Ana Menü

Kadıköy'de rezalet!

Başlatan cassa23, Nisan 29, 2007, 21:18:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

türkiye futbolu böyle bi rezillik görmedi simdiye kadar.bunu yapanlar fener sorumlularindan izin alarak yapti,bu cok acik.
önemli kameralari sirayla iptal etmek normal bi taraftarin isi degil.
o kadar aptallarki,kendi taraftarlarina mac seyrettirmediler
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

@LAYINA GİDER

o kablolar makina ile kesilir diyolar yönetimden bir kasıtlı olarak yapmış

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: @LAYINA GİDER - Nisan 30, 2007, 20:15:37
o kablolar makina ile kesilir diyolar yönetimden bir kasıtlı olarak yapmış

bu rezaletten öte başka bişey daha var o kablo tırnak makası ile kesilemez netice büyük kol kadar bi alete ihytiyaç vardır

eğer taraftar dan birisi kesti ise güvenlik nerede neyi arıyorlarda o alet giriyor

yok yönetim yapıyorsa sebebi bi açıklansın

bence lig tv açmasa bile halktan birileri dava açmalı diye düşünüyorum netice
evine alanlar cafelere alanlar bu maç içinde para verip alıyorlar ya lig tv bedel ödemeli yada Fenerbahçe

CHEm !

güvenlik kameralarını polise teslim etcekler zaten
hertürlü bulucaklar o yapanı
bidaha pfdk ya sevk edildi ezikler
Allah kitap Beşiktaş

cassa23

%100 yönetimin işidir bu rezillik dünyanın en ezik yönetimi bunlar ya alayı ezik offf adamı delirtirler y7a

ögrenci

AsA

O kablolari kucuk caki ile kesmek imkansizdir.. Cok kalin oluyor o kablolar..Bunu yapan yada yapanlar kesinlikle yonetim destekli yapmislardir..

unicorn

Bu nasıl bir mantık...
Mensup oldugun takımın(!) tribun lideri de ermenidir.
Ayrıca insanları ermeni,kürt,çerkez vs vs diye sınıflandırma! İnsan insandır...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

AsA

ogrenci adLi uyemiz Lutfen attiginiz msjLari yoLLamadan once bi kez daha dusunun vede ucunun kimleri uzecegini biliniz.. Bi toplumu suclamak bu kadar basit olmamalidir.. Ki basta Alen abi olmak uzere bi cok ermeni vatandasimiz vardir..

Dem@

tabikide kasıtlı yapılan bir iştir bu maçda dikkat ettiyseniz tafartar küfür ederken  pozisyon varken kesildi ezikler işte çirkefliklerini bi kere daha gösterdiler ama neden se basın bunu fazla yazıp çizmiyo o kadar gündem de oluşturmadı yada ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum