Ana Menü

Fıkralar [Genel Başlık]

Başlatan AsA, Kasım 27, 2006, 17:40:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

aziz yıldırım birgün berbere gider ve traş olur.traştan sonra berbere kaç lira borcum diye sorar berber de "lütfen..koskoca fenerbahçe başkanından para almak olur mu sizin buraya gelmeniz şereftir" diyerek parayı reddeder...berber ertesi gün dükkanı açtığında kapısında bir zarf bulur ve zarfın içinde 200 ytl vardır ve gönderen aziz yıldırım yazıyordur...2 gün sonra berbere süleyman seba gelir ve traştan sonra berber ondan da para almaz ve ertesi gün dükkanı açarken bir kutu bulur..kutunun üzerinde gönderen süleyman seba yazıyordur ve kutudan çok güzel bir Beşiktaş forması çıkar...bu olaydan 3 gün sonra berbere adnan polat gelir ve berber ondan da nazikçe traş parasını almaz....berber ertesi gün dükkanı açtığında bir de ne görsün bütün galatasaraylı yöneticiler dükkanın önünde kuyruğa girmişler !   

hepsiyAh

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

sercAn1903

...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Gülçin 1903

beşiktaş'm oLLeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy

onaT

NoPasaran

haha

İyi düşünmüşler

Futbol mizahtır ;)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Simurg

;) ilk okulda hocamız anlatmıştı :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Alıntı yapılan: Simurg - Temmuz 06, 2008, 22:14:30
;) ilk okulda hocamız anlatmıştı :D

Büşra demekki sen ilkokuldayken bile varmış gs de parasal sorun ;D

bahadıR

sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.