Ana Menü

#10 Wout Weghorst

Başlatan ilhan mansız_melis, Temmuz 07, 2022, 12:59:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Batshuayi çöpünden sonra beni çok heyecanlandıran bir santraforumuz oldu. Umarım en az Mario Gomez kadar fayda sağlar ve şampiyonluk yaşarız.

Vurduğu gol olsun.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

İyi oyuncu ama çok ağır
Çok güven veremiyor bu yüzden bence
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Man Utd ye transfer oldu..

Başarılı olması bence zor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

2 maçını da izledim ManU'da. Orta sahaya kadar gelip topu kanatlara aktarmada, alan açmada iyiydi ama özellikle Arsenal maçında tek bir pozisyon hazırlanamadı adama. 25 maçta 5 tane atar ancak diyorum ben ama bakalım.

NoPasaran

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Ocak 23, 2023, 10:28:34
2 maçını da izledim ManU'da. Orta sahaya kadar gelip topu kanatlara aktarmada, alan açmada iyiydi ama özellikle Arsenal maçında tek bir pozisyon hazırlanamadı adama. 25 maçta 5 tane atar ancak diyorum ben ama bakalım.

Ben premier ligi youtube da izliyorum. Özetlerini. Orada bile fark ediliyor aslında orta sahaya geldiği felan

Ancak bence çok ağır bir oyuncu. Beşiktaşta bile tartışılmaya başlanmıştı dünya kupası yardımına yetişti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Man Utd taraftarları yavaş yavaş eleştiriyor sosyal medyada gördüğüm kadarıyla

Bir grupta destekliyor.

Zor bişey futbolcu için. Burada deli gibi sevilirrkn şimdi haftaya ne olacak belli değil 
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Dun yazdim ama yedekleme kaybolmuş, 

Hırsı ve azmi ile biseyler yapabilir mi, yapar belki...ama ManU de oynayabilecek futbolcu değil, takımı atesleyebilir, yenmek için herseyini veren biri... belki ManU hırslı takıma etki edecek biri istiyordu... Wout Weghorst bu profile uyan biri...

Uzun boylu olması , hirsli ve azimli olmasi kendine artı olarak dönebilir.
Her maç iyi oynayamaz ama zaman zaman etki edecektir diye düşünüyorum.  
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

"Beşiktaş taraftarlarına dürüst olmam gerekirse, orada inanılmaz bir zaman geçirdim. Bir anda takımdan ayrıldım, onlarla konuşma şansım olmadı. Onları özlüyorum, orada harika zaman geçirdim. Bana davranışları gönüldendi, hepsini özlüyorum. Burası harika bir kulüp. Manchester United dünyadaki en büyük kulüplerden biri. Türkiye'yi terk etmek için gerçekten iyi bir nedenim vardı. Umarım bunu herkes anlamıştır."

KeePSaKe

Manchestar da yapamadı ve seneye Beşiktaş tekrar kiralayacak haberleri çıktı ama inandırıcı bulmadım çünkü Aboubakar ve Cenk varken bu adamı da getirirsek ancak çift forvet oynamak zorundayız başka türlü olmaz.
Since 1903

ilhan mansız_melis

Premier Lig'de gol atamadı hiç.

Lig kupasında ve Avrupa Ligi'nde ise 1'er gol atabilmiş.

KeePSaKe

Şenol hoca istemiyor sanırım. Bence de gerek yok.
Since 1903

ilhan mansız_melis

Hoffenheim'a kiralanmış.