Ana Menü

Valentin Rosier

Başlatan eRe, Mart 07, 2021, 11:35:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Kulüp kariyeri[r&veaction=edit&section=1]değiştir | r&action=edit&section=1]kaynağı değiştir][/size]Rodez AF[r&veaction=edit&section=2]değiştir | r&action=edit&section=2]kaynağı değiştir]Valentin Ro[otomatik editlenmistir]r, Fransa [/color]Montauban doğan, Guadeloupe ve İtalyan asıllı bir futbolcudur.[/color]r#cite_note-1][1] Ro[otomatik editlenmistir]r, profesyonel futbolculuk kariyerine Fransa'nın [/color]Rodez takımında başladı.[/color][/size]Dijon FCO[r&veaction=edit&section=3]değiştir | r&action=edit&section=3]kaynağı değiştir]1 Temmuz 2016 tarihinde [/color]Ligue 1 ekiplerinden Dijon'a transfer oldu.[/color]r#cite_note-2][2] Ro[otomatik editlenmistir]r, 31 Ocak 2017 tarihinde, [/color]Coupe de France kupasında, Bordeaux ile oynana ve 2-1 mağlubiyele tamamlanan maçta 90 dakika forma giydi ve ilk resmi maçına çıktı.[/color]r#cite_note-3][3][/color][/font][/size]Sporting CP[r&veaction=edit&section=4]değiştir | r&action=edit&section=4]kaynağı değiştir]27 Haziran 2019'da Ro[otomatik editlenmistir]r, Portekiz [/color]Primeira Liga ekiplerinden Sporting takımına 5 milyon € ücret karşılığında ve Mama Baldé'nin Dijon'a takas edilmesi karşılığında üç yıllık bir sözleşme imzaladı.[/color]r#cite_note-4][4] Sezonun ilk üç maçında ayak parmakları sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Ro[otomatik editlenmistir]r[/color]r#cite_note-5][5] 15 Eylül'de [/color]Boavista karşı oynanan ve 1-1 berabere maçta ilk kez forma giydi.[/color]r#cite_note-6][6][/color][/font][/size]→ Beşiktaş (kiralık)[r&veaction=edit&section=5]değiştir | r&action=edit&section=5]kaynağı değiştir]2020-21 sezonu öncesi Beşiktaş ile görüşmeye başladı[/color]r#cite_note-7][7][/color]r#cite_note-8][8][/color]r#cite_note-9][9][/color]r#cite_note-10][10][/color]r#cite_note-11][11] ve 2 Ekim 2020 tarihinde sağlık kontrolünden geçip [/color]r#cite_note-bjk.com.tr-12][12] bir yıllık kiralık olarak [/color]Beşiktaş ile sözleşme imzaladı.[/color]r#cite_note-13][13] 2 Ekim 2020 tarihinde [/color]Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada,[/font][/font]
"[/color][/size][/font]Kulübümüz, [/color]2020-21 sezonu transfer çalışmaları kapsamında, bonservisi Portekiz ekibi Sporting Lizbon kulübünde bulunan futbolcu Valentin Ro[otomatik editlenmistir]r ile geçici transfer sözleşmesi imzalamıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Valentin Ro[otomatik editlenmistir]r'e Beşiktaş Ailesi'ne hoş geldin der, başarılar dileriz.[/t][/color][/color]
,,
[/t][/color][/size]denildi. Valentin Ro[otomatik editlenmistir]r, Beşiktaş'ta 2 numaralı forma formayı tercih etti.[/size]r#cite_note-bjk.com.tr-12][12][/size][/font]
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

Sağ bek dediğin böyle olmalı : )

Gökhan gönül geldiğinde yıllar sonra sağ bekimiz olmuştu. Rosier ise bambaşka bir seviye.

Sene sonu almamızın mümkün olduğunu sanmıyorum. Fiorantina 7.5 milyon teklif etmiş diye biliyorum.
www.erdemeksi.com

IL Capitano

acik ara Besiktas gördugum en iyi sagbek
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

KeePSaKe

Sağ tarafta Ghezzal ile birlikte çok iyi bir uyum yakaladılar, ikisinin de bonservisleri alınması lazım.
Since 1903

NoPasaran

Çok iyi oyuncu..

Ancak korkutuyor

Her maç 10 kişi kalacağımızı düşündürüyor
.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Dün ilk kez faul yapmadan maçı bitirdi sanırım :)
www.erdemeksi.com

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Nice'e kiralık ve zorunlu satın alma opsiyonu ile transfer oldu.

NoPasaran

Bence çok iyi oyuncuydu halen

Neden gönderildiğini keşke bilsek. Nasıl bir disiplinsizlik varki rosieri bizden aldılar anlamadım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Sözleşmede 4 M€ 'zorunlu olmayan' bir satın alma opsiyonu bulunuyor.

Bonservis bedelinin 3 M€'su nakit, 1 M€'su ise kulübün ve oyuncunun performans bonuslarını içeriyor.

Rosier'in maaşı Nice tarafından ödenecek.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Valentin Rosier ile Yollarımız Ayrıldı

Beşiktaş Futbol A.Ş. profesyonel futbolcularımızdan Valentin Rosier ile yollarımızın ayrıldığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcumuz Valentin Andre Henri Rosier ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir."

NoPasaran

Bu adam bence iyi futbolcuydu. Çok çabuk yem edildiğini düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Rosier'in gitmesindeki tek etken performansı değil sanırım. Anladığım kadarıyla disiplinsizliği ve hatta madde kullanımı vs mevcut.

Yolu açık olsun.