Ana Menü

Lucescu:“Alınacak çok rövanşım var!..“

Başlatan CHEm !, Mayıs 17, 2007, 17:33:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

"İyi günlerim kadar kötü günlerim de oldu. Hiçbirini unutmadım. Mutlaka Türkiye'ye dönüp yarım bıraktığım işlerimi bitireceğim."

Beşiktaş'ın  teknik direktör gündeminde olan Mircea Lucescu Türkiye'den teklif alıp almadığını, son durumunu ve gelecekle ilgili planlarını anlattı. Lucescu "Daha Türkiye'deki işim bitmedi. Oradan alınacak çok rövanşım var" diyerek açık kapı bıraktı ama yine de transferiyle ilgili kesin konuşmadı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmediğini ve Shakthar Donetsk ile daha 2 yıllık sözleşmesi olduğunu belirten Mircea Lucescu şunları söyledi:

"BENİ ÇOK ÜZDÜLER"
Türkiye benim için çok özel bir ülke. Orada yapacaklarım daha bitmedi. Türkiye macerama ara verdim. Birgün mutlaka oraya döneceğim. Ama bunun zamanını bilmiyorum. Dönmek istiyorum çünkü orada bana yapılanları unutmadım. Alınacak çok rövanşım var. Beni Türkiye'de mutlu edenler kadar çok üzenler de oldu. Yaşadıklarımın hiçbirini unutmadım. Unutmam da beklenemez. İkinci vatanıma döneceğim. Bunu kesin olarak söyleyebilirim. Bilmediğim ise zamanı... Türkiye'yi ve oradaki arkadaşlarımı çok seviyorum.

Shakthar Donetsk ile 2 yıllık sözleşmem var. Burada kazanmam gereken bir kupa ve lig var. En büyük rakibimiz Dinamo Kiev ile iki maç yapacağız. Bunlar çok önemli. Türkiye'ye gelecek olsam bile şimdi bunu konuşmam, Türkiye'den kimseyle görüşmem doğru olmaz. Tigana'nın yaptığı hatayı yapamam. Takımı ligin bitimine az bir süre kala başsız bırakmam. Takımı kargaşa içerisinde bırakıp gitmem doğru değil. 2003-2004 sezonunda Beşiktaş yönetimi de aynı hatayı yapmıştı. 3 maç kala yönetim gitmişti. Sonra 3 maç kaybettik. Ve bugün bile Türkiye'de söylentiler var.

"AYRILMAM ÇOK ZOR"
Beşiktaş'tan veya başka bir kulüpten teklif almadım. Görüştüğüm tek başkan Shakthar başkanı. Kendi kulübüm ve futbolcularım dışında kimseyle görüşmeye sıcak bakmıyorum. 17 Haziran'da lig bitiyor. Burada 2 yıllık sözleşmem var. Gidip-kalmak ince bir karar. Ayrılmayı düşünmüyorum. Futbolda asla, 'asla' dememek lazım. Yıllar bana bunu öğretti. Yıllar bana ayrıca fevri karar almamayı da öğretti. Aklımı kullarak bugünlere geldim. Yine mantıklı ve sağlıklı kararlar almam lazım.

Kaynak: Vatan

Allah kitap Beşiktaş

Dem@

Shakthar Donetsk ile 2 yıllık sözleşmem var. o zaman  luce gelmiyor beşiktaşa gelmesini çok isterdim umarım türkiye ye geldiğinde yine beşiktaşımıza gelirsin seni seviryorduk bir hocadan ziyade daha öteydin takım oyuncuları gol attıklarında direk senin boynuna koşardı keşke gelseydin gelen gideni hep aratıyor!

2 dia 2 muerto

2 Yılı opsiyonlu sözleşmesi var yani shaktar isterse mukaveleyi uzatabilir!
Bende bir gazetede Lucenin sözleşmesini uzatmasınlar diye baskıda bulunucagını okudum.

eRe

ben sezon sonu anlasması bıtıyor sanıyordum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: FaTaL_eRe - Mayıs 17, 2007, 18:18:05
ben sezon sonu anlasması bıtıyor sanıyordum
Bitiyor ama opsiyonu var işte!
Shaktar uzatırsa gelemez ama Luce biraz ısrarcı olursa devam etmeme konusunda Beşiktaşımızın başına gelebilir

mertcan

kim gelirse gelsin adam gibi

delikanlı olsun yeter...

şampiyon yapsın bizi bitsin bu hasretimiz artık

kaç yıl daha şampiyonluk hasreti çekeceğiz !!!

Adriano

Gel Luce gel.. Yarım kalan hesabını görmeye gel Beşiktaş'ın başına..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

keskinli

bize rövans arayan biri lazim degil
bize besiktasi yukarilara tasiyacak biri lazim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Doktor

Samet Samet Samet diyorum lucescuya verilmez 2,5  3 milyon Euro yazık gunah bunların paradan baska bişey dusundugu yok oyle olmasa ne işi olur ukraynada.???

carlito1903

LUCE gel artık yaaa gelde tekrar coşalım seninle

carsi52

Shakthar Donetsk ile 2 yıllık sözleşmem var. Burada kazanmam gereken bir kupa ve lig var. En büyük rakibimiz Dinamo Kiev ile iki maç yapacağız. Bunlar çok önemli. Türkiye'ye gelecek olsam bile şimdi bunu konuşmam, Türkiye'den kimseyle görüşmem doğru olmaz. Tigana'nın yaptığı hatayı yapamam. Takımı ligin bitimine az bir süre kala başsız bırakmam. Takımı kargaşa içerisinde bırakıp gitmem doğru değil. 2003-2004 sezonunda Beşiktaş yönetimi de aynı hatayı yapmıştı. 3 maç kala yönetim gitmişti. Sonra 3 maç kaybettik. Ve bugün bile Türkiye'de söylentiler var.

bu lafı söLemişi şimdi seni daha fazla sevdim lucescu adam takımımı bırakamam diyo lig bitsin bi diyo helal olsun valla ;D
Bölünür senin için uykular!

ist.hatirasi/3-4

Sezon sonu ayrilacakmıs...

rovansları bjk ile alıcak!
YÖNETİM İSTİFA !!!

Anarchy*

Alıntı yapılan: mertcan - Mayıs 17, 2007, 18:21:48
kim gelirse gelsin adam gibi

delikanlı olsun yeter...

şampiyon yapsın bizi bitsin bu hasretimiz artık

kaç yıl daha şampiyonluk hasreti çekeceğiz !!!
haklısın mertcan

ricardinhobjk1903

:bjk :bjk   Luce gel bize  şampiyon yap bizi uçalım göklere :besiktas :besiktas

husoeagle

eğerki bu sözü gerçekten söylemişse bu hırs bu motivasyon bile bizi yükseklere taşır şampiyon yapar
bize motivasyon gücü yüksek oynamayacak adamı oynatacak adam lazım
tıpkı 100. yılda sergeni oynattığı gibi