Ana Menü

duvar yazilari

Başlatan kralcarsi, Mayıs 01, 2007, 19:08:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Bekle biraz mutluluk,ben geliyorum İnanki,yaşamayı çççoooookkk seviyyyyoooorrrruuuummmm ...

Çok sakar bir sporcuydu,bu kezde REKOR kırdı!... ...

Karımla yemeklere çok düşkünüz,İMAM BAYILDI nikahlıyız!.. ...

Ben Vejateryenim, Kusura bakmayın TAVŞAN KANI çayı içemem!.. ...

Eski Mısır'da bir tanrıyı soruyorlar da,Eski Mısır'da bir kulu niye sormuyorlar? ...

Geceler seni sevdigim kadar uzun olsaydi eger inan ki yeryüzüne hiç günes dogmazdi. Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi degil, özledigimi bil her an çünkü hiçbir sey seni sevmek gibi degil! Bu gece rüyama gir gizlice, beni simsiki sar öp kokla iyice, son kez isyanlar savur, küfret güzelce ve sonra çek git kahrolasi hayatimdan sinsice!.. ...

Iki tür insan vardir: "Iki tür insan vardir." diyenler ve demeyenler. - Insanlar üçe ayrilir: Saymasini bilenler, Saymasini bilmeyenler - 1959 yilinda içilen kahvelerin hatiri dolmustur, duyurulur! - Yasamaya ayri, yürütmeye ayri zaman mi ? Ben darbe kullaniyorum. Yikiyorum. Çikiyorum ..

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat. Dünde, bugünde, yarinda... Yüregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim! ...

Gül bahçesinde geçse de ömrüm , Senin üstüne gül koklamam gülüm! Seni koklamak olsa da ölüm , İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm ...

Aşkınla sararıp solacak kadar, Sevginle bahtiyar olacak kadar Uğruna canımı verecek kadar seviyorum desem inanırmısın ? ...

dünya güzel olsaydı dogarken aglamazdım ...

sayın cok tatlı abonemız askınıza olan borcunuz 8 opücügün üstünde en kısa zamanda odemenız gerekmekte!mesela benı gordugun ılk andaaaaaaaaa!!!!!!!! ...

Şuanda 900 kişiden 351 televizyon izliyor 109 i uyuyor 40 kişi bilgisayar oynuyor 399 kişi geziyor 1 tane aptal da bu yazıyı okuyor !!!  ...

Ben Seni bir serçenin gözyaşları kdr seviyorumer ! Bu kdr mı deme ! Serçeler ağlayınca ölürler ! ...

kendi sevdiğine değil seni sevene inan ...

herkesin hava attığı yerde bizim rüzgarımız eser ...

aşkın gözü kör kulakları sağır yaşayan ise sığırdır ...

gidişin değil bir umutla dönersin diye beklemeler öldürdü beni...! ...

Dokuz parmağında dokuz marifet var.Bir parmağıyLa ise hep burnunu karıştırıyor.. ...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Dem@

kendi sevdiğine değil seni sevene inan ...

sevgimi bence boş iş SEVMESİNİ BİLENİ SEVERSİN ÜZMESİNİ SEVENİ DEĞİL!

Delirdik

Dünya deLikanLı oLsa yuvarLak oLmazdı ;D
böyLe birşeydi
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Dem@

eeeeeeee bide dünyada yaşıyoz ne olduk şimdik biz? ;D

Delirdik

hepimiz tığ gibi insanLarız (:
en azından kendi adıma konuşursam beni bağLamayan bir konu ;D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!