Ana Menü

febe 1-1 V.Manisa

Başlatan CHEm !, Nisan 13, 2007, 20:36:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Delirdik

ne önemi var?
sonuçta puan kaybettik
ah vah etmek neye yarar sağLıcak oLm.

manisa goL at artık ya
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

eyup1903

hadi manisa at şu eziklere bi tane

husoeagle

cassa23

BİTİİİİİİİİİİİİİİİİİ   0-0  

cassa23

YENSEYDİK 2 PUAN KALACAKTI TÜHH BEEE

eyup1903

ah be gelde yanma şimdi yenseydik ne güzel 2 puan kalacaktı kesin şampiyon olacaktık

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

melankolizm

biiraz olsada mutlu olmama neden oldu :D

NEyse en azından far k açılmadı.

İnşallah mutlu sona ulaşırız.

carsi52

ohh bea 0-0 bitti

uLan yenseydik şimdi 2 puan kalmış oLcaktı aramızda ;D
Bölünür senin için uykular!

ugur24

Alıntı yapılan: ugur24 - Nisan 15, 2007, 13:28:35
ne mucizesi yaa ? daha altı hafta var..bir beraberlik aldık diye nedir bu umutsuzluk ? dün yenseydik bile fenerbahçe'yi yendiğimizi farzedersek , yine onların başka bir maçta puan kaybetmesini bekleyecektik..değişen bir şey olmadı..sadece bize yenilmelerinin dışında başka bir maçta berabere bile kalsalar yetecekti..şimdi yenilmelerini bekleyecez..tek fark bu..gaziantep ve galatasaray deplasmanlarına gidecekler..çok zor maçlar bunlar..ben dünkü maçtan önce şampiyonluğa ne kadar inanıyosam aynı şekilde inancımı sürdürüyorum..kalan maçlarda fenerbahçe'de mutlaka puan kaybedecek..bizim üzerimize düşen son haftaya kadar takımı desteklemek..şampiyon olamasak bile..

dün aldığımız beraberlikten sonra şampiyonluk gitti diyenler vardı..ben şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum..bunu söylerken manisa'nın fenerbahçe'den kadıköy'de puan alacağı aklımın ucundan bile geçmemişti..maçın golsüz bitmesi muhteşem oldu..kalan altı haftada fenerbahçe'nin oynayacağı maçlar şöyle :

gaziantep ( d )
denizlispor
beşiktaş ( d )
trabzonspor
galatasaray ( d )
ankaragücü

fener bu maçlardan en rahat hangisini kazanır diye sorsam kimse şu maçı çok kolay kazanır diyemez..gaziantep , denizli ve ankaragücü düşmemek için can çekişiyo..beşiktaş ve galatasaray deplasmanları için bir şey söylemeye zaten gerek yok..trabzon'da ben inanıyorumki geçmiş senelerde olan olaylardan dolayı bütün gücüyle o maça asılacaktır..fener bu maçların hiçbirini kazanamayabilir bile..futbol bu belli olmaz..hiçbir maçın garantisi yok..ben iddaa ediyorumki gaziantep haftaya fenerbahçe'yi yenecek..o maçtan beraberlik bile beklemiyorum..gaziantep kazanacak..sivas'ın bugün antep'i yenmesi süper oldu..antep çok tehlikeli bir durumda şu anda..o maçta tuncay'da cezalı olduğu için oynamayacak..fenerbahçe yakında kulüp içinde karışabilir..taraftarlar protestolara başladılar..eğer akıllı davranırsa galatasaray ligi fenerbahçe'nin önünde bitirebilir..buna kimse şaşırmasın..şampiyon beşiktaş olacak..

eRe

yenseydık dun sampıyonluk sarkıları daha bı kuvvetlı olacaktı ve bence KESIN SAMPIYON olucaktık
artık savasmaya devam.ınsallah bu febe bu sekılde puan kaybetmeye devam eder
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

yuNuS1903

bu fenrerliler ne kadar salak yaa

Non Mollare Mai

Banko fener demiştim. İlk defa tahminlerimde yanıldım. Varsın yanıltan böyle maçlar olsun. :)
Şampiyonluk gitti derken bu beraberlikle tekrar umutlandım. Ayrıca manisanın kaçırdığı çok net 3 pozisyon var. Neyse bunada şükür..
edit

robinho

Trabzonda bugün yenildi son dakikada..Fener maçına kadar 1 maç daha kaybederlerse feneri yenerler .. Çünkü Trabzon fazla olmasada tehlikede..