Ana Menü

Kim Bu Adam ? Mutlaka İzleyin..

Başlatan Non Mollare Mai, Mayıs 13, 2007, 10:24:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

http://www.youtube.com/watch?v=7D6aRxltTuA

Bu adamın daha önce ne cismini gördüm ne ismini duydum. Adam resmen futbol sihirbazı. Hayran kaldım yeteneklerine, hızına. Mutlaka izleyin hak verceksiniz..
edit

2 dia 2 muerto

Bunu izledim Anılcım gercekten güzel oynuyor ama eger muhammedi izlediysen bence mami bundan daha kaliteli

Non Mollare Mai

Maminin yaşı 12 bu adamı bilmiyorum. :) Eminim büyüyünce çok daha iyi olur mami. Ama bu adamı daha önce hiç duymamıştım o şaşırttı beni. Rasgele gezerken youtube da gördüm. Muhteşem gerçekten. Videoda Bobo da var ortalarında.
edit

2 dia 2 muerto

Galiba bunu forzabeşiktaşa koymuslardı
paylaşımın için sağol
aslında böyle çok yetenekli insanlar var mesela sakaryayla oynadıgımız macta bi ufaklık topla hareketler felan yapıyordu hatta ligtv spikeri ona soru sorunca ' siz hep muhammedi görüyorsunuz bizde burdayız demişti'
Bence scouting özelliğimizi iyi kullanıp bu gencleri almalıyız
Paf takımın maclarını Bjk Tv den takip etmeye calısıyorum ve inanki ben Nobrenin yerine Can Erdemi oynatırdım.
Aydın Karabulut,Mehmet Sedef bunlar cok ıyı gelısım gosteren oyuncular.Yabacı oyunculara para basıcagımıza bunlara oynatalım
Alex Fergusonda 91 sezonunda 4 tane alt yapıdan gelen oyuncuyla lige basladı bunlar kım mı peki?
Giggs , Scholes , Beckham ve Neville kardeşler.İlk macında 3-0 yenildiler ama ligi zirvede bitirdiler.
Bende Beiktaşın böyle bir şey yapmasını ısterım ama sızde bılıyorsunuz kı  cok sabırsısız.
Ben Tigananın gıtmesını ıstemezdım adamı sevdıgımden değil artık bir istikrar yakalamak lazım umarım yeni hocayla bunu saglarız.

mertcan

adam gerçekten iyi top oynuyor

helal olsun...

ugur24

tv8 brezilya ligi'ni verdiğinde bende izliyodum..böyle dolu yetenek var..biraz araştırılsa bulunmaması için neden yok..

2 dia 2 muerto

Bence yabancı transfer yapıcagımıza Paf takımdaki yeteneklerimize şans tanıyalım.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Anarchy*

melankolizm

nbacem

puhahahah...spikeri hatırladınızmı beyler..bizimki gene... ;D ;D han,i vardıya boca  - R.Plate maçını anlatan..

GoooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL  diye bağıran.. ;D ;D
işte o.. ;D
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

alper_1903

ya bu rumen takimiylami sözlesme imzaladi steaua ile  yazik olmus adama ya
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

bjkozgur

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolll spiker süper eltoooonnnnnnnnnn
ÇARŞI ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN

white black

vay anasını bee utanmasam ronaldinho dan daha ii dicem:D:D

banumansiz

harika ötesi yaa ;D
hayranlıkla izledim
brawo
ve gülümse şimdi... ;)