Ana Menü

Rtük' e gelen bazı şikayetler (178 telefon numarası) ..Gerçek!..

Başlatan Simurg, Mayıs 04, 2007, 19:49:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Çocuk ve yetişkinlerden RTÜK 178 hattına gelen bazı şikayetler:

* Evlendirme programları nedeniyle "Annem kafayı yedi!"

* Sihirli Annem dizisi nedeniyle çocuğum bana "Baba ne zaman köpek olacaksın?" diye soruyor. (Bu dizi çocuklara kötü örnek olduğu gerekçesiyle en çok şikayet alan programlardan biri oldu)

* Annelerimiz bu yarışmaları izleyecek diye televizyon başından hiç kalkmıyorlar. Bizlere bir bardak süt bile vermiyorlar. Bu yayınları kaldırın, bize annelerimizi geri verin.

* Çocuğum artık sinir krizleri geçiriyor. Sihirli annem dizisindeki Çilek gibi davranmaya çalışıyor. İzletmediğim zamanlar da kriz geçiriyor. Ciddi anlamda sorun yaşıyor. Kaldırılması için yalvarıyorum.

* Çocuğu için endişelenen bir başka anne, çocuklara kötü örnek oluyor, çocuğum kanepeden uçmak isterken, kolunu kırdı. Ben bundan çok etkileniyorum. Sihir yapmaya çalışıyor beceremeyince, çok sinirleniyor.

* Bir Urfalı olarak "Olacak o kadar" eğlence programında çiğköftenin ayakla yoğrulmasına karşıyım.

* "Dikkat Şaka" programında köpeğe "Dadaş" ismi verildi. Bir Erzurumlu olarak, bu tür davranışlara karşıyım.

* İbrahim Tatlıses içki içiyor ve şişeyi denize atıyor. Gençlere ve çocuklara kötü örnek olan bu duruma engel olunmasını istiyorum. Denizler çöplük değildir.

* Sütaş ineğinin reklamlarda memeleri görülmesin. (Bu şikayet televizyon programlarında psikologlarca uzun süre tartışma konusu oldu)

* Türk parası lağıma düşmez. (Reklamlarda paranın sokağa düşmesi üzerine yapılan şikayet)

* "Mortgage" haberleri ev sahiplerini beklentiye, kiracıları ise bunalıma sokuyor.

* Yaşlı bir seyirci: "Ben bir kulağı duymayan yaşlı bir insanım. Program bittikten sonra reklamlar başlarken sesin birden bire artması tek kulağımı bile rahatsız ediyor. Kanalların bu konuda uyarılmasını istiyorum."

* "Bir yumurta 125 bin lira. Vatandaş yumurta alamazken, 'Şahane Pazar'da yumurta kırılmasını kınıyorum."

Ailemizde huzur kalmadı

* Bu yarışmalar başladıktan sonra ailemizde birlik, düzen, huzur kalmadı. Eşimle her gün kavga ediyoruz. Psikolojimiz bozuldu resmen.

* Her kanalın verdiği hava durumu farklı, bunlara bir düzenleme getirilmesi gerekiyor.

* Kanal D'de yayınlanan "Çarkıfelek" yarışması için verilen numarayı düşüremiyorum. Haksız kazanç elde edildiğini düşünüyorum.

* Yaşlı bir kadın olarak İnterstar'ın beş gün boyunca kapatılmasını onaylamıyorum. Diziler olduğu için sürekli izlediğim bir kanal. Bırakın rahat rahat yaşayalım.

* Evlenenler, evlenemeyenler, boşananlar, dayak yiyenler, kavgalar, küfürler, hakaretler... Artık televizyona bakamaz olduk, radyo dinlemeye başladık.

* Analar, kızlar, oğullar birbirine girmiş vaziyette. Kavgalardan, küfürlerden bıktık, gına geldi artık.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Çarþý Ulan !

black_eagle_sefa

45'lik plak,35'lik rakı,25'lik hatun...

ALİ_BJK

>>>kafam güzel<<<

Timurlenk

unicorn

Sihirli Annem dizisi nedeniyle çocuğum bana "Baba ne zaman köpek olacaksın?" diye soruyor. (Bu dizi çocuklara kötü örnek olduğu gerekçesiyle en çok şikayet alan programlardan biri oldu)

* Çocuğum artık sinir krizleri geçiriyor. Sihirli annem dizisindeki Çilek gibi davranmaya çalışıyor. İzletmediğim zamanlar da kriz geçiriyor. Ciddi anlamda sorun yaşıyor. Kaldırılması için yalvarıyorum.

* Çocuğu için endişelenen bir başka anne, çocuklara kötü örnek oluyor, çocuğum kanepeden uçmak isterken, kolunu kırdı. Ben bundan çok etkileniyorum. Sihir yapmaya çalışıyor beceremeyince, çok sinirleniyor.

* Bir Urfalı olarak "Olacak o kadar" eğlence programında çiğköftenin ayakla yoğrulmasına karşıyım.

* "Dikkat Şaka" programında köpeğe "Dadaş" ismi verildi. Bir Erzurumlu olarak, bu tür davranışlara karşıyım.

* İbrahim Tatlıses içki içiyor ve şişeyi denize atıyor. Gençlere ve çocuklara kötü örnek olan bu duruma engel olunmasını istiyorum. Denizler çöplük değildir.
Türk parası lağıma düşmez. (Reklamlarda paranın sokağa düşmesi üzerine yapılan şikayet)

* "Mortgage" haberleri ev sahiplerini beklentiye, kiracıları ise bunalıma sokuyor.

* Yaşlı bir seyirci: "Ben bir kulağı duymayan yaşlı bir insanım. Program bittikten sonra reklamlar başlarken sesin birden bire artması tek kulağımı bile rahatsız ediyor. Kanalların bu konuda uyarılmasını istiyorum."

* "Bir yumurta 125 bin lira. Vatandaş yumurta alamazken, 'Şahane Pazar'da yumurta kırılmasını kınıyorum."
Her kanalın verdiği hava durumu farklı, bunlara bir düzenleme getirilmesi gerekiyor.
vlenenler, evlenemeyenler, boşananlar, dayak yiyenler, kavgalar, küfürler, hakaretler... Artık televizyona bakamaz olduk, radyo dinlemeye başladık.

* Analar, kızlar, oğullar birbirine girmiş vaziyette. Kavgalardan, küfürlerden bıktık, gına geldi artık.

Sonuna kadar katılıyorum bunlara...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

özLemTA

asLında doğRu söyLemiş insanLaR.. hakLıLaR! bu kadaR saçma pRogRam vaRken az biLe söyLedikLeRi..
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

mertcan

Alıntı yapılan: Çarşı Ulan ! - Mayıs 04, 2007, 22:10:07
hey Allah'ım millet nelere vakit ayırıyo ya
bunla uğraşacaklarına

biraz ülke için çalışsınlar

bjk_fatih

unicorn

Alıntı yapılan: mertcan - Mayıs 06, 2007, 20:38:52
Alıntı yapılan: Çarşı Ulan ! - Mayıs 04, 2007, 22:10:07
hey Allah'ım millet nelere vakit ayırıyo ya
bunla uğraşacaklarına

biraz ülke için çalışsınlar
Ülke için çok büyük bir katkı olur bu tür programları kalkması.
Tabi ki halkın da bilinçlenmesi gerekiyor
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Dem@

Sütaş ineğinin reklamlarda memeleri görülmesin. (Bu şikayet televizyon programlarında psikologlarca uzun süre tartışma konusu oldu)

Bir Urfalı olarak "Olacak o kadar" eğlence programında çiğköftenin ayakla yoğrulmasına karşıyım.

Çocuğu için endişelenen bir başka anne, çocuklara kötü örnek oluyor, çocuğum kanepeden uçmak isterken, kolunu kırdı. Ben bundan çok etkileniyorum. Sihir yapmaya çalışıyor beceremeyince, çok sinirleniyor.

bu son yazılana da bir örnek verelim izleyenler gazete de yazılanlarda bilir bi dönem star tv de pokemon mu ne vardı istanbulda da çocuğun biri kıendisini pikaçu sanıp 5.kattan kendini aşağı atmıştı

nbacem

No CommenT..!! Ama gerçek ve güzel düşünceler doğru düşünceler heps i kaldırılsına rtık...
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

ilhan mansız_melis

Sütaş ineğinin reklamlarda memeleri görülmesin. (Bu şikayet televizyon programlarında psikologlarca uzun süre tartışma konusu oldu) :D

yuh artık
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Alp Erdem

kola turkada fenere tarafındayız taraftarınız ve sen nerdeysen biz ordayız diyo sinir oluyorum