Ana Menü

Vestel çekildi mi?

Başlatan eRe, Mayıs 29, 2007, 19:18:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Vestel Manisaspor, Süper Lig'deki ikinci sezonunda küme düşmekten son maçta kurtulurken, Vestel Grubu'nun sponsorluktan çekileceği haberi kentte şok etkisi yarattı. Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu Vestel'in bu yönde bir eğilimi olduğunu söylerken, Vestel İcra Kurulu Başkanı ve Vestel Manisaspor Asbaşkanı Ömer Yüngül, "Böyle bir niyetimiz yok" demekle yetindi.

Çekilme kararının yeni olmadığını, olaylı Sakaryaspor maçında başlayan bir sürecin devam ettiğini dile getiren Başkan Çubukçu, "Şartlar gereği Vestel'in sponsorluktan tümüyle çekilmesi söz konusu. Olayı ciddi ciddi masaya yatırmış durumdayız. Bu yönde görüşmeler devam ediyor. Sanıyorum 15 gün içinde her şey açıklığa kavuşur" şeklinde konuştu.

Zorlu Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun kulüpteki temsilcisi olarak bilinen Vestel İcra Kurulu Başkanı Yüngül ise olayı doğrulamadı. Sakaryaspor maçından sonra, "Birlikteliğimiz devam edecek" açıklamasını yapan Yüngül, son gelişmeler sonrası da,"Böyle bir niyetimiz yok" mesajını verdi.

Öte yandan Vestel'in çekileceği haberini duyan bir grup taraftar, Vestel Elektronik Fabrikası'nın önünde toplanarak Ahmet Nazif Zorlu lehinde tazahürat yaptı. "Zorlu Baba bizi bırakma" şeklinde slogan atan taraftarlar fabrika duvarına Zorlu'nun posterini astılar.

Vestel'in çekileceğine inanmadıklarını söyleyen 1965 Vestel Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Pekçetin, "Manisaspor, bugünlere Vestel'le geldi. İki kurum artık bütünleşti. Anhmet Nazif Zorlu'yu ikna etmek için gerekirse onbinlerce insanı buraya toplarız. Zorlu bizim babamız, Vestel de her şeyimiz" dedi.

Kaynak : DHA
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

2 dia 2 muerto

Vestelin sponsorlugu çekeceğini tahmin etmiyorum .

Anarchy*

bencede  zannetmıyorum sponsorlugu cekcegını

keskinli

cekerlerse manisasporunda ipini cekmis olurlar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ugur24

manisa sezon sonuna kadar şampiyonluğa oynasaydı çekilme durumu olmazdı..vestel çok daha iyi reklam yapacaktı..

mertcan

eğer çekerlerse ayıp olur

iyi gün dostu misali ;)