Ana Menü

Bursaspor Aimar'ın peşinde

Başlatan NoPasaran, Haziran 02, 2007, 01:09:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, İspanya'nın Real Zaragoza takımında forma giyen Arjantinli ünlü golcü Aimar ile ilgilendiklerini söyledi.

Osman Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bülent Korkmaz'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Transferi düşünülen Mısırlı golcü Mohamed Zidan'dan vazgeçtiklerini kaydeden Çelik, ''Zidan sakat çıktı. Bunun yanında gece yaşantısından dolayı Bursa'ya uymayacağını düşündük. İspanya'nın Real Zaragoza takımında forma giyen Pablo Aimar ile ilgileniyoruz'' dedi.

Çelik, Aimar'ın transferiyle ilgili gerekli girişimleri başlattıklarını ve bu oyuncudan 4 Haziran Pazartesi gününe dek yanıt beklediklerini kaydetti.

Kaynak :AA

YORUM

Arkadaşlar nereye açacam bilemedim..Bu kadarına pes be bursa :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

die-4-u

Acaba Gerçekten inanıyorlar mı Aimar'ın gelebileceğine?
Hayal mahsülü bunlar hayal
:D

NoPasaran

Muhammed zidanıda almamışlar :)

FM mi oynuyor bunlar ne :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

die-4-u

Zidan da Mainz'da inanılmaz oynadı 2.yarı..Hadi O gelebilir ama Aimar gibi bi' oyuncu Değil Bursa'ya 3 büyüklere gelmez..+35 yaş hariç :)

NoPasaran

Ya zidanıda alamazlar :) Bursaya gelirmisin sen zidan olsan :)

Muhammed zidan her türlü iyi bir takıma gidebilir..Ne kadar kötü oynasada
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

die-4-u

Tabi ki gelmez ama 2'sini kıyaslayınca o sonuca vardım..
Gerçekten Bursa yönetimi Taraftarla dalga geçiyor...Alamayacağın oyuncu hakkında basına açıklama yapmak güldürücü ;D

Sonra Beşiktaş Taraftarı Makara yapar tabi

mertcan

zuahahah
güldürmeyin beni yahu

aimar ve bursa :koptum

Pascal_NoUma13

muahahaa dıyom baskada bısey demıyom.... :koptum
Esrarla başladı gece Alkolikmi sandın sadece şu çiftliden iki duman çekince dünya oluruz bütün gece...

asasmaz

zuhaaa bursa birşeyi alır ama söylemeyeyim ayıp olur :D

Doktor

Kusura bakmayın ama bence gelir parayı verince hem Aimar dususte 2 3 senedir valenciyada yedek kaldı 2 sene once sonra zaragozaya geldi milli takımdada yedek neden gelmesinki bence bu kadar buyutmeyelim bunları isim saymayayım ama turkiyede daha iyi 10 numaralar var yeterki yabancıları bukadar buyuk gormeyelim.

carlito1903

en yakın spor mağazasından bi aimar forması alsınlar yeter onlara....

coLorbLind !

ilgilenebilirler ;D
ilgilenmek bedava tabi :koptum

Non Mollare Mai

Maradona Aimar hakkında para verip izleyeceğim tek oyuncu demişti.
Ve böyle bir adam sen işi gücü bırak Bursasİspor'a gel. ;D
Allahta Sizi Güldürsün..
edit

Anarchy*

zuahahahah aimar bursa'ya gelcek ha leventın dedgı gıbı ılgılenmek beles tabe ;D ;D

CHEm !

bide zidan sakat çıktı diyolar
sanki düzgün olsa zidan koşa koşa size gelcek ;D ;D
Allah kitap Beşiktaş