Ana Menü

Spurs-Suns Serisi

Başlatan die-4-u, Mayıs 07, 2007, 14:30:38

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doktor

Amareden oldurucu smaclar bekliyordum ama ceza almış bu aralar cok sinirli nedense :)

die-4-u

Cezalardan sonra Suns'un işinin daha zor olacağını belirtmiştim..
Dün geceki maçta da rotasyonlarının 7 kişi ile sınırlı kalması-kaldı ki James Jones sadece 3 dakika oynadı 6 kişi de denebilir-bunun en güzel ispatıydı..
Maçın favorisi olan Spurs zor da olsa 88-85 galip gelerek saha avantajını ele geçirdi tekrar..
Seride Spurs 3-2 önde..

Doktor

Dun gece oynanmıs demek bende bugun belki NTV de olur diyordum umarım Suns eler ama Memo acısından Spurs daha iyi olur hayırlısı olsun

cemsbg

o değiL de içimde Suns'ın seriyi aLacağı hissi var. haydi hayırLısın :)

die-4-u

Yarım saat sonra(04:30) Ntv'den Canlı yayınlanacak serinin 6.maçı
Duyuru için geç bi' saat oldu ama :)

akbaba71

3. çeyrekteki etkili performansıyla farkı 20 sayıya kadar çıkarmayı başaran San Antonio Spurs, Phoenix Suns'ı kendi seyircisi önünde 114-106'lık skorla geçti ve temsilcimiz Mehmet Okur'un da formasını giydiği Utah Jazz'ın Batı Konferansı finalindeki rakibi oldu.

Serinin 4. maçında çıkan olaylar neden ile Robert Horry'nin forma giymediği maçta, 33 sayı – 11 ribaunt üreterek double-double yapan Manu Ginobili, geceye damgasını vuran isim olmayı başardı. 17/11 saha içi isabeti  kaydeden Arjantinli yıldız, 3 sayı çizgisinin gerisinden kullandığı 7 şutun 4'ünü sayıya çevirdi. Serbest atış çizgisinden 9/7 ile oynayan Ginobili, kenardan gelerek 36 dakika görev yaptı. Spurs'ün en skorer ismi olan yıldız oyuncu, başarılı hücum performansına 6 asist ve 4 top çalma ekledi.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

die-4-u

Jazz adına en hayırlısı oldu...