertcan

bunlar neyin peşinde anlamadım ???

adam bırakıyorum diyo

teklif yapıyolar ;D

Anarchy*

valla bende anlamadım ama bende mondi cordobadan daha ii bana gore oyle

ugur24

trabzonspor'un iyi bir kaleciye ihtiyacı var..ama bu kesinlikle cordoba olmamalı..artık cordoba'nın bırakması gerekli..

Doktor

Nijerya milli takımında 2 tane 25 yaşın altında super kaleci var keşke onlardan birini biz alsak ama malesef umarım trabzon bunlardan birisini alır tabi turkiyede arastırma yapan takım nerde gorulmus oda ayrı konu bunlardan kimsenin haberi bile yoktur

Anarchy*

bence trabzonun genç bi kaleciye ihtiyacı oldugu kesin cordoba gelse de ne kadar oynayabilir ki gelmeyecektir de