Ana Menü

Forum iyi yonetilmiyormus...

Başlatan kralcarsi, Mayıs 01, 2007, 14:29:52

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

ben bu tartışmaya müdahil olmamışım hayret :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

[KralKartal]

eski konu niye gundeme getirilir ahmet abi :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Banucan

hep ben mi hortlatıcam konuları ;D
FEDA

keskinli

ilgimi cekti,kimler gelmis kimler gitmis forumdan
bide marak ettim avatari :D
Alıntı yapılan: [KralKartal] - Nisan 13, 2012, 18:06:43
eski konu niye gundeme getirilir ahmet abi :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Şu son açtığım konuda ki yazdıklarımda ne kadar haklıymışım ne kadar doğruymuş ki haksız yere ceza alabiliyorum ki zaten doğru hiç birisine hiç kimse "yalan" diyemez.Demek ki doğruların canını yaktığı insanlar varmış.Canını yakmış ki haksız yere haksız işler yapılabiliyor.

Şimdi anlıyorum ki şu siyasi olaylarda neden derdimi anlatamadım bu "bazı" arkadaşlara. Anladım ki meğersem aslında onlarda aynı eleştirdikleri insanlar gibilermiş.

Diktatörlüğe,kendi adamını kayırmaya,dürüstsüzlüğe,haksızlığa karşıyız diyip aynılarını yapan insanları gördükçe şaşırıyorum.

Siyaset yasaklanmış forumda fakat zaten ceza yiyeceğimi düşünürekten siyaset ile ilgili bir şey söylicem.

Şu forumda en çok savunduğum o "bazı" kişilerin şuan ki iktidarı bu hareketleriyle güçlendirdiğini savundum güçleniyor bakın bu kişiler dediğimde gülen,kızan çok oldu.Hatta ileriye gidip onları desteklediğimi düşünenler askerlerimizin ölmesini isteyebileceğimi söyleyenler oldu. Sonuç olarak ne oldu bu kişiler güçlendi ve emin olun sayenizde güçlendi.

Ceza yiyeceğimi düşünürekten dedim fakat bu forum kurallarından anladığım kadarı ile hakaret edenlere yardım var hakaret yiyenlere ve doğru söyleyenlere ceza var.Gerçek dışı saçmasapan hakaret edip yardım almayı değilde her ne kadar dışardan baktığında kötü laf olarak düşünülsede doğru olan şeyleri söyleyip ceza alabilirim.

Amacım tartışma yaratmak veya sorun çıkartmak değil sadece inandığım doğruları söylemek istedim.

Ceza konusunu da Ahmet abi açarsa sevinirim.

-Bu konuda görüldüğü gibi ayrımcılık aslında 2007den beri varmış.

Bölünür senin için uykular!

keskinli

En basta sunu söylemek istiyorum;
Forum da ters bi sey oldugunda Moderatöre Bildir butonunu kullanmanizi Rica ediyorum
Oraya gelen her mesaj mutlaka degerlendirilir
@ Kaan
O gün bazi olaylar yasandi hakliya haksiza girmiyorum
Bi anlamida Yok su saatten sonra
Gecenin gec vakti olmasina ragmen  tesadüfen forumdaydim,olayin uzamamasi icin yatip uyuyalim ve tartismayi ertesi güne birakalim diye ricaci oldum ama maalesef konuyu uzattin
Ne Volkan nede ben o gece kimseye ceza vermek niytinde degildik vermemek icinde epey bi yazi yazdik
Ceza, yasanan konudan dolayi degil konunun ricamiza ragmen uzatilarak devam etmesinden dolayi geldi
Bu konuyuda fazla dallandirip büyütmenin kimseye faydasi yok
Ben de Bu forum da benimle aksi düsünenlere ceza verdigim  icin tarafli mod algisina düsmüslügüm olmusdur
ceza vermemek icin ugrastigimiza Emin olabilirsiniz,silinen mesajlardan bi forum daha yapabiliriz

[KralKartal]

Ahmet abiye EK olarak.

Ayrimciliga bu kadar karsiysan Kaan, ankete mecliste olan BDP yi ekledim dedigimde, neden o partiyi cikartiyorsun?
Ayrimciligi sen zaten hayatinda yapiyorsun, o halde forumda varsa ayrimcilik o zaman ona da tepki vermiyeceksin.

Burada Ahmet abinin ve/veya Busranin goruslerini biliyorsun, ayrimcilik olsa onlar forumda senelerdir yonetici olmazdi.
Burada gider yapan herkese karsi tepkim olur...

Hosnut degilsen, yapacagimiz ek birsey yok, kapimiz herkese acik dedigimizde buraya ATAR yapmak icin gelin diye acik degil, arkadas, olmadi renkdas olarak bir ortam olusturmaniz icindi...

Siyaset yasaklanacagini sen ceza almadan bir hafta once ahmet abide volkanda yazmisti. Yani konulara hangi sekilde baktigini anliyorum, sana cevap vermemin nedeni sadece ayrimcilik konusu.

Moderatore bildir yaparsan 4 kisi konuya bakiyor. 1 kisi bakmiyor.

Saygilar

RCA

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Nisan 10, 2014, 17:50:10
Ahmet abiye EK olarak.

Ayrimciliga bu kadar karsiysan Kaan, ankete mecliste olan BDP yi ekledim dedigimde, neden o partiyi cikartiyorsun?

Bunu tartişmanin alevli olduğu zaman bende yazacaktim aynen bu cumleyi. Amma ve lakin ortam gergin oldugundan cesaret edemedim. Kaldi ki sulalemin yuzde 80 ni o partiye oy verir ve destekler. Ihsan abinin yazdiklarina tamamen katiliyorum sadece.

Kaanin neden no.post aldigini bilmedigimden ve bu durumu takip edemedigimden kaan aleyhine bir sey yazmiyorum.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Benim dediğim ayrımcılıkla bdp olayı farklı bir konu oluyor hemde baya farklı.

Ben veya x bir kişi burda bebek katillerini askerlerimizi şehit edenleri ülkeyi bölmeye çalışanları savunursa o zaman ayrımcılık yapabilirsiniz o ayrımcılık olmaz adamlık olur.

Oldu o zaman birde bdpye ayrımcılık yapmayalım binsinler tepemize.

Olay burda ki x şahısla ben iken bdp ile nasıl bir bağlantı kurabildin veya kurdun aklım almıyor malesef.Hak aramaya yanlışa yanlış olduğunu söylemeye çalışmak atar veya gider oluyorsa bilemem fakat benim dünyamda hak aramak yanlışa yanlış demek atar olmuyor.Bdpye bile sus demişken bu konuya sus demen zaten beklendik bir şey oldu İhsan abi.

Ayrıca ben Bdpye karşı ayrımcılık yaptığımı zaten kabul ettim bu bilindik bir şey yani ben hiç bir zaman ben Bdpye karşı ayrımcı değilim diyipte ayrımcılık yapmadım.
Ha diyorsan ki bizde forumda ayrımcıydık zaten o zaman eyvallah haklısın.

[KralKartal]

Benim sahislarla ilgim yok Kaan. Isimlere bakmam.

Konu senin bahsettigin ayrimcilik olayi ben ona nazaran yazdim, sen bunu kac kere yazdin, bende diyorum ki sen hayatta insanlara farkli kökenlere ayrimcilik ediyorsan
forumdaki 'varsa' bir ayrimcilik ona tepki verirsen bana/bize/forum yonetimine, bende aklimda kaldigi icin o ornegi verdim.

BDP ile mevcut hukumet isbirligi icinde, o konuya girmiyelim, sadece meclisteki partinin ankette olmasi gerekir..Sen kaldirdin ben ses etmedim.
Yani anlatmak istedigim, siyasi bir ortam olusturdugumuz icin herkese ESIT yaklasim icinde oldum, olmaya calistim, zamanla kendi goruslerimi dogru bildiklerimide yazdim.. orada bende AKP veya CHPyi anketten silseydim yada BBP ki mecliste olmayan bir parti ne isi var ankette deseydim, AYRIMCILIK etmis olurdum, anlatmak istedigim ayrimciligin bizim tarafimizdan yapilmadigini ornekle anlatmaktir.

Ek olarak alttaki forum kurallarini olagin ustu durum oldugu icin YOK sayarak 1 nisana kadar gecersiz kildik. Siyasi msjlara ceza verilmedi, verildigi donemler ise bir cok uyarilara ve msjlari silmelere ragmen olan saygsiz ve rendice edici msjlara verildi.

6-Siyasi ve genel konularda birbirine küçük düşürücü laflar etmek,başka bir milleti,dini ,mezhepi,partiyi... vs karalayıcı yazılar yazmak en az 3 gün nopost,fikirlerini empoze etmeye çalışmak veya forumda toplu şekilde siyasi mesajlar vermek minumum 5 gun nopost ..

Ek olarak senin ceza almana takildiysan, yazdigin mesajlar ozellikle silinmistir Volkan tarafindan, olaylar buyumesin, ceza verilmesin diye.
Sonra tabi is farkli boyuta gitti, bunu anlamak gerekirdi ama Volkanin iyi niyetine karsi bu sekilde forum icinde tepki vermene ceza aldin.
Simdi volkana (admine) tepki vermek ceza gerektirir mi diye merak ediyorsan, bu yaziyi copy ediyorum

11. Forum Kurulu/adminler tarafindan ALINAN kararlara FORUM icinde forum düzenini bozmaya yönelik TEPKI gosteren forumdan uyari almaksizin 3 GUN NO POSt alacaktir... Itirazlariniz/sikayetleriniz var ise, OZELDEN adminlere s.volkan,[kralkartal] veya Super.Modlara ulasin sikayetinizi anlatin..Sizlere yardimci olalim...

CEZALARIN TÜMÜ MİNUMUM OLACAK ŞEKİLDE BELİRTİLMİŞTİR.ADMİNLER VE SUPERMODLAR KONUYA BAĞLI OLARAK CEZALARI KATLANARAK VEREBİLME,AYNI ŞEKİLDE İHRAÇ EDEBİLME YETKİSİNE SAHİPTİR..

ADMINLER ve FORUM KURULU gerektigi zaman, uygun gördügünde burda yazan kurallarin disina cikabileceklerdir..

Sen alinan karara tepki gosterdin mi? Evet. Usttede okudugun gibi sikayetin varsa moderator veya adminlerden birine bildirin diyor.
Tepkiyede ceza var deniliyor (tepkininde bir raconu vardir). Yani kisaca 11.maddeye gore aldin cezayi.
Bunun aciklamasinida yapmak istedim, tum iyi niyetimle!

Saygilar

carsi52

Seninle anlamadığın nokta ne biliyormusun abi ?

Ben farklı kökenlere bir ayrımcılık yapmıyorum!

Benim kimlere ve kime ayrımcılık yaptığım ortada bunuda açık yüreklilikle zaten söylüyorum.Yani bu konuda ayrımcılık yapmıyorum diyerekten ayrımcılık yapmıyorum bunu zaten kabul ediyorum.

Dediğim gibi eğer forumda ayrımcılık vardır evet denilirse tamam bu söylediklerinin hepsinde haklısın.Fakat ayrımcılık yok diyip yapılmasından bahsediyorum ben.

Kurallar bildirin vs vs vs..

Kendinizi bir polis olarak düşünün x kişi bir vatandaşa gözünüzün önünde o çok bahsediğiniz kurallardan birisini çiğniyor ne yaparsınız ? O x kişinin çiğnediği kuralı görmezden gelip yardım mı edersiniz yoksa engel mi olursunuz ?

Benim anlatmak istediğim budur.Olay farklı bir konuda farklı bir şekilde gelişseydi forumda kimse yokken veya forumun adminine soru sorarken değilde ikimiz arasında tartışma yaşanırken o zaman eyvallah haklısın benim moderatöre bildirmem gerekirdi.

Şunu kabul edin ki adminin görüşüne çok ters geldiğimden dolayı böyle bir şey yaşandı.
Emin olun o an konuyu ben açıp o hakaretleri ben o x kişiye yağdırsaydım admin anında bana ceza verirdi.

[KralKartal]

Hersey senin kafandaki gibi degil Kaan, israrla illaki sen hakli cikmak istiyorsun, ben iyi niyetimle yazdim, sen hala ne diyorsun.
Bu konuyu uzatmak istemiyorum,cunki cevaplarina bakilirsa olay kafanda farkli bir boyut almis, ne desek bos.

Ornegine gelirse eger varsa kurali cigneyen vatandas polis ne der biliyormusun? Sikayetin varsa buyur emniyete kardesim der. Yada emniyette sorgusunu yapar... Burdaki emniyet kim, forum yonetimi.
Sen emniyete gitmeden, kendi tepkini ve cezani kesmeye kalkisiyorsun...

Soru sormak admine suc degil, hodri meydan, yok diktatorsunuz, isinize geleni siliyorsunuz demek, verilen karara tepkidir, tepkini ver ama moderatore bildiripte verebilirsin, o zaman herkes gorusunu belirtir ona gore karar alinir.
Forum icinde tepkinin kurali ve cezasi belli, yeni yazmadim, senelerdir var orada. Sende eski uye olarak bilmen gerekir.

Buda benim acimdan bu konu ile ilgili son mesajim.

keskinli

Allah askina uzamasin bu konu artik
Kaan
sanada siyasi görüsünden dolayi verilmedi ceza emin olabilirsin

carsi52

Klavyeden o polis örneğine böyle cevap vermek çok basit abi  :)  Klavyeden ne kadar böyle yazsanda içinden geçenin beyninden geçenin ne olduğunu çok iyi anlayabiliyorum.

Moderatöre bildir butonuna tıklamama gerek yok bağıra bağıra söyledim zaten.

İllede diyorsan ki Kaan konuda haklı olsanda senin yaptığında kurallar gereği aykırıdır sanada ceza vermek zorundayız.

Sen o x kişiye hakaretten dolayı cezayı yapıştır üstüne bana da cezayı ver sonra gel bana bu yazdıklarını yaz haklısın abi diyeyim.

Ben hatamı kabul ediyorum 2 satırlık insanın lafıyla sinirlendim sert çıkışlar yaptım cezamı da aldım.Benim kabul etmeyip tahammül edemediğim şeyleri yukarda söyledim zaten.

Ben de konu hakkında ki son mesajımı yazayım.
Yanlış anlaşılmasın bu son söyleceğim cümleyi kendim için söylemiyorum.

Hatayı savunmayın hataları kabul edin hatasız kul olmaz.Hatayı kabul etmekte bir erdemliktir.

-Teşekkürler cevapların için.