Ana Menü

Bosna Hersek-Türkiye

Başlatan die-4-u, Haziran 02, 2007, 00:54:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Bu gidişle biraz zor . Tuncayı yanlış yerde oynattı . Sevetin oynaması hata . Ümit Karanı daha erken oyuna almalıydı . Kazanırsak gerçekten altın değerinde 3 puan .

Non Mollare Mai

Berabere biter artık. Saçma sapan oynuyoruz.
edit

melankolizm

2 dia 2 muerto

Aklıma Fenerin Panathinaikos a4-0 yenildiği maç geldi 4 hatalı gol . Altın değerinde 2 puan da gitti .

CHEm !

rüştü alkışşşş
dicek bişey yok
allahın odunu aylar sonra oynuyo 3 gol yiyoruz

gs de top oynamayan sabri ilk 11de
şaban tek forvet

kadro evlere şenlik
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Odun servet odun rüştü odun defans. Yazıklar olsun ya !
edit

Doktor

Alın brezilyalılarınızı askerlik arakdaslarınızı basınıza calın yazıklar olsun...!!!

ugur24

Alıntı yapılan: ugur24 - Haziran 02, 2007, 12:19:42
fakat aklımda bir soru işareti var..tahmin ettiğiniz gibi rüştü reçber ? :-\

hiç hesapta olmayan bir mağlubiyetti..kadro seçerken oldukça titiz davranan fatih terim'e teşekkür ediyorum ! >:(

2 dia 2 muerto

Salihamidzic ve diğer takımı yalnız bırakanlar oynasa ne olurdu düşünmek istemiyorum .
Tşkk Odun Rüştü ve Kalas Servet .

Non Mollare Mai

Kaybettik ya inanamıyorum. Adamlarıda potaya soktuk. Bir tane bile etkili adamları yok ama bizim gerizekalı defansımız yüzünden adamlar kazandı. İnanılmaz ya !
edit

NoPasaran

6 aydır oynamayan rüştünün hediyesii..

saol fatih hoca..alay edersen olacağı bu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

2 dia 2 muerto

Hafta içi de  brezilya  samba yapar bizimkiler izler ...

eRe

Ya bız kac sene daha kendı takımında bıle kadroya gıremeyen topcuları oynatacaz!!!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

1.likte gitti.

Sabri-Şaban-Rüştü diğerlerinide anlatmaya değmez.
Bölünür senin için uykular!

eRe

Ben bu kadrodan sunu anlarım
1.Fenerbahce de artık 3.kalecı sayılan RUSTU mıllı takımın kalesını koruyorsa Fenerbahce Dunyanın en ıyı takımı olması lazım
2.Galatasarayda kadroya gıremeyen 36 yasına gelmıs ve artık kosmasını bıle beceremeyen SUKUR eger mıllı takımda her mac 11 cıkıyorsa Galatasaray da ya Etoo var Ya Rooney varkı sukur ılk 11 e gıremıyor
3.Yıllarca oynadıgı takımı rezıl etmıs Shevsenkoyu Sampıyonlar lıgınde gol kralı yapmıs ukranyada en golcu oyuncu yapmıs SERVET hala daha mıllı takımda oynuyorsa O ULKEDE DEFANS OYUNCUSU YOK DEMEKTIR.
4.Eger genclestırmeye gıdıyorum dedıkten sonra hala 36 yasında forvetın 30kusur yasında kalecın ve kurtarıcı olarak anca 30kusur yasında orta saha oyuncuların gırıyorsa YA BIZ COK UNUTKANIZ YA DA BIRILERI BIZI SALAK YERINE KOYUYOR...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi