Ana Menü

Türk Takımları Avrupa Maçları 2014/2015

Başlatan ERHUN, Temmuz 17, 2014, 20:22:17

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Bu akşam Bursaspor Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu'nda Gürcistan takımı Çikura ile karşılaşacak. Maç 21:30'da TRTspor'da.

ilhan mansız_melis

Volkan her pozisyona deli gibi itiraz ediyor maşallah. Traore'yi de beğendim şu ana kadar.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

0-0 devam ediyor. Bursa'nın kaçırdığı çok net pozisyonlar var. Tiflis'e bu skorla gitmek tehlikeli.

ilhan mansız_melis

Chikhura'nın stoperi Rekhviashvili'yi nasıl buldun Erhun ? 80 numaraydı.

ERHUN

Pek fazla tek tek dikkat etmedim futbolcularına, hatırlamıyorum şuan 80 numarayı. Her topu kesen bir "vili" vardı ondan bahsediyorsun herhalde. :)
Kalecileri beklediğimden iyiydi, güzel şutlar çıkardı ama takım olarak bence pek iş yok. Hani kontradan atarlarsa atarlar ama organize bir gol atabilme ihtimalleri yoktu, Tiflis'te de favorim Bursaspor. Bursa'nın eksisi Belluschi'nin Batalla performansı gösterememesi. Ortasahaları aynı tip gibi. Bakaye Traore, Fernando Belluschi, Yasin Pehlivan, Şamil Çinaz, Bekir Yılmaz bunların hiç biri ofansif olarak bekleneni veremiyor. Zaten Belluschi dışında ofansif olarak bir şeyler yapabilecek kapasitede adam yok gibi, belki biraz Bakaye diyeceğimde o da olmaz herhalde.

Bu arada;
Bursaspor turu geçerse Neftçi Bakü-Koper eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak (ilk maç Bakü'de 1-2 Koper kazandı, ikinci maç Slovenya'da).
Karabükspor ise Rosenborg-Sligo Rogers eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak (ilk maçı Sligo Rogers deplasmanda 1-2 kazandı).

ilhan mansız_melis

ERHUN

105 dakika golsüz sonuçlandı. Son 15 dakikada da gol olmazsa penaltılara gidilecek. Şener çok kısa sürede 2 sarı kart görüp atıldı. Bakaye ve Volkan dışında kaleye giden adam yok, bu tur geçilse bile mevcut kadroyla fazla ilerleyemez bu takım.

@ilhan mansız_melis Rekhiviaşvili yine döktürüyor.

ilhan mansız_melis

Katılıyorum. Biraz da onun için izliyorum maçı şu an. Daha iyi takımlarda oynayabilecek bir oyuncu.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

ben de senin için baktım biraz melis
80 numara iyi ama gürcü takımında yedekmiş

ilhan mansız_melis

Milli takımda mı ? Gürcü takımında derken ?

ilhan mansız_melis

ERHUN

Penaltıların günahı olmazda Bursaspor'un şu takıma 180 dakikada 1 gol atamaması rezillik. Fernandao çok net pozisyonları harcamıştı Bursa'daki maçta.

ilhan mansız_melis

ERHUN

2 yıl önce Trabzonspor, Macaristan'ın Videoton takımına elenmişti.
Geçen yıl Bursaspor, Sırbistan'ın Vojvodina takımına elenmişti.
Şimdi yine Bursaspor bu defa Gürcistan'ın Çikura takımına eleniyor.

Şu yazdığım 3 takımda bu ligde oynasa düşmemeye oynar der çoğu kişi ama işin gerçeği öyle değil işte. Biz ligimizi çok büyütüyoruz galiba.