Ana Menü

Bosna Hersek-Türkiye

Başlatan die-4-u, Haziran 02, 2007, 00:54:03

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Timurlenk

hani bu adam diyordu iyi oynayan herkese kapımız açık diye.

schalkede oynayan daha 17 yaşındaki mesut özdil nerde stuttgart defansında oynayan oyuncu nerde.

2 dia 2 muerto

Stutgart defansındaki adam Serdar Taşçı Alman milli takımını kabul edip şanlı turk formasını reddetmiştir .
Ayrıca Fatih Hoca Herthada oynayan Malik Fathi ' nin adını alman milli takımına gittikten sonra ogrenmıs yani adamı elimizden kacırdık .

Adriano

Zamanında T.D'lük yapan Ersun Yanal milli takım kadrosuna Hakan Şükür'ü çağırmamıştı.. Ve ağır eleştilere uğramıştı..
Buna ne diyorsunuz.. ?!?!
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

2 dia 2 muerto

Zaten o yuzden adamı harcayıp gonderdıler ...

Doktor

Malik fathi serdar tascı ve mesut ozdil bildigim kadarıyla kutsal formayı kabul etmediler bende onları turk olarak gormuyorum ve yazıklar olsun diyorum,bu arada halilde kendisi istemiyor oynamak nedeni ise yedek kaldıgı için haklı olabilir ama bu hak kimsede olamaz onada yazıklar olsun...!!!

carlito1903

milli takımın başarısı sadece gayseye bağlı onlarda ii adam olunca milli takımda ii oluyo çünkü terimin gözü diğer takımlardaki oyuncuları görmüyo!!!!
herkese soruyorum Serdar Kurtuluş gsde oynasaydı şimdi en az 10 kez milli formayı giymiş olmazmıydı????
bence dünkü maç tam Serdarın maçıydı

2 dia 2 muerto

Biraz da üzerlerine düşülmeleri gerekiyordu ama mesela Malik Fathi ye hiç teklif yapılmadı . Fatih Terim Fathi 'nin adını Alman Milli takımında oynadıktan sonra duydugunu söyledi . Mesut 21 yalından genç diye biliyorum . Adamla konusursak gelir . Halille aynı takımda o bir yolunu bulur ama üzerine düşmüyorki Fatih hoca . O hakanla , servetle oynmaya devam edicek .

Brestgerfich

ben maçın 1-1 olduğunu duymuştum bu sabah da 3-2 bittiğini öğrendim :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

keskinli

Alıntı yapılan: Doktor - Haziran 03, 2007, 11:32:04
Malik fathi serdar tascı ve mesut ozdil bildigim kadarıyla kutsal formayı kabul etmediler bende onları turk olarak gormuyorum ve yazıklar olsun diyorum,bu arada halilde kendisi istemiyor oynamak nedeni ise yedek kaldıgı için haklı olabilir ama bu hak kimsede olamaz onada yazıklar olsun...!!!
türk milli takimi secmemek,türklükten cikmak anlamina gelmez bu 1
zamaninda bu genclere ilgi gösterselerdi simdi türk milli formasini giyerlerdi buda 2
serdar tascinin babasi oglunun aglaya aglaya alman milli takimini sectigini söyledi buda 3
inanin almanyada oynayan türk oyuncularin hepside milli formayi giymek isterlerdi,gurbette yasadiklari icin herkesten daha cok isterlerdi gurbetin unutulmus cocuklari milli formayi
malik fathi bildigim kadariyla tam türk degil
halil ve hamit kardeslerin önlerine ne olanaklar konduda yinede milli formayi sectiler bunlari unutmayin!
baska bi vatandasligi kabul etmek,türklükten cikti anlaminda anlasilmasin
bunu türklerin avrupada kuracagi bi lobi calismasi olarak görün
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Fatih hoca ya, iste hani milli takimda ayrimcilik yok felan diyorlardi bazi forumdaki arkadaslarimiz,
bi ara boyle bir konu gecmisti...
bende uzerine basa basa, FB ve GS oyunculari oynatiliyor demistim..

buyrun size bosna maci.. HAKAN SUKURUN ne isi var milli takimda?
veya RUSTU?? hic forma giymemis adam oynatilir mi, hemde kaleci?!
SERVET? bu adam neci? futbolcu degil, daha niye oynatiliyor?
BAKi bile bu servete 10 basar.. neyse MILLI TAKIM bu iste
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

TurkishTank

katiliyorum sizlere... fatih hoca napiyor... o saban'da hala oynuyor yaaa, cildirjam...servet oynuyor... uffff..... rezil olduk yaa, bozna kiimki ??? ama iyi oldu...zaten yunanistan norvec maclarina kimse aldanmasin...kalecileri sagolsun kazaniyoduk... :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Anarchy*

Alıntı yapılan: kralcarsi - Haziran 05, 2007, 10:52:05
Fatih hoca ya, iste hani milli takimda ayrimcilik yok felan diyorlardi bazi forumdaki arkadaslarimiz,
bi ara boyle bir konu gecmisti...
bende uzerine basa basa, FB ve GS oyunculari oynatiliyor demistim..

buyrun size bosna maci.. HAKAN SUKURUN ne isi var milli takimda?
veya RUSTU?? hic forma giymemis adam oynatilir mi, hemde kaleci?!
SERVET? bu adam neci? futbolcu degil, daha niye oynatiliyor?
BAKi bile bu servete 10 basar.. neyse MILLI TAKIM bu iste

eywallah +rep