Ana Menü

Fenerbahçe Göğüs Reklamı almıyor bu sene..

Başlatan NoPasaran, Temmuz 18, 2014, 19:31:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Alıntı Yap"GÖĞÜS REKLAMI ALMAMA KARARI VERDİK"
"Fenerbahçe sponsorsuz kalmaz. Biz her zaman yaptığımız sponsorluk faaliyetlerinde hep öncü olduk. Havuzun geldiği durum Fenerbahçe'nin katkılarıyla gelmiştir. Bizim göğüs reklamımız Türk Telekom'la bu sene sona erdi. Yönetim Kurulu olarak oturduk düşündük. Bu sezon göğüs reklamı almayacağımza karar verdik. Biz bu takımın en büyük taraftarıyız. Sponsorluğunu bu sene kulübümüz ve taraftarımız yapacak. Formalarımız yarın 12:00'de tüm Türkiye'de mağazalarımızda satışa çıkacak. Hepsinden alarak kulübe yardımcı olabiliriz. Sponsorluk faaliyetimizi kendimiz sürdüreceğiz. Biz de buna katkı olması için Efsane Çubuklu formamızı Mahmut beyle birlikte giyip geldik."

Sponsor mu bulamadılar yoksa  :alarm :alarm
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

İstediğimiz fiyatta olmaz ise teklif göğüs reklamı almıcaz diyordu Aziz Yıldırım zaten.

Bence Fenerbahçe göğüs sponsoru olmadanda yapar biz değil siz kaybedersiniz imajı vermek istemiş olabilir.

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Ben sponsorsuz forma şeklini sevmiyrum ya kötü duruyor..

Ben açıkcası bulamadıklarından düşünüyorum. Yani çok kötü rakamlar verdiler sanırım. Şike olayından kaynaklı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Reklamsız formalar mükemmel benim gözümde. Firma reklamlarını üzerimde taşımayı sevmiyorum. Yeni sezon formalarını reklamsız olarak 5-10 lira pahalıya satsalar gider onları alırım. Ama fenerin formasında da reklam var, sırtta ülker yazıyor.

El Colgado

sırt reklamını sevmiyorum ben
iğrenç bence

NoPasaran

Şu formada acaip eksilik var geliyor bana ya :d
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Lacivert formasi mukemmel gercekten. Bu sene gordugum en iyi forma diyebilirim.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Pazarlama müthiş adamlarada..

Forma reklamları güzel olmuş.mavi formaları cidden güzel durmuş

adidas 2014/15 Fenerbahçe Formaları #efsanesensin
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Lost'taki gibi duman ilerliyor falan :D

Sıradan geldi bana formalar. Göğüs reklamı olmayan formalar bana da bir ilginç geliyor.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Bide marka önemli ;D

Cola Turka yazması var

Vodafone var..

Fark var ;D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

Sponsorsuz formaları her zaman sevmişimdir. Adamlar iki günde 38000 forma satmıştı. Aziz Yıldırım öyle ya da böyle sponsor almadı veya alamadı ama adam bunu alladı pulladı "sponsor almıyoruz" kalıbına soktu ve forma sattı.

Adamlar ciddi anlamda bu işi biliyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

bu azizin basarisi degil
febelilere cam kavanozun icin febeli sporcularin b.kunu koysan gider o kavanozu alirlar  :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin