Ana Menü

Fıkralar [Genel Başlık]

Başlatan AsA, Kasım 27, 2006, 17:40:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sedokajmeran

Cevik kuvvet beyaz desene desene deseneeeeeeeeeeeeeeeeeee
SİYAHHHHHHHH

beyaz deyin cıkalım beyaz deyin cıkalım
BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

Timurlenk

gerçekten bu kadarıda olamaz denecek bir fıkra;D ;D

carsi52

süper ya koptum walla :D
Bölünür senin için uykular!

eyup1903

koptum abi yaaa herkez fenere düşman

noumAyberk

srdr

Paraşüt

Temel gazetede THK'nın paraşüt kursu ile ilgili ilanını görmüş. İlgisini çekmiş ve hemen başvurmuş. Kaydını yaptırmış. Teori derslerini bitirmişler ve sıra ilk atlayışa gelmiş. Herkes heyecanlı tabii. Hoca;

- Arkadaşlar, ilk atlayışımızı 2000 metreden yapacağız. Kısaca yineliyorum, atlar atlamaz 3'e kadar sayıp ana paraşüt ipini çekeceksiniz; o açılmazsa yedek paraşütün ipini çekersiniz o kesinlikle açılır. Aşağıda sizi bir jeep bekliyor olacak. Sorusu olan ? ... Yoksa, iyi atlayışlar. demiş ve herkes uçağa doluşmuş. Uçak atlama yüksekliğine gelince herkes hazırlanmış ve başlamışlar atlamaya. Temel atladıktan sonra öğrendiği gibi ana paraşüt ipini çekmiş ama paraşüt açılmamış. Töbee.. demiş. Yedek paraşüt ipini de çekmiş ama o da açılmamış. Temel büyük bir hayal kırıklığı ile;

- Ula, Allah bilir, aşağıda cip falan da beklemiyordur

İddia

İki müdür odacılarından şikayet ediyormuş. İkiside kendi odacısının daha aptal olduğunu iddia ediyormuş. Birbirlerine kabul ettirmeye bahse girmişler. Bir tanesi zile basarak odacısını çağırmış ve demiş ki:
- Al şu 50 bin lirayı, git bana en son model bir araba al getir.
- Başüstüne, diyerek çıkmış odacı kapıdan.
Ardından diğer müdür kendi odacısını çağırmış:
- Git şimdi bizim eve bak bakalım ben evde miyim ?
- Emredersiniz efendim , demiş ikinci odacı.
Tam kapıda iki odacı karşılaşmışlar, onlarda müdürlerini çekiştirmeye başlamışlar. Biri demiş ki:
- Ya şu bizim müdür de çok salak, bana 50 bin lira verdi, git son model bir araba al gel dedi. Bugün pazar hiçbiryer açık değil ki !
- O da bişi mi, asıl benimki benden evine gidip kendisinin evde olup olmadığını öğrenmemi istedi. Aptal adam, elinin altında telefon var açıp sorsana

Köprü

Köprüden geçen yüzbininci arabaya ödül olarak para verilecekti. Sonunda yüzbininci araba durdu ve olanlar anlatıldı. Polis ödülü adama uzatırken:
- Bu para ile ne yapmayı düşünüyorsunuz, dedi. Adam şaşkın şaşkın:
- Kendime önce bir ehliyet alacağım, diye cevap verdi. Durumu düzeltmek isteyen karısı:
- Efendim kocam sarhoşken ne dediğini bilmez de, dedi. Arkadan hiç bir şeyden haberi olmayan kaynana lafa karıştı.
- Ben size demedim mi çalıntı araba ile fazla gidemeyiz diye

Gör-dün-mü

Kekeme ile bir arkadaşı yolda gidiyorlarmış. Kekeme, birden atılmış:
-Gö...Gö...Gördün mü ?
Arkadaşı sormuş:
- Neyi gördün mü?
- Ha...Ha...Harika bir ka...ka...kadın.
- Hani ? Nerede ?
- Se...Se...Sen ba...ba...bakana k[kufur otomatik degistirilmistir][kufur otomatik degistirilmistir]adar ma...ma...mağazaya girdi !
Biraz daha yürümüşler. Kekeme yine atılmış:
- Gö...Gö...Gördün mü ?
- Neyi gördün mü ?
- Şa...Şa...Şahane bir ara...ara...araba !
- Hani nerede ?
- Sen ba...ba...bakana ka...ka...kadar geçti git...git...gitti !
Daha yürümüşler. Kekeme yine atılmış:
- Gö...Gö...Gördün mü ?
Ama arkadaşı bu sefer sinirlenmiş:
- Gördüm evet nolmuş. Gördüm işte !
Kekeme de öfkeyle çıkışmış:
- Ma... Madem gördün de, ni...ni..niye ba..ba..bastın !

beşiktAŞK - since 1903

richee_4ever_jk

Üniversitede dönemin ilk gününde Rektör yeni gelenleri toplamış, üniversite kurallarını anlatırken sıra yurt olayına gelmiş. Rektor demiş ki
"- Kız yurtları erkek öğrenciler için yasak bölge. Erkek yurtları da kız öğrenciler için. Yasak bölgede yakalanan kişiye ilk seferinde 20 dolar ceza kesilecek. İkinci yakalanışında 60 dolar, üçüncü yakalanışında da 180 dolar ceza kesilecek. Sorusu olan var mı?"
Arka taraftan bir erkek öğrenci sesi:
- Sezonluk bilet ne kadar?

Boşanma davasında kadın, hakime talebini
gerekçesi ile açıklamış:
- "Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını
istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım."
Hakim kocaya sormuş:

- "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?"
Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış:

- "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu
soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola
geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı
deliğe atanın mı?"
Hakim sekreterine dönmüş:
- "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..."

Çocuk akşam eve gelmiş ve babasına ; "Baba hayat bilgisi dersinde yonetimleri işliyoruz, bana demokrasiyi anlatır mısın? " demiş. Babası; "Anlatmasına anlatırım yavrum, ama senin bazı tanımları bilmen gerekiyor." demiş. "Bak şimdi benim fabrikam var ve eve para getiriyorum, ben kapitalistim. Paranın nasıl harcanacağına annen karar verir, o hükümet. Hepimiz senin için yaşıyoruz, sen halksın. Beşikteki kardeşin, gelecek. Hizmetçimiz ise işçi sınıfı. Sen bunları öğren. Ben sabah sana demokrasiyi anlatırım" demiş. Gece çocuk uyanmış bir bakmış ki küçük kardeşi altını pisletmiş ve durmadan ağlıyor. Hemen anne ve babasının odasına gitmis. Annesi horul horul uyuyor. Uyandırmaya çalışmış ama başaramamış. Babası yatakta değil, geçerken hizmetçinin odasına bir bakmış ki hizmetçiyle babası sevişiyor. Çaresiz dönüp yatmış. Ertesi sabah babası "Gel oğlum sana demokrasiyi anlatayım." demiş. Çocuk: "Gerek yok baba, ben artık biliyorum" yanıtını vermiş ve anlatmış; "Kapitalistler işçi sınıfını! becerirken hükümet uyuyor, halk endişeli, gelecek ise bok içinde."

richee_4ever_jk

hakim, sanığa sorar:
-uluslararası kaçakçılıkla suçlanıyorsunuz, ne diyeceksin bakalım.
sanık sakin bir ifadeyle cevap verir:
-tamamen iftira efendim. biz fenerliyiz. uluslararası ne işimiz olabilir ki bizim.
-----------------------------
Adam komadadir, yaninda ise karisi... Adam'in gozleri
nemli, kisik sesiyle karisina dogru bakar ve konusmaya baslar;
- "Ilk isten kovuldugum zaman yanimda idin..Iflas
ettigim gun oradaydin..Vuruldugum zaman ilk gozumu
actigimda seni gordum.. Trafik kazasi gecirdigimde
hastanede basucumdaydin.."
Kadin takdir edilmenin mutlulugunda..Adam devam eder
- "Simdi komadayim yine basucumdasin.. Sonunda anladim ama,cok gec oldu; yahu sen ne ugursuz kadinsin.."
--------------------------------------------------
2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya "
2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar.
Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz.
Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit.
Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi.
Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman boku yedik".
--------------------------------------------------------
Minik kiz elinde karnesiyle evden iceri girmis. Karnesini babasina gostermis. Babasi bir bakmis bastan asagi pekiyi, bir iki tane de iyi var, ama ogretmen karnenin altina soyle bi not dusmus:
- "Cok akilli ve yetenekli bir cocuk fakat bir kusuru var, derste cok konusuyor. Buna nasil son verebilecegimiz hakkinda fikirlerim var, en kisa zamanda siz velisiyle de paylasmak istiyorum"

Baba bunun uzerine karneyi imzalamis ve ogretmenin goruslerinin altina kendi de bi not dusmus:

- "Lutfen paylasalim, cunku ise yararsa ben de annesinde uyguluyacagim.."
---------------------------------------------------------
-2 biten man.united-fenerbahçe maçından hemen sonra
fenerli li rüştü tanınmamak için yaşlı bir adam
kılığına girer ve bir cafe ye gider. cafe de yanına
yaşlı bir bayan yanaşır ve : -"naber rüştü" der.

bunun üzerine rüştü delirir nasıl tanıdı bu kadın beni
diye düşünüp durur. ertesi gün yine aynı cafede aynı
kadın yanaşır rüştü'nün yanına yine -"naber rüştü"
der.

3.gün rüştü çok değişik bır kılıkta gider cafeye ve
yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber rüştü" der.
rüştü dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.

yaşlı teyze : -"olum ben tuncay len" der.)))
--------------------------------------------
VİCDANININ SESİ
FeBe'li Doktor Kemal hastasiyla atesli bir seks yaptiktan sonra, oturup düsünmüs:
- "Keske yapmasaydim ama olsun.. Tüm doktorlar meslek hayatinda hastasiyla yatmistir" der ve kendini avutmaya calisir.
O sirada vicdanindan bir ses gelir:
- "Ama Kemal, sen bir veterinersin."
--------------------------------------
Kadinin biri futbol hastasi olan BJK`li kocasinin kendisine olan ilgisizliginden sikayet ediyormus. Ne yaptiysa kocasinin istegine, ilgisine muhatap olamiyormus. Sonunda bir arkadasi ona kocasinin nefret ettigi Sari Lacivert renkli iç çamasirlarla yataga girerse belki istedigini alabilecegini söylemis. kadin arkadasinin önerisini denemis.
Kocasi onu sari lacivert renklerle görünce gerçekten de azgin bir boga kesilivermis ve karisina istedigini vermis, onu sabaha kadar uyutmamis. Bu ertesi gün de böyle gitmis, ondan sonra da... kadin çok mutluymus, ancak bu tempo ilerideki günlerde kadini yormaya baslamis. Ama o çamasirlari giymese de Kocasi artik durmuyormus. Ne yapacagini düsünürken, arkadasi bu defa da ilk yaptiginin tersini yapmasini önermis. kocasinin karsisina Siyah Beyaz renklerle çikarsa onu rahat birakabilecegini önermis. kadin da bunu uygulamis. Gece karisini karsisinda Siyah Beyaz çamasirlarla gören Kocasi gülümsemis: "Ee, adami iste böyle "zorla" Besiktasli`li yaparlar" demis.

srdr

ewet sıkı fıkralar richee!!!
beşiktAŞK - since 1903

the_besiktas_fan

SARHOŞ MEMUR
Adamın birini kırmızı ışıkta geçtiği için polis durdurmuş, adamdan ehliyet ruhsat istemiş. Adam da "Yanımda yok, arkadaşın evinde içiyorduk, sanırım fazla kaçırdım, biraz sarhoşum orada unutmuş olmam lazım" demiş. Polis dumur olmuş tabii. Kırmızı ışık, alkol, ehliyet ruhsat yok... Gitmiş komiserine durumu anlatmış... Komiser gelmiş adama ehliyet ruhsat sormuş, adam çıkartıp uzatmış hemen. Komiser şaşırmış tabii... Alkol metreyi çıkarıp üfletmiş, adamda zerre alkol yok... Şaşırmış tabi. "Ya memur bana sizin alkollü olduğunuzu ve ehliyetinizin yanınızda olmadığını söyledi" demiş. Bizim uyanık dönmüş komisere. "Siz ona aldırmayın, pekiyi değil galiba. Birazdan size kırmızı ışıkta geçtiğimi filan da söyleyebilir."

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

GEREKLİ EKİPMAN
Bir çift , göl kıyısına tatile gider. Gölde bazı bölümlerde balık avlamak yasaktır. Koca, yasak olmayan bölümlerde avlanarak, kadın da kitap okuyarak günlerini geçirmektedir. Derken bir gün adam balık avlamaktan gelir ve öğleden sonra kestirmek üzere odasına çekilir. Kadının canı sıkılır ve botla gölde bir gezinti yapmaya karar verir. Bu gezinti umduğu gibi gitmez ve botun hakimitiyetini yitirir. Bot göl üzerinde serbestçe dolaşmaya başlar. Kadın da yapacak bir şey olmadığı için çıkarıp kitabını okumaya başlar. Derken devriyeye çıkmıs olan şerif kadını görür ve yanına yanaşır:
-Hanımefendi burada ne yapiyorsunuz?
-Görmüyor musunuz kitap okuyorum.
-Ama bu bölgede balık avlamak yasaktır.
-Zaten ben de balık avlamıyorum.
-Ama gerekli butun ekipmana sahipsiniz, sanırım sizi karakola götürüp ceza kesmem gerekiyor.
-Eğer böyle bir şey yaparsanız ben de bana tecavüz ettiğinizi söylerim.
-Size dokunmadım bile!
-Ama gerekli tüm ekipmana sahipsiniz, değil mi?

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 

MİKROCERRAHİ
Teksaslı üç cerrah golf oynarken yaptıkları başarılı operasyonlardan bahsediyorlarmış. Birincisi başlamış: "Teksas'taki en iyi cerrah benim. Hastam olan konser piyanisti bir kazada yedi parmağını kaybetmişti, ben ameliyatla yeniden diktim sekiz ay sonra İngiltere kraliçesine özel konser verdi".

Diğeri atlamış: "O da bir şey mi? Genç bir adam kazada her iki bacağını ve kolunu kaybetmişti, ben yeniden monte ettim, iki yıl sonra olimpiyatlarda atletizmde altın madalya kazandı."

Üçüncüsü başlamış: "Beyler, sizler daha amatörsünüz. Birkaç yıl önce kokain ve alkol ile kafayı çekmiş bir kovboy atını saatte 120 km hızla giden trenin üzerine sürmüştü. Kazadan çalışmam için arta kalanlar sadece atın g.tü ve kovboyun şapkası idi".

"Eeeee Hocam...Peki şimdi ne oldu ?"

"Şimdi kendisi ABD başkanı."
Smile To My Agony..

Timurlenk

paylaşım için teşekkürler

the_besiktas_fan

kusura bakma kardeşim dalgınlığıma gelmiş bir daha olmaz  :ok
Smile To My Agony..

Delirdik

onca fıkra içinden küfür içereni seçip yazmak zor oLsa gerek.
black-eagle fıkran siLinmiştir.

- "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..."
bu fıkra akıL doLuydu :) saoLasın
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

DIABLO

18 yaşındaki kız, annesine evli bir adamdan hamile olduğunu söyler.
Anne çıldırmıştır, bağırır çağırır ve "bunu yapan hangi domuz?
Bilmek istiyorum" der.

Kız telefon acar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önünde durur,
içinden hafif kırlaşmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde
yakışıklı bir adam iner ve kapıdan içeri girer.
Anne, baba ve kızla beraber otururlar.

Herif, "kızınız durumu anlattı" der , "kişisel durumumdan dolayı
kızınızla evlenemem" der,"ancak tüm sorumluluğu alıyorum"

"Eğer bir kız çocuğu doğarsa annesine bir ev, bir yazlık
villa ve milyon dolarlık bir banka hesabi,

eğer bir erkek çocuk olursa bir kaç fabrika ve bir
milyon dolarlık bir hesap,

eğer ikiz doğarsa her ikisine de 500 bin dolarlık
hesap ve bir fabrika vereceğim" der.

Ancak düşük olursa....

O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça
adamın omzuna koyar
ve
"o zaman tekrar denersin evladım".
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

cmcpgc

:koptum :geberdim
eline sağlk  :koptum
Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !