Ana Menü

Rachid Ghezzal

Başlatan eRe, Mart 07, 2021, 11:33:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Kulüp kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir][/size]Vaulx-en-Velin[değiştir | kaynağı değiştir]Ghezzal, futbola 1998 yılında Vaulx-en-Velin takımında başladı ve 2004 yılına kadar bu takımda futbol oynadı.[/color][/size]Lyon[değiştir | kaynağı değiştir]Décines-Charpieu, doğan Ghezzal 2004 yılında Vaulx-en-Velin takımında Fransa güçlü [/color]Ligue 1 ekiplerinden  Olympique Lyon alt yapısına transfer oldu. 1 Temmuz 2020'da Olympique Lyon ile beş yıllık sözleşme imzaladı ve profesyonel oldu.[/color][1] Championnat de France Amatör'de kulübün yedek takımıyla iki sezon üst üste oynadıktan sonra, 2012-13 sezonundan önce, teknik direktör [/color]Rémi Garde tarafından üst düzey takımana alındı ve 31 numaralı forma giydi. Ghezzal, 4 Ekim 2012 tarihinde UEFA Avrupa Ligi grup aşaması deplasman maçında İsrail kulübü Ironi Kiryat Shmona ile oynana ve Lyon'un müsabakayı 4-3 kazandığı karşılaşmada ilk maçına çıktı.[/color][2][/color][/font][/size]
2013-14 sezonunda Ghezzal, [/color]Olympique Lyon'un hazırlık kampında sakaltlandı, Lyon'da bu süreçte 32 maçını kaçırarak 10 Ocak 2014'e kadar forma giymedi. Daha sonra kadroya geri döndü ancak sezonun geri kalanında Lyon'a herhangi bir maç çıkmadı. 2015-16 sezonunu 29 Ligue 1 maçında 8 gol ve 8 asistle tamamladı.[/color][3] Haziran 2017'de Lyon, Ghezzal'ın sözleşmesinin yenilenmeyeceğini duyurdu.[/color][4][/color][5][/font][/color][/font][/size]Monaco[değiştir | kaynağı değiştir]7 Ağustos 2017'de Ghezzal, Haziran 2021'e kadar dört yıl sürecek olan yeni sözleşmesini [/color]Ligue 1 takımı Monaco ile imzaladı. Monaco'nun kendisine 3 milyon € imza parası ve ve yaklaşık 180.000 € aylık ödeme yapacağını bildirildi.[/color][6] [/color]Olympique Lyon'da sözleşmesi 30 Haziran 2017'de sona erdiği için ücretsiz olarak Monaco'ya transferle oldu.[/color][7][/color][8][/color][/font][/size]Leicester City[değiştir | kaynağı değiştir]5 Ağustos 2018'de Ghezzal, [/color]Premier League takımlarından Leicester City ile dört yıllık bir anlaşma imzaladı.[/color][9] [/color]Leicester City'deki ilk maçına Fleetwood Town karşısında çıktı. 4-0 galibiyetle maçın ilk golünü, ceza sahası dışından uzun mesafeli bir vuruş ile yaptı.[/color][10][/color][/font][/size]→ Fiorentina (kiralık)[değiştir | kaynağı değiştir]2 Eylül 2019'da Ghezzal, Leicester City tarafından satın alma opsiyonu ile Serie A takımlarından Fiorentina'ya kiralandı.[/color][11][/color]→ Beşiktaş (kiralık)[değiştir | kaynağı değiştir]2020-21 sezonu öncesi Beşiktaş ile görüşmeye başladı[/color][12][/color][13][/color][14] ve 5 Ekim 2020 tarihinde sağlık kontrolünden geçip[/color][15] bir yıllık kiralık olarak [/color]Beşiktaş ile sözleşme imzaladı. Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada,[/font]
"[/color][/font][/size]Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, bonservisi İngiltere'nin [/color]Leicester City kulübünde bulunan Cezayirli orta saha oyuncusu Rachid Ghezzal ile geçici transfer sözleşmesi imzalamıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Rachid Ghezzal'a Beşiktaş Ailesi'ne hoş geldin der, başarılar dileriz.[/t][/color][/color]
,,
[/t][/color][/size]denildi. Rachid Ghezzal, Beşiktaş'ta 18 numaralı forma formayı tercih etti.[/size][16][/size][/font]
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

Sezon sonunda gittiğinde Talisca gittiği zamanki gibi üzüleceğim futbolcu. Türkiye liglerinde şuan en iyi pasör bence. Savunma arkasına ayağa attı paslar sayesinde bugün lideriz.
www.erdemeksi.com

CR7

Aldığımızda gereksiz transfer demiştim
Bir sürü sağ kanat varken bir sağ kanat daha ne alaka demiştim
Sol kanat yokken
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Guti ORÇ.

Bonservisini alamayacağız sanırım. Üzücü olacak.

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Guti ORÇ. - Mart 07, 2021, 11:35:51
Bonservisini alamayacağız sanırım. Üzücü olacak.

Şampiyon olursak ve Ghezzal'da takımda kalmak isterse alırız diye düşünüyorum.
Since 1903

KeePSaKe

Bu adamı nasıl alacağız bilmiyorum yukarda şampiyon olursak alırız yazmışım ama :))

Oynadığı her maçta asisti var. Gol atmıyor diye eleştiriliyordu adam golde atmaya başladı hem de öyle böyle goller değil jeneriklik goller atıyor.

6-7 Milyon Euro'dan aşağı bize satmazlar gibi geliyor yoksa ben mi iyimser düşünüyorum.
Since 1903

eRe

Dün okuduğum haberde Beşiktaş 5 teklif etti , Leicester 7 istedi yazıyordu. Eğer 7 milyon euroysa 1 saniye düşünmemeli yönetim. Larini bile 7 den fazla satacağımız bir sezonda Ghezzal ve Rosier öncelikle alınmalı , sonra da forvet ve kanat ve ortasaha transferi yapılmalı.
www.erdemeksi.com

NoPasaran

Ben ghezela ısınamadım halen
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

bu sezon verimsizdi, gecen seneyi cok aratti...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

Bence verimsiz değil bu sezon. Batshuayi denen eşek kaç tane asistini yedi adamın. Bats çöpü yerine atıyorum Sörloth falan olsa geçen seneki asist sayısının da üstüne çıkabilirdi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Karagümrük maçından sonra yavaştan oynamaya başlar heralde.
Since 1903

[KralKartal]

Sergenin Beşiktaş'a kattığı büyük değer bence.
Ghezzal olmadan olmuyor maalesef. Bir yanımız eksik kaliyor
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

Sonunda döndü ya. Hem de asistle.

Cenk-Abou-Ghezzal üçlüsü beni heyecanlandırıyor.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.