Ana Menü

Seyrantepe De Hüsran

Başlatan 2 dia 2 muerto, Haziran 01, 2007, 08:46:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Stadın keşif ve metraj maliyeti yüksek çıktı, TOKİ projeden vazgeçti. Stad yapılsa bile şu andaki gibi olmayacak.

Galatasaray'ın umutla beklediği Seyrantepe projesinin yükleniciliğini yapacak olan TOKİ, dün yapılması beklenen ihaleyi bilinmeyen bir tarihe erteledi. TOKİ Başkanı Bayraktar, "Keşif ve metraj maliyetleri çok yüksek. Bu şartlar altında biz bu stadı yapamayız" dedi.

Maliyet düşürme çalışmalarının sonuçsuz kalması üzerine ihalenin iptal edilip edilmeyeceği sorusunu, "Eğer maliyeti düşürmeyi başaramazsak mahal listelerini değiştirmeyi deneyeceğiz" şeklinde yanıtlayan Bayraktar, ortaya çıkan tablonun öngörülen maliyet hesaplamasının ne kadar üzerinde olduğunu ise açıklamadı.

Bayraktar, yüksek maliyetinden ötürü stadın TOKİ tarafından inşa edilememesi durumunda ise başka yöntemlere başvurulabileceğini belirterek, Başbakan'ın söz verdiğini ve stadın başka şekillerde de yapılabileceğini belirtti.

Menekşe Ataselim/Sabah

Yoksa Rüya Mı Ne ?
Ugur Dündar Cimboma Stat Yapsana !  ;D ;D

coLorbLind !

neremle güleyim bilemedim :koptum

mertcan

:koptum

yazık ya gayse ye :koptum

Delirdik

artık güLmeye korkar oLdum.
bizim sonumuzda parLak değiL hani
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Anarchy*

zuahah ugur dundar cımboma stad yapsana ha ;D bu soz nerden aklına geldı yaw

yuNuS1903

Alıntı yapılan: carsi_weyco - Haziran 01, 2007, 20:25:39
zuahah ugur dundar cımboma stad yapsana ha ;D bu soz nerden aklına geldı yaw

ehuehuehuehu

ugur24

yapsınlar artık şu stadı onlarda kurtulsun bizde..geçen gün tayyip demişti bu stat yapılacak diye vazgeçti heralde.. :)