Ana Menü

Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam dönemi !

Başlatan !_black_eagle_!, Mayıs 22, 2007, 10:58:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

!_black_eagle_!

Beşiktaş'ın gündemindeki teknik adamlardan Ertuğrul Sağlam, genel sekreter Kenan Öner ile görüşüp, prensipte anlaştığını söyledi. Siyah-beyazlı formayı giydiği dönemde gönüllerde taht kuran ancak Serdar Bilgili'nin sebepsiz şekilde gönderdiği Sağlam, Beşiktaş yönetiminden haber beklediğini söyledi.

Yönetimin Samet Aybaba ve Mustafa Denizli ile birlikte yerli adaylar arasında düşündüğü Sağlam, yaklaşık 3.5 ay önce katıldığı 'Ayın 11 Altın Adamı' yarışmasının jürisinde ilk teklifi Kenan Öner'den aldığını bildirdi. Sağlam, Öner'in "Eğer hoca değişikliğine gidilecek olursa, seni takımımızın başında görmek isteriz" teklifini kabul ettiğini ve yeni sezonda görev verilirse, Beşiktaş'ı çalıştırmaktan gurur duyacağını söyledi

'HİÇBİR KOŞULUM YOK'

Kayseri'de gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan Ertuğrul Sağlam, şöyle konuştu: "Bu teklif benim için gerçekten büyük önem taşıyor. Aylar önce Kenan Öner ağabey ile kısa bir görüşme yaptık. Yönetimden de bazı üyelerin beni istediğini biliyorum. Kulüpte son karar başkan Yıldırım Demirören'in. Onlardan haber bekliyorum. Benim açımdan kesinlikle herhangi bir sorun bulunmuyor. Beşiktaş'ı çalıştırmak için kesinlikle bir koşulum da olamaz. Kayserispor'un, hocalık kariyerimin gelişmesinde büyük payı oldu. Beşiktaş çağırırsa Kayseri'nin rızasını almadan ayrılmam. Hafta sonu ise taraftarlara keyifli bir maç izleteceğiz."

LUCESCU YİNE İLK SIRADA

Hafta sonunu Almanya, Hollanda ve İtalya'da çeşitli futbolcu ve teknik direktörlerin menajerleriyle biraraya gelen başkan Yıldırım Demirören, hafta içinde yönetime hoca adaylarının isimlerini bildirecek. Yönetimde bu isimler tartışılıp, nihayi karar verilecek. Yerli adaylar Ertuğrul Sağlam ile Mustafa Denizli olarak ikiye inerken, yabancılar arasında Lucescu ilk sırada, Eriksson, Briegel, Souness ve Toshack da listede. Bu arada Bir grup taraftar, Samet Aybaba'nın hoca olması için 14 bin oy topladı

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=241007
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

carlito1903

eğer doğruysa hayırlı olsun bugün birçok sitede aynı haber vardı

[KralKartal]

Kulüpte son karar başkan Yıldırım Demirören'in. Onlardan haber bekliyorum.

Demioren yonetimi ikna ederse LUCE gelecek kesin..
zaten sorunda orda...

ayrica burda ANLASMA saglandi denmiyor, DONEM felanda baslamiyor...
Teklif edilebilir.. ama KENAN ONERde kendini BASKAN sanmasin
ikinci K.Oktay gibi herseye karisiyor, cok konusuyor...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Jackass

lucescu gelmiyecekse 'sağlam' birinin gelmesi şart bence

Anarchy*

valla bence en iyisi lucescu luce olmasssa da ertugrul gelmemelıydı bence herkesın gorusu farklıdır

mertcan

zaten taraftar ya lucescuyu yada ertuğrul sağlamı istiyordu...

hayırlı olsun takımımıza...

!_black_eagle_!

kesin bişi yok yine ama her yerde bu tur haberler cıkıyo ancak ben su an için Ertugrul Saglama karsıyım kaldıramaz gibime gelio ama hayırlısı olsun kim gelirse gelsin tiganadan daha ii olur inş.
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

ugur24

eğer ertuğrul takıma gelirse teknik direktörlük kariyeri başlamadan bitebilir..alınabilecek olası birkaç kötü sonuçta yerden yere vuracaklar onu çünkü..genç yaşında yazık günah adama..önümüzdeki senelerde beşiktaş'a getirilebilir..

die-4-u

Yabancı T.D. alınmayacaksa Türk adayaların içinde benim 1. tercihim Ertuğrul Sağlam..
Gerek son 2 sezonda Kayseri'ye oynattığı futbolla gerekse efendi kişiliğiyle kulübümüze yakışan biri..

Brestgerfich

Gönlüm Luce'den yana ama eğer O olmazsa Ertuğrul SağLam geLsin.. Beşiktaş için hangisi hayırlı oLucaksa..
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

2 dia 2 muerto

Luce gelmezse Ertuğrul gelsin !
Ama Luce ne olursa olsun gelmeli ...

SATUKBLADE

luce veya ertuğrul sağlam farketmez

sadece yerinde durmayan takıma heyecan veren ve bizi başarılı kılacak biri gelsin

Adriano

Ertuğrul Sağlam henüz büyük takım çalıştırmak için yeterli deneyimi yok..
Yabancı hocada ısrar edilmeli.. Luce ilk tercihimiz ancak Luce gelemiyorsa Avrupa'dan başka yabancı T.D aransın..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

2 dia 2 muerto

Vatan gazetesinin yaptıgı habere göre Başkan dün Ertuğrul Sağlam la 2 yıllık sözleşme imzalamış .