Ana Menü

Rodrigo Tello

Başlatan alper_1903, Mayıs 31, 2007, 00:56:08

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BjKcArsi54

yaptıgımız en iyi transfer TeLLo..

carlito1903

Devam et bu frikiklere helal olsun sana,yüreğinle oynuyorsun tam bir Beşiktaşlı gibi....

[KralKartal]

insallah hep boyle iyi sekilde devam eder
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

alper_1903

Insallah böyle devam eder dedigin gibi
uzun zamandan beri yine iyi bir transfer diyebiliriz tabii ki zaman neler gösterir bilemeyiz ama böyle devam etmesi lazim cok dikine oynuyor yani oyunu etkiliyor
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

eRe

suan besıktasımın en ıyı oyuncusu daha ne olsun bır kac ayda bıze bunu dedırtmeyı basardı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Jackass

sporting lisbon benim oradaki takımımdı o yüsden çok çok takip ediordum iiki geldi ki umutsuz olan arkadaşların endişesi boşa çıktı işte...

ufuckkk

adamm yüreiyle oynuuyoo vala sanki 20 yıllık beşiktaşlı maşAllAhh nazar deymesnn;)

carsi52

Beşiktaş'ın Şilili yıldızı taraftarlarına yeni yılda şampiyonluk sözü verdi.
Beşiktaşlı yıldız, büyük yarıştaki en ciddi rakiplerinin Fenerbahçe olduğunu belirtti, Galatasaray'a fazla şans vermedi. Yeni transfer Holosko'ya yardım edeceklerini kaydeden Şilili oyuncu, Manisa'ya verilen Koray ve Burak'a üzüldüğünü ifade etti

Kartal'ın başarılı oyuncusu, Türkiye'de en çok beğendiği yerli futbolcunun Mehmet Topuz olduğunu belirterek, Kayserisporlu yıldızın takımı için her şeyini ortaya koymaya çalıştığına dikkat çekti.

Ligin ilk yarısında hakem hatası yüzünden puan kaybettikleri Ankaraspor karşılaşmasını asla unutmayacağını kaydeden Tello, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'den daha fazla çekindiğini söyledi.

Beşiktaşlı taraftarlara sezon sonunda şampiyonluk hediye etmek istediklerini vurgulayan yıldız oyuncu, "Bana göre yarıştaki rakibimiz Fenerbahçe. Fakat devrenin sonuna doğru sendeleyen Galatasaray'ın da kendisini kısa sürede toparlayacak potansiyeli var" diyerek ikinci yarıda siyah - beyazlı camiayı mutlu edeceklerini sözlerine ekledi.
Bölünür senin için uykular!

akbaba71

"İnönü'den çıkamazlar"
Beşiktaş'ın verim aldığı ender yabancılarından biri olan Rodrigo Tello, Türkiye'deki ortamın geldiği ülkeye çok benzediğini belirterek ikinci yarı için taraftara mesaj verdi. Futbolu kadar sempatik kişiliğiyle de taraflı tarafsız tüm sporseverlerin sempatisini kazanan Tello Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda bir hayli iddialı konuştu. İşte ünlü futbolcunun Beşiktaş'la ve kariyeriyle ilgili söyledikleri.

* Türkiye'de çok sıcak bir ortam var. Buranın insanı canayakın. Çok kolay bir adaptasyon süreci geçirdim diyebilirim. Gelmeden önce taşıdığım kaygıların hiçbirini yaşamadım. Şili'den Portekiz'e gittiğimde çok daha fazla zorlanmıştım.
* İlk yarıda çok ilginç maçlar oynadık. Sonuçta liderle aramızda 4 puan fark var, yani şansımız sürüyor. İlk yarıda hem sakatlıklar hem de hakem hataları yüzünden çok puan kaybettik. Ancak ikinci yarıda rakiplerimizle İnönü'de oynayacağız. O atmosferden puanla ayrılabileceklerini düşünmüyorum. Bu da bizim için büyük avantaj. Şampiyonluk şansımızın yüksek olduğunu söyleyebilirim.
* Türkiye'de şampiyonluk yaşamayı çok istiyorum. Taraftarın önünde kupayla İnönü'de tur atma fikri beni heyecanlandırıyor. Kulübün tamamı bu hedefe ulaşmaya kilitlendi. Yönetimin ve taraftarın inancı takımın da direncini ve motivasyonunu artırıyor.

"Frikikleri çok seviyorum"

* Takımın golcüsü değilim. Ama şu ana kadar ligde 4, Avrupa'da 1 gol attım. Bu rakamı en azından ikiye katlamak istiyorum. Bu sezon 10 golü aşabilirim.
* Frikikten gol atmayı çok seviyorum. Ancak kendimden bahsettirmem için bunların sayısını artırmalıyım. Bu konuda Türkiye önemli yıldızları gördü. Mesela Hagi'yi çok iyi biliyordum, inanılmaz bir yıldızdı. Romanya futboluna olduğu kadar Türk futboluna da çok şey verdi. Alex'i de buraya geldikten sonra tanıdım, gerçekten çok yetenekli bir isim, frikikleri iyi kullanıyor.
* Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, prensipleri olan bir isim. Karakterli ve sakin. Her konuda bana ve arkadaşlarıma yardımcı oluyor. Biz de onun istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Sağlam'la çalışmak bir şans.
* Beşiktaş taraftarı çok fantastik. Futbolcuyu ateşliyorlar. Coşkulu tavırları, sevgi gösterileri ve tezahüratları bana keyif veriyor. İkinci yarıda onlara daha iyi futbol seyrettireceğimize ve hak ettikleri başarıyı yaşatacağımıza inanıyorum. Biraz sabretsinler, yeter.
* 3.5 yıllık daha sözleşmem var. Öncelikli amacım Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak ve başarılı olmak. Eşim ve çocuğumla birlikte İstanbul'da yaşamaktan mutluyum. Şu anda bunun dışında bir şey düşünmüyorum. Beşiktaş'n başarısına odaklandım.

Portekiz tecrübe kazandırdı

Türkiye ile Portekiz liglerinin seviyesi hemen hemen aynı. Orada da 3 büyük takım var, burada da... Maçların temposu da aynı gibi. Ancak Portekiz son yıllarda kulüp takımları ve milli takım düzeyinde uluslararası tecrübe kazandı. Çok sayıda üst düzey maç yaptılar, kendilerini mental anlamda geliştirdiler. EURO 2008'de iki ekibin karşılaşması seyre değer olacak. Türkiye-Portekiz maçının turnuvanın en renkli maçlarından biri olacağına eminim. Biz de Portekiz takımı Porto ile oynadık. İlk maçta iyiydik. 90 dakika boyunca 2 kez geldiler, 1 gol attılar. İşte bu tecrübedir. Biz biraz tecrübeli olsak Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkardık. 6 puan alıp son maça kadar iddialı olmak da önemli bir mesafedir.

Sinan Engin senin için "Carlos'tan iyi" demişti. Sen ne düşünüyorsun?

* Roberto Carlos çok önemli bir yıldız, tartışmasız dünyanın en iyi sol kanat oyuncularından biri... Beni onun gibi bir yıldızla kıyasladıkları için teşekkür ederim. Ancak şampiyonluğu yıldızlar değil, takımlar kazanır. Şampiyonluk için o kadar çok faktör vardır ki, sadece Roberto Carlos yetmez. Ayrıca Roberto Carlos ile aramızda bir fark var. O, kariyerine inanılmaz başarılar sığdırdı ve futbol hayatının son dönemine girdi. Ben ise futbolumun ilk baharındayım. İspatlamam gereken çok şey var. Önümdeki yol uzun.
* Bir futbolcu için en önemli kıstas takıma yaptığı katkıdır. Beşiktaş yönetiminden takıma yaptığım katkılar için sürekli olarak olumlu tepkiler alıyorum.
* En beğendiğim ve örnek aldığım futbolcu kesinlikle Zinedine Zidane... Onunla karşılıklı oynama şansı da buldum. Doğruyu söylemek gerekirse onun futboluna doyamadım. Sahadaki duruşu, topla olan uyumu, karakteri, centilmenliği ve takım arkadaşlarına yaptığı liderlikle örnek alınacak bir oyuncuydu. Bendeki yeri farklıdır.

01.01.2008   

Kaynak : Sabah

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

alper_1903

Besiktasa gelmis gecmis en iyi orta yapan oyuncusu, hem frikikten hem de oyundan

helal olsun hem yönetime, hep kötü yanlari görmiyelim, hem de kendisine helal olsun

bahadıR

takımı sırtlayan oyuncu
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

ilhan mansız_melis

Tello göründüğü gibi müthiş bi oyuncu Lizbon çok şey kaçırmış
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

pakito14

TeLLo yeni sergen diyebilirim hem frikikleri sergeni anımsatmıyo değil :ok
Sonunda NOUMA olmayan PASCAL üçgeninden kimseye hayır gelmez!..

alper_1903

bence frikikleri sergeninkilerden bi tik daha iyi bile

sergen nokta frikiler yapiyordu
tello hem nokta frikikler atiyo hem de hizli ve tehlikeli

erdinc1926

türkiye'deki en iyi kanat oyuncaların başında geliyor
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R