Ana Menü

Wederson, Fener'de

Başlatan CHEm !, Mayıs 29, 2007, 11:14:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Sarı-lacivertli ekip, Ankaraspor'un Brezilyalı asıllı oyuncusunu renklerine bağladı. Başkent ekibi ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve Wederson'un yeni sezonda Fenerbahçe forması giyeceği belirtildi.

NECMİ KEPÇETUTAN'ın haberi

Ankaraspor'un Türk vatandaşı olan Brezilya asıllı oyuncusu Wederson'un Fenerbahçe'ye transferi sonuçlandı. İki kulüp arasında devam eden görüşmeler dün olumlu bitti.
Wederson için daha önce sarı - lacivertli kulüpten 1.5 milyon euro ve Semih'i isteyen Başkent ekibi, oyuncu talebinden geri adım attı. Taraflar arasında yapılan görüşmede transferin sadece para karşılığı gerçekleşmesi benimsendi. Böylece Fenerbahçe'nin Türk statüsünde oynayabilmesi nedeniyle ısrarla istediği Wederson'un önümüzdeki sezon sarı - lacivertli formayı giymesi kesinleşti.

Milliyet
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Türk Kimliğide varken bizim almamız lazımdı..
edit

2 dia 2 muerto

Sol bekte oynamasına karşın attığı gol çok fazla . Ayrıca serbest vuruş kullanabiliyor ama ben inanmıyorum fener Wedersonu alıcagına Carlos'u getirir !

mertcan

haber doğru büyük ihtimalle bende okumuştum...

hayırsız olun...

Brestgerfich

cep telefonuna geLen msjda wedersonun fenerle anlaştığı yazıyo
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ugur24

beşiktaş'a gelmesini çok istediğim bir oyuncu..inşallah haber doğru değildir ve wederson'u alan taraf biz oluruz..

alper_1903

hayirsiz olsun cok iyi topcu ya keske alsaydik yönetim niye uyanamiyor bilmiyorum ya en azindan biraz parayi yükselt
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

cassa23

wederson ezik olmayı haketmiyorsun

[KralKartal]

ben begenmiyorum..
istikrar yok
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Çok seyretmedim..

türk olması avantaj
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Türk olması cok buyuk bır avantaj.Ümit özattan 10 kat etkılı olacagına emınım.Cok ıyı bır transfer yaptılar.İnşallah fener bu yetenegı harcar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ist.hatirasi/3-4

carlosta geliyor...;D  ;D 

ii adamı aldılar almak lazımdı
YÖNETİM İSTİFA !!!

robinho

Tek üzüldüğüm nokta 2 sene önceki nefis Uğur Boral'ı yine göremiyicek olmamız:(

die-4-u

Islıkladıkları Özat'ı çok araycaklar...
Wederson'un önünde eğer kalır da Tuncay oynarsa yol geçen hanına döner Fb'nin sol tarafı..

Anarchy*

olabılır aslında savunmada sıkıntı yasarlar