Ana Menü

febe 1-1 V.Manisa

Başlatan CHEm !, Nisan 13, 2007, 20:36:49

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Alıntı yapılan: robinho - Nisan 15, 2007, 22:42:47
Trabzonda bugün yenildi son dakikada..Fener maçına kadar 1 maç daha kaybederlerse feneri yenerler .. Çünkü Trabzon fazla olmasada tehlikede..

trabzon fener macına kadar 3.planları kurar ama once turkıye kupasında elenmelerı lazım yoksa uefa garantı olacagından 3.lugun hıc onemı olmayacak.ıste o zaman kotu olur bızım ıcın
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: Palermo! - Nisan 14, 2007, 11:28:07
Hafta içinden beri soyluyorum bu macta surprız bekliyorum diye.Umarım yanılmam;çünkü manisa küme yolunda ve bu maca asılcaklar kazanamasalarda bu maca asılcaklar
Yaılmadım.Burak bey sakarya macında kacırdıklarından bir tanesini atsaydı arada bir puan kalıcaktı.Neyse her şeyin hayırlısı

carlito1903

gelde yanma şimdi sakarya maçına bişey değil şimdi gsde girdi tekrar potaya....

emir_carsi

Teşekkürler manisa ...

CaReW

ulan bu ezıler zelenkaya tesvık prımı verdıler herlade
gecen hafta 40 metreden gol atan adam 20 metreden onu bosken ıkı kere vurmadı kalecıye hedıye ettı topu
yada adama buyu yapmıslardır :p
SeVmEyE eNgEl DeĞİl MeSaFeLeR

ugur24

maçtan çıkan kendi taraftarları bile doğru dürüst bir pozisyonları olmadığı için takımlarının oynadığı futbolu eleştirirken , hala tuncay'ın pozisyonunun penaltı olup olmadığını tartışanlar var..pes doğrusu..

cassa23

tuncay topa ıska geçiyor rıdvan dilmen ezik fenerli %100 penaltı diyor bunların hepsi ezik ya emzik verelim

ugur24

bize penaltı verilmiyo diyip duruyolar..çok kritik bir maçta uyduruk bir penaltı verilmesinden korkuyorum..

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: CaReW - Nisan 16, 2007, 17:26:44
ulan bu ezıler zelenkaya tesvık prımı verdıler herlade
gecen hafta 40 metreden gol atan adam 20 metreden onu bosken ıkı kere vurmadı kalecıye hedıye ettı topu
yada adama buyu yapmıslardır :p

Bırakın artık bu işleri ya. Adam gol atsa ayrı bir sorun kaçırsa ayrı bir sorun. Zelankanın fenerden ne gibi bir kar'ı olabilir. Adam zaten Türkiyeyi ilk defa görüyor. Tartışmaya bile değmez bu konuyu.
edit

emir_carsi

Alıntı yapılan: ugur24 - Nisan 16, 2007, 23:28:50
bize penaltı verilmiyo diyip duruyolar..çok kritik bir maçta uyduruk bir penaltı verilmesinden korkuyorum..
bende ondan korkuyorum işte ...