Ana Menü

İlk maçlar tamamlandı

Başlatan eRe, Nisan 05, 2007, 12:16:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkacak takımların belirleyecek ilk maçlar, salı ve çarşamba gecesi yapılan mücadelelerina ardından tamamlandı.

Chelsea kendi sahasında konuk ettiği Valencia ile 1-1 berabere kalırken, bir başka İngiliz kulübü Manchester United, P. Scholes'un 34. dakikada kırmızı kart görmesiyle geriye kalan dakikaları 10 kişi tamamladığı, AS Roma deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Stamford Brigde'de yapılan Chelsea - Valencia karşılaşmanın ilk yarısı İspanyol temsilcisinin 1-0 üstünlüğü ile sona ererken, gol 30. dakikada Silva'dan geldi. İkinci yarının başında golle tanışan Chelsa, 52. dakikada Drogba ile maçtan 1-1beraberlikle ayrıldı.

Premier Lig'in bir diğer temsilcisi, Manchester United ise, Chelsea kadar şanslı değildi. AS Roma karşısında, ilk yarının son dakikalarında Rodrigo Ferrante Taddei'nin golüyle ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

60. dakikada Wayne Rooney skorda eşitliği sağlasa da 6 dakika sonrasında Mirko Vucinic'in golü, Roma'yı 2-1 üstünlüğe taşıdı.

Tribünlerde çıkan kargaşada çok sayıda taraftar yaralanırken, İtalyan polisi müdahale etmek zorunda kaldı.

Salı gecesi yapılan mücadelelerde ise; bir diğer Premier Lig temsilcisi Liverpool, PSV deplasmanından 3-0'lık galibiyetle dönerken, AC Milan, son dakika golüyle Bayern Münih'le 2-2 berabere kaldı.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

emir_carsi

iddia oynadım manchestere
yatırdılar beni be tüh yazık oldu
ama old tarfford da forza manchester...

2 dia 2 muerto

Romanın 2.golunde kalecinin hatası vardı yazık olmus manchestera.Milanın sansı yoktu zaten.Chelsea 2.yarı bastırsada galıp gelemedı.En iyi liverpool oynadı ve haklı galıbıyet aldı

carsi52

Bence

manchester eler romayı

münih milanı eler büyük ihtimal

valencia chelsea eler

liverpool zaten eler.
Bölünür senin için uykular!

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Timurlenk

bu sene hiçbir şampiyonlar ligi maçını takip edemiyorum.bence kupayı chelsea alacak :)

ugur24

bence 1-1 biten ilk maçtan sonra chelsea ispanya'da valencia'yı eleyemez..kupayı manchester united alır..

Timurlenk

Alıntı yapılan: ugur24 - Nisan 07, 2007, 09:28:16
bence 1-1 biten ilk maçtan sonra chelsea ispanya'da valencia'yı eleyemez..kupayı manchester united alır..

hiçbirşey imkansız değil uğur tamam bu sezon chelsea de düşüş var ama her şartta gol atacak güçteler.

ugur24

ispanya'da valencia'da mutlaka gol atacaktır..iki gol bile bulabilirler..chelsea elenecek.. ;)

carsi52

manchester 1-0 önde roma karşısında

carsi52

Manchester 3-0 yaptı yaff ;D

Non Mollare Mai

Adamlar 20 dakikada turu garantiledi. Helal olsun manchesterıma :)
edit

carsi52

ugur24

izliyoruz oğlum maçları..skorları yazıp durmasana..yazacaksan maçlar hakkında yorum yaz.. ;D

carsi52

İzlemeyenler vardır diye şey ettim mesela ben izlemiyom benim gibiler vardır diye ;D

bu arada manchester 4leri ;D