Ana Menü

"Servet'e Portsmouth talip"

Başlatan eRe, Mart 28, 2007, 14:37:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, oyuncuları Servet'e yurt dışından birçok teklif olduğunu belirterek, milli futbolcuya İngiltere'nin Portsmouth takımı dahil olmak üzere, Rusya, Fransa ve İngiltere'den teklifler bulunduğunu söyledi.

Uygun, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, milli futbolcuları Servet Çetin'in Galatasaray ile anlaştığı yolundaki haberlerle ilgili bir soru üzerine, şöyle konuştu: ''Evet, Servet, Mehmet Yıldız ve Hayrettin konusunda bize de öyle duyumlar geliyor. Galatasaray takımının istediği, anlaşmanın sezon sonuna doğru bir an önce yapılması yönünde. Servet'e yurt dışından da birçok teklif var, Portsmouth dahil olmak üzere. Rusya, Fransa ve İngiltere'den. Dolayısıyla Servet bunları en iyi şekilde değerlendirecektir. Kendisi burada mutlu olduğunu söylüyor, eğer seneye şartlar uygun olursa gittiği yerde bu mutlululuğu yakalayamayacağına inanırsa kalmayı düşünüyor. Dolayısıyla Servet'in transferi netlik kazanmış değil ama görüntü itibariyle birçok takımın transfer listesinde.'
'
Futbolcuları Mehmet Yıldız, Hayrettin ve Cem Can'ın da birçok takımın transfer listesinde bulunduğunu ifade eden Uygun, ''Dolayısıyla sezon sonunda bizim takımımızda herkesi, ben de dahil olmak üzere, satabiliriz. Herkesin bir bedeli var. Burada değişmeyecek tek şey taraftarımız, başkanımız ve yönetim kurulu. Dolayısıyla her futbolcumuzun gidebilmesi için sonuna kadar kapımız açıktır. Yeterki maddi anlamda Sivasspor'a gereken destek yapılsın'' diye konuştu.

Kaynak : AA
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Bu adamda benim görmediğim ne var allah aşkına ?
Bölünür senin için uykular!

alper_1903

gitsin ya köpek gibi kosuya temsil etsin bizi ingilterede
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

2 dia 2 muerto

Adam kalastı Sivas onu işledi ve ortaya güzel bir görüntü çıktı.

alper_1903

seneye Campbelle iyi bi ikili olustururlar
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...