Ana Menü

En ünlüsü Barcelona!

Başlatan eRe, Kasım 27, 2006, 13:17:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Futbolda dünyanın en ünlü kulüpleri listesinde, son 2 sezondur İspanya'da ve geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan FC Barcelona ilk sırayı aldı.
Dubai'de düzenlenen Soccerex İş ve Spor Konferansı'nda futbolda dünyanın en iyi markaları listesini açıklayan Londra merkezli sponsorluk ajansı Global Sponsors, FC Barcelona'nın son yıllarda gösterdiği başarı nedeniyle dünyanın en ünlü futbol markaları listesinde Manchester United'ı geçerek ilk sıraya oturduğunu bildirdi.

Kulüplerin son yıllarda elde ettiği başarılar, sponsorlarının kalitesi, maçları izleyen seyirci sayısı, kulüp menajerlerin durumu, statların kapasite ve kalitesi gibi unsurları göz önüne alan marka değerlendirme kuruluşu, Katalan kulübünü dünyanın en ünlü markası seçerken, İngiliz kulübü Manchester United 2. sırayı aldı.

9 kez Avrupa şampiyonu olan ve kadrosunda dünyaca ünlü yıldızları barındıran Real Madrid'in 3. sırayı aldığı marka değerlendirme sıralamasında, son yıllarda yaptığı flaş transferlerle adını sıkça duyuran FC Chelsea 4. sıraya yerleşti.

İtalyan AC Milan'ın 5., Alman Bayern Münih'in 6. olduğu listede Arsenal, Liverpool, Inter Milan ve Olimpique Lyon ilk 10 arasına giren diğer takımlardı.

Listenin 100'den fazla şirket ve müşteri üzerinde yapılan anket sonucunda belli olduğunu açıklayan sponsorluk ajansı, FC Barcelona'nın özellikle teknik direktörü Frank Rijkaard ve Ronaldinho gibi dünya çapında yıldızları olduğu için ilk sırayı aldığına dikkat çekti.

Manchester United ile ilgili de bir değerlendirmede bulunan ajans, özellikle ABD'li işadamı Malcolm Glazer'ın takımı almasının ardından takımın imajının zedelendiğine vurgu yaptı.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

CHeLsea oLmasında kim oLursa oLsun. Nefret ediorum cheLsea'den.
edit

yuNuS1903

barça severim iyi takımdırr

black-eagle

eet ya ben de hiç sevmiyorum chelseayı hele mourinhodan nefret ediyorum
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

BjKcArsi54

Ronaldinho tek basına bi takım zate :)

eren06

barca son 5 yılda özellikle bayaa çıkış yakaladı ve sempati toplamaya başladı ben oldum olası severim barcayı

çArþý_ulan

küçük kartal

barca ii takım ama ronaldinho ile ii bi takım :alkis acaba ronaldinho olmasaydı ne olurdu  ???
Alıntı yapılan: black-eagle - Kasım 28, 2006, 10:38:06
eet ya ben de hiç sevmiyorum chelseayı hele mourinhodan nefret ediyorum

carsi52

ben seviyorum valla chelseayi :D
Bölünür senin için uykular!

eyup1903

chelsae mı ingiltere mi nefret ederim

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Anarchy*

barca ıı takım hele bı yıldızı var kıı ronalldınho o da ayrı bı takım

delgado

sana katılıyorum ama bu sene pek yok ya sanki ronaldinho
SiYaH BeYaZ ÖLüM YaŞaM ((ÇARŞİ))

küçük kartal

barcelona ii takım olabilir ama chelsea olmasın

küçük kartal

bercelona olsun ama chelsea asla no no