Ana Menü

F-1'De SüRüCü Ve TaKıM ŞaMPiYoNu aDaYLaRıNıZ...

Başlatan die-4-u, Kasım 27, 2006, 20:31:41

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BjKli_10-ur

2 senedir hep Alonso yu tuttum ve hiç bir yarışı kaçırmadım fakat kendi sonunu hazırladı bnce ya Renault da kalmalıydı ya da Ferrari ye gitmeliydi

Kim şampiyon olura gelince, Görünüşe bakılırsa Kimi açık ara önde onu da Massa izleyecektir.Eğer Mersedes Hatalarını düzeltirse Alonso 2.liye oynar ya da süpriz yapabilir.Massa ile Alonso çekişmeli gider Renault un hiç şansı yok yeni araba olmasına rağmen pilotları beceremez.Bir de Button süpriz yapabilir
Sensiz geçen günlerin ...

AsA

efsane piLot schumacher'in formuLa-1'i birakmasi iLe bende FormuLa izLemeyi biraktim 

unibjk

dorusu schumi gittikten sonra bende artık f1 den biraz olsun soğudum.artık startı izlemek için eve koşarak gitmicem ama yinede sonuna kadar ferrariiii :haydaaa
eğer sağlam bi arabamamız olursa kimi şampiyonn veya massa fark etmez yeterki tepede ferrari olsun :haydaaa

tarsus_carsi

HIRSLIYIM,HIRCINIM,İDDİALIYIM,BESİKTASLIYIMMM.....

alper_1903

Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

die-4-u

sezonun  en büyük sürprizi mclaren takımından hamilton oldu..f-1'e katıldığı ilk senesinde 3 yarışta da podyuma çıktı ingiliz..tarihte bunu başaran 2. bi sürücü yok..ayrıca topladığı 22 puan ile  raikkonen ve alonso ile liderliği paylaşıyor..

desperadomert

hayat 3buçukla 4 arasındadır. ya 3buçuk 3buçuk ettirir, yada 4 4lüktür

2 dia 2 muerto

N3rQN

öVüNMeKTe CoK HaKLıYıZ BEŞİKTAŞKlıyız

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

BjKli_10-ur

Alıntı yapılan: BjKli_10-ur - Ocak 30, 2007, 10:07:29
2 senedir hep Alonso yu tuttum ve hiç bir yarışı kaçırmadım fakat kendi sonunu hazırladı bnce ya Renault da kalmalıydı ya da Ferrari ye gitmeliydi

Kim şampiyon olura gelince, Görünüşe bakılırsa Kimi açık ara önde onu da Massa izleyecektir.Eğer Mersedes Hatalarını düzeltirse Alonso 2.liye oynar ya da süpriz yapabilir.Massa ile Alonso çekişmeli gider Renault un hiç şansı yok yeni araba olmasına rağmen pilotları beceremez.Bir de Button süpriz yapabilir

Fikrimi tamamen değiştirdim :D Forza Hamilton ve Alonso!!
Sensiz geçen günlerin ...

die-4-u

melankolizm

sürekli bir sorunla karşılaşıp bu kadar dayanan zor insan bulunur ,
Raikkonen Gönüllerin Şampiyonu  :-\

Yolun Açık Olsun

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..