Ana Menü

4-5-6-7 Mayıs

Başlatan ugur24, Mayıs 03, 2007, 17:35:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Tek maçtan yattık yine yaa :(
Bölünür senin için uykular!

ugur24

programdan seçmeler..güzel oranlı çok maç var..bugün sabahtan beri uğraştım bu maçları çıkartmak için.. ;D

213-schalke-nürnberg : 1 / 1.30
214-stuttgart-mainz : 1 / 1.25
224-west ham-bolton : üst / 1.85
254-erciyes-rize : 1 / 1.60
356-racing club-banfield : üst / 1.65 ( bu maç banko üst..beş veya altı gol olur diye düşünüyorum.. )
361-velez sarsfield-san lorenzo : üst / 1.80
512-cagliari-udinese : 1 / 1.45
515-lazio-livorno : 1 / 1.45
521-milan-fiorentina : üst / 1.85
525-hearts-aberdeen : üst / 1.70
561-zaragoza-racing santander : 1 / 1.55
632-real madrid-sevilla : üst / 1.85

aralarından maçlar seçip en az üç kupon yapılabilir..bu hafta tutturacağıma dair büyük bir umut var içimde.. ;D

die-4-u

bütün maçların güzel ama benim takıldığım bi' maç var o da Schalke..
Tv yayınının olduğu bütün maçlarını izledim ve iyi oynadıklarını hatırlamıyorum..Nürnberg bu maçta başlarına bela olabilir benden söylemesi :)

Timurlenk

nürnberg deplasmanda son haftalarda çok kötü bence schalke bu maçı bırakmaz liderliğini devam ettirir.

ugur24

bu maç nürnberg'in sahasında olsa kesinlikle schalke'ye oynamazdım..almanya'da son üç haftaya giriyoruz..schalke kazanamazsa liderliği kaptıracak..nürnberg deplasmanlarda çok zayıf..schalke'de evinde çok iyi..rahat kazanırlar..

die-4-u

uğur bu haftayı analiz etmişsin ben pek bakamadım bültene
yarına beşiktaş'ın yanına 3 tane ''bankoların bankosu :)'' maç sölesene bana...schalke 1 ;)

ugur24

birincisi manchester united..burak buna hemen karşı çıkabilir..sen aldırma ona..o pek bilmiyo iddaa oynamayı.. ;D ikincisi everton..portsmouth önünde rahat kazanırlar..üçüncüsü racing-banfield üst..çok fazla gol olacak bu maçta..

Timurlenk

uğur yarın 14:45'te tv8 ekranına davet ediyorum seni.

maçı 3-1 city kazanacak gollerden 2'sini vassell atacak :)

die-4-u

Ben de City diyorum..
Manu moralsiz ve bu maçı kazanamayacak..City en kötü 1 puanı alır

ugur24

hiç merak etme burak..ekran başında olacam..vassell dedemle yaşıt artık..christiano ronaldo şov izlersin yarın.. ;D

ugur24

bu arada şu an beyaz show canlı yayınında paolo maldini var..fatih terim'le telefon bağlantısı yapıldı.. ;)

die-4-u

Alıntı yapılan: ugur24 - Mayıs 05, 2007, 00:40:32
hiç merak etme burak..ekran başında olacam..vassell dedemle yaşıt artık..christiano ronaldo şov izlersin yarın.. ;D

80 Doğumlu Vassell:)
İngiliz milli takımında oynayan bi' oyuncu ve bonservisi fazla değil...bildiğim kadarı ile 2 milyon euro'ya aldı City

Timurlenk

Alıntı yapılan: ugur24 - Mayıs 05, 2007, 00:40:32

yok artık daha neler adam 28 yaşında ingilterede onun gibi hızlı forvet çok az var aston villadaki başarısını gösterememiş olabilir ama manchester united'ı çok seviyor.önceki maçlara bak istersen :) :)

ugur24

koskoca united karşısında takımı vassell kurtaracak değil ya.. ;) bence maçı manchester united 4-1 kazanacak..

KartaL_Gurkan

manchester rahat alacak maci ;)