Ana Menü

Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers

Başlatan akbaba71, Mayıs 19, 2007, 12:12:09

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

detroit-spurs finali daha iyi olurdu bence şimdi spurs ilk 4 maçı alır olayı bitirir

2 dia 2 muerto

Le Bron faktörünü unutmamak lazım demek istiyorum . Ayrıca dün ilk periyot Le Brona güzel bir savunma yaptılar ve adam sayı atamadı ama takımdaki diğer oyuncular birşeyler yapmaya çalıştılar .
Neyse ben doğu taraftarı oldugumdan Cavaliersin şampiyon olmasını isterim .

akbaba71

Finalin adı belli oldu
ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) finalin adı ''Cavaliers-Spurs'' oldu. Doğu Konferansı final serisi son maçında, sahasında Detroit Pistons'ı 98-82 yenen Cleveland Cavaliers, seriyi 4-2 kazandı ve lig finalinde Batı Konferansı lideri San Antonio Spurs'ün rakibi oldu. Son 15 yıldır final yüzü göremeyen Cavaliers, böylece bu özlemine de son verdi.

Cleveland'daki Quicken Loans Arena'da yapılan ve 20 bin 562 kişinin izlediği karşılaşmada, takımını 31 sayıyla galibiyete taşıyan Daniel Gibson, maçın en skorer ismi oldu. 'Double-double'' yapan oyunculardan Lebron James 20 sayı ve 14 ribaunt, Zydrunas Ilgauskas da 11 sayı ve 12 ribauntla galibiyete katkıda bulundu.

Eski şampiyonlardan Detroit Pistons'da ise Richard Hamilton'ın 29, Chris Webber'ın 13, Rasheed Wallace'ın da 11 sayısı yenilgiyi engelleyemedi. NBA'de final karşılaşmalarının ilki, 7 Haziran Perşembe günü TSİ sabaha karşı San Antonio'da yapılacak.

Gibson 5 de 5 uclukle detroit i cokerten isim oldu
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

die-4-u

Serinin kırıldığı 5.maçta LeBron  takımının attığı son 30 sayının 29'una imza attı..
İşte o görüntüler..
30-35 saniye arasında Prince'ye dikkat..Nasıl da sakınıyor kendini :D
KiNG James..

http://youtube.com/watch?v=d1Px-jPm_TU

pAscAliAnUmut

Bence şampiyon cleveland olur.Bu sene spurse hiç yenilmediler
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Timurlenk

dün gece demiştim cleveland bu maçı bırakmaz diye.
leBron şampiyonluk için herşeyini ortaya koyuyor.

geçen sene wade bu sene LeBron şampiyon cleveland olur.