Ana Menü

Altay ve Kasımpaşa Finalde..

Başlatan Adriano, Mayıs 28, 2007, 07:15:02

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Timurlenk

seneye çok büyük olaylar olacak :)

karagümrük kan çıkarır

ugur24

bencede çıkan üç takımda bir an önce düşer inşallah..kasımpaşa ve gaziantep yer değiştirirse daha iyi olur tabi..

2 dia 2 muerto

Adamlar haklarıyla cıktılar neden dusmelerını istiyorsunuzki .
Cok istiyorsanız yine seyahat edin İzmir'e .

ugur24

şaibeyle çıktılar demedikki bizde..helal olsun bütün kasımpaşa oyuncularına..şimdide bu topiğemi sardın faruk.. ;)

Non Mollare Mai

Haksızlık yapıp çıktılar demedik zaten !

Lig bölgesel lig gibi oldu.. 5 İstanbul 4 ankara takımı.. Onu belirtiyoruz.. 3 Büyüklerin düşçek hali yok istanbul veya kasımpaşa diyeceğiz haliyle !
edit

2 dia 2 muerto

Sen nasıl sardıysan bende sardım !
İlk 4 sayfada mesajım bile yok !
Sadece fikirlerimi belirtiyorum !
Şaibeyle cıktılar demekten beter etmişsin adamları !

Tamam Anıl o durumu bende biliyorum ama adamlar bugun yukseldıler ve kume dussunler demek cok mantıksız !

Non Mollare Mai

Kim ne derse der.. Özgür herkes.. İsteyen çıksın isteyen düşsün diyebilir..!

Ben kasımpaşanın düşmesini istemem açıkcası. Adamlar terlerinin son damlasına kadar hak ettiler süper ligi.. Ama istanbuldan 1 takım düşmesini isterim ankaradanda.. Yoksa sıkıcı olur lig !
edit

ugur24

Alıntı yapılan: Palermo ! - Mayıs 30, 2007, 23:26:56
Cok istiyorsanız yine seyahat edin İzmir'e .

fikirlerini söylemen gayet normal ama bu sözüne takıldım biraz..sanki birileriyle tartışmak için bahane arıyo gibisin..

Non Mollare Mai

Herşeye Boşuna Muhalefet olmaya gerek yok !
edit

2 dia 2 muerto

İsteyen istediğini söylesin ama bugun bunu soylemek ayıptır , emege haksızlıktır .
O cumlede hiç bişi yok . Seyahat yapmak istiyorsan yine yapabilirsin Ugur . Şimdi kasımpasa cıktı diye seyahatini iptal mi ediceksin !

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Mayıs 30, 2007, 23:38:42
Herşeye Boşuna Muhalefet olmaya gerek yok !

Emeğe saygısızlık var ve buna seyirci mi kalıyım neyse boşver zaten başka birşey bulamazsınız .
Bazen susmak herşeyi anlatır susuyorum !

ugur24

izmir deplasmanına gitmek istediğimiz için onu yazdım..altay lige çıkamadıktan sonra izmir'e gidipte ne yapacam ?

Non Mollare Mai

Kimse kimsenin emek bekçisi değil. Ve kimsede senin gibi düşünmek zorunda değil !

Konuyu kapatmanızı rica ediyorum..
edit

melankolizm

Deplasmanlar İçin Fazla yorulmıycaz :)

keskinli

altay kendi elleriyle 1.lige cikma sansini kasimpasaya hediye etti
cok üzücü bi geceydi altay acisindan,yazik oldu bütün emeklere,en cokta altayin gencecik kalecisine üzüldüm
kasimpasayida tebrik etmek lazim hic bi zaman tüm olumsuzluklara ragmen mücadele etti sonuna kadar
1.lige cikanlarin hepside hakkiyla cikti.hepsinede basarilar dilerim,besiktas maclari haric tabii
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin