Ana Menü

Yeni transfer Tello ???

Başlatan TurkishTank, Mayıs 30, 2007, 03:37:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TurkishTank

imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

die-4-u

Teşekkürler görüntüler için ama Delgado'nun da buna benzer onlarca videosunu izledik
Sonuçta pek bi' numara göremedik...

TurkishTank

hehehe dogru diyosun... ama hic degilse fizigini gormus olduk...delgado gibi zayif durmuyor :)

Saygilar, @hmEt

2 dia 2 muerto

Valla bakıp görücez !
Ben adamı tanımıyorum buradan kastetten oyuncu izler gibi adamın ili videosunu izledik ama herşeys sahada belli olacak .

carlito1903

youtube daki golleri çok güzel bence özellikle frikikleri umarım bizde de golleri ve asistleri sıralar...

mattias_nouma

Siz Şimdi Öle Diyosunuz ama Delgado Tigana yüzünden oynayamadı.Dogru yerinde oynatsa basel deki perFormansnı sergilerdi şimdi ertuğrul sağlamla beşiktaşı görün siz.Bide topuzu getirirse varya şampiyonlar liginde çeyrek Final oynarız.
CehenNeMDe AteŞinLe Kavur Bizi BeŞikTaş

TurkishTank

ihsallah.... kardesim.... sabir.....topuz olsa ne gusel olur yaa...ufff...bide yabanci stoperle kapatin transferi...aslinda bi turk forvet fena olmaz... gulec iyi bi yedek degil....

Saygilar, @hmEt

carsi52

Valla adamı tanımıyorum Delgado gelmeden önce tonlarca video izledik şaşırdık bu adam yıldız dedik daha bi marifetini göremedik.
Bölünür senin için uykular!

parmanides

abiler ben danimarkada bi meksika restaurantinda calisiyorum is arkadaslarimdan biri silili ve bi futbol hastasi adamin soyledigine gore herif iyi ama onun anlattigi bu adam defans oyuncusu suratli ve cabuk kart gormeyen bi adam...arkadas 1 milyon euraya aldigimizi duyunca inanamadi lissbon bu adama 8 milyon euro vermis umarim bizim panco dogru soyluyodur....birde su muhammed zidane i kaptirmasinlar bursaya adam muthis tam bize gore...

cArsi_faruk

parmanides söylediklerine katiliyorum
videolar harika goller
umarim biz dede siralar.......
Cocuklar Inanin Inanin Cocuklar Güzel günler görecegiz günesli günler !

keskinli

bu adamdan fazla gol beklemeyin
sol bekte oynayacak
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

2 dia 2 muerto

Ahmet Abi bombayı patlattı .
Bu adam sol bek oynarsa Celaleddin Kolot u döverim ama !

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

carlito1903

sol açık bu adam ya ne sol beki...

2 dia 2 muerto

Sol bek de oynayabilir .
Sol bek oynamasa bile defansif özelliği atak yonunden daha ıyı oldugundan pek etklili olamaz .