Ana Menü

Amir Hadziahmetovic Beşiktaş'ta.

Başlatan ilhan mansız_melis, Şubat 01, 2023, 18:37:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Konyaspor'la görüşmelere başladığımızı açıkladık.

İpin ucu kaçtıktan sonra transfer yaptılar yine.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Hayırlı olsun diyelim
İyi oyuncu
Ancak Beşiktaş gibi bir üst segment takımlarda bu oyuncuların ne vereceğini önceden kestirmek çok zor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Geçen Fırat Günayer'in canlı yayınını izledim.

Takım kalitesi vasatlaşmaya başladı ve Beşiktaş bunu normalleştirmemesi lazım dedi. 

Yüzde yüz haklı şu takım da Beşiktaş kalitesinde oyuncu toplasan 5-6 tane var.

Tamam maddi olarak çok iyi durumda değiliz ama 3 m euro bonservis, 1 m euro başarı bonusu ve sonraki satıştan %20 pay nedir yahu? Zaten lige havlu atmışsın bırak seneye bu adamdan daha iyi kalite de mutlaka birisi bulunur.

Yönetim kendi sonunu hazırlıyor maalesef
Since 1903

NoPasaran

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Şubat 02, 2023, 00:02:41Tamam maddi olarak çok iyi durumda değiliz 
Biz ne zaman iyi olacağız ?

Abartısız söylüyorum  15 seneidr bu muhabbeti yapıyoruz hepimiz.

Bu Galatasaray yada Fenerbahçeye hiç bişey olmuyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Bilgili kasada 20 mi 30 milyon dolar bırakıp gitti
O gün bugündür hep eksideyiz.
En son güvendiğimiz Fikret Orman bizi fena kekledi ..
Sonrası hep borc
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeePSaKe

Alıntı yapılan: NoPasaran - Şubat 02, 2023, 00:13:29
Alıntı yapılan: KeePSaKe - Şubat 02, 2023, 00:02:41Tamam maddi olarak çok iyi durumda değiliz
Oyuncu satamıyoruz. Bu sezon gidenler de değerinin çok altında bir fiyata satıldı.

Fenerbahçe her sene iyi bir fiyata oyuncu satıyor. Seneye de Szalai satacaklar. Daha sıra da Arda Güler var.

Galatasaray da son 4-5 seneye baktım bizden daha iyi fiyatlara oyuncular satmışlar. Onlar da seneye Nellson'u satarlar.

Biz sadece Cenk Tosun ve Marcelo'yu iyi bir fiyata sattık. Hadi Fabri'de olsun. Ondan sonrası yok.

Fikret Orman döneminde iki sene üst üste şampiyon olduğumuz dönem çok ümitlenmiştim. Artık uzun yıllar Beşiktaş'ı Avrupa kupaların da yıldız futbolcularla görürüz diye düşünüyordum ama olmadı maalesef.

Bir zamanlar Beşiktaş yedek kulübesi :)

Since 1903

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Şubat 03, 2023, 15:47:18
Alıntı yapılan: NoPasaran - Şubat 02, 2023, 00:13:29
Oyuncu satamıyoruz. Bu sezon gidenler de değerinin çok altında bir fiyata satıldı.

Fenerbahçe her sene iyi bir fiyata oyuncu satıyor. Seneye de Szalai satacaklar. Daha sıra da Arda Güler var.

Galatasaray da son 4-5 seneye baktım bizden daha iyi fiyatlara oyuncular satmışlar. Onlar da seneye Nellson'u satarlar.

Biz sadece Cenk Tosun ve Marcelo'yu iyi bir fiyata sattık. Hadi Fabri'de olsun. Ondan sonrası yok.

Fikret Orman döneminde iki sene üst üste şampiyon olduğumuz dönem çok ümitlenmiştim. Artık uzun yıllar Beşiktaş'ı Avrupa kupaların da yıldız futbolcularla görürüz diye düşünüyordum ama olmadı maalesef.

Bir zamanlar Beşiktaş yedek kulübesi :)

Malum şahıs cebi yerine Beşiktaş'ı düşünse dediklerin olurdu Andaç. Maalesef büyük şanssızlık yaşadık. ANÇ'den sonra gelecek başkan ve yönetimi çok önemli olacak. Umarım eski "loser" dönemimize dönmeyiz.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Hasan Arat aday olacak diyenler var.

Ondan başka da aday çıkmaz heralde ben duymadım.
Since 1903

KeePSaKe

Son yılın en kazık transferi.

Seneye kiralık gider.
Since 1903

IL Capitano

yine Besiktasta birilerinin cebi doldu heralde
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....