Ana Menü

Ricoya saldırı

Başlatan CHEm !, Nisan 27, 2007, 20:25:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

Timurlenk

neyseki youtube var içimizi dökebiliyoruz.

çok sinirlendim çok arkadan vurmak yakışır mı ulan.neyse alayınızdan hesap sorulacak 5 mayısta

kartalizma_bursa

carsı dakıler o aureollo mu dur her ne boksa o adamı ınonude dövün

Adriano

Yanlız olaydan yaklaşık 15 20 dakika sonra olay yerine Aziz Yıldırım geliyor.. Ve Ricardinho'ya tekme atan saldırgan adam Aziz Yıldırım'ın yanında ona birşeyler anlatmakta.. Artık ben bilemiyorum.. Anlayan anladı mesajı..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

nbacem

ya azize zaten onları ayarlayan ya...
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

keskinli

kudurmus köpekler gibi saldiriyorlar.
normal sartlarda cok büyük ceza gelmesi gerekir fenere,yöneticilere ve aurellioya
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ist.hatirasi/3-4

bu isin inonusude var!!!

rico sahipsiz degil!!!
YÖNETİM İSTİFA !!!

carsi52

Allah belasını versin adam yere düşmüş ya :oklava

buna yakışan bir tek şey var 5 mayısta atlıcaksın tribünden ne kadar ceza alırsan al geberteceksin onu orda.Allah belasını versin maymun herifi ama gelemicek biliyorum gelmicek inönüye.
Bölünür senin için uykular!

carsi52

Alıntı yapılan: keskinli - Nisan 27, 2007, 20:51:27
kudurmus köpekler gibi saldiriyorlar.
normal sartlarda cok büyük ceza gelmesi gerekir fenere,yöneticilere ve aurellioya

aureliyoya ceza gelmesin gelmesin ki inönüye sıkıyosa gelsin.

CHEm !

10 kutu torpil atıcan üstüne EDİTin
Allah kitap Beşiktaş

Adriano

İşte bu tür oyunlara gelmemiz lazım.. Aurellio'ya bende şuan çok buyuk nefret duyuyorum ancak İnönü'de olaylar çıkarsa ve Beşiktaş'ımız ceza alırsa ŞAMPİYONLUK yolunda ağır bir yara alırız.. Federasyon gereken cezayı verecektir..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CHEm !

patlayıcı madde abi böyle küçük bişey fitili ateşe verdinmi bammm :)
dün kazanda 100e yakın attılar
kadıköydede 10-15 tane patladı
türk işi abi :)
Allah kitap Beşiktaş

carsi52

Alıntı yapılan: Adriano 1903 - Nisan 27, 2007, 20:56:26
İşte bu tür oyunlara gelmemiz lazım.. Aurellio'ya bende şuan çok buyuk nefret duyuyorum ancak İnönü'de olaylar çıkarsa ve Beşiktaş'ımız ceza alırsa ŞAMPİYONLUK yolunda ağır bir yara alırız.. Federasyon gereken cezayı verecektir..

hiç bir yara almayız zaten ondan sonra bi tek ankaraspor ile maç var en fazla o maçta stadı kapatırlar ondada kapatsalar bişe oLmaz.

parmanides

inanamiyorum ya bunu nasil yapabildiler....hangi cesaretle ..sanirim bu sefer cok istiyolardi kupayi sanirim bu sefer cooooook acittik...ama abi bizimkide ayip yenip geliyoz turla donuyoz artik bizim kahvede fenerli kalmadi hahaha.o robinsonun cuma si kilikli soytarida kendini tribunde gorunce yani cezayi yeyince anlar yedigi halti...afferim rico pasama karsilik vermemis karsilik verseydi sekip mastturbasyonoglu bize cinayete tesebbusten dava bile acabilirdi...                                                                                                                                                                                                 mektubuma son verirken hasretle gozlerinden opuyorum ve henuz iki gun bile gecmeden seninle birlikte olmayi ozledigimi belirtmek istiyorum mayista gorusuruz ama bu sefer benim evimde oldu mu hep sizde olmuyo ayiptir...fenerim senin ben canini yerim askim benim seni cok ozledim  ;D ;D ;D ;D :koptum :koptum :koptum   ooooo bi manitam olsaaaaaaaaa :bjk2 :bjk2 :bjk2 :bjk2